VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ček ček....motor zamrznut do kraja 20210.? Što nije ovu dozvoljeno i onda nagodinu jedna specifikacija od početka do kraja?
A oni imali podatke s testiranja da gube puno zbog motora i 4 mjeseca čohali jajca? (dobro 2 se zna da se zamrzava)
Tu su očite 2 stvari...šta je je al Merc i Ham moraju osvijiti to da se skinu rekordi. I 2., očito je ferrari muljao, po meni bi reko da koji postotak dobiješ, aj maksimala 15-20 ks, jer si u siivoj zoni a ne očitom varanju...ali oni su bome puno izgubili....i kog vraga onda išli na pristat na ikakve nagodbe znajuči da gubiš puno. I kolko god su pri kraju razvoja, ali nekakvi normalni razvoj je 20ak ks preko zime, i još 10 bar kroz sezonu. I sad ispada da kud su izgubili dost još nisu ništa kompenzirali upgradeom.
Sve se nadam da će se malo posložiti, i malo RB trznuti, jer ovo će biti negledljivo.
A oni imali podatke s testiranja da gube puno zbog motora i 4 mjeseca čohali jajca? (dobro 2 se zna da se zamrzava)
Tu su očite 2 stvari...šta je je al Merc i Ham moraju osvijiti to da se skinu rekordi. I 2., očito je ferrari muljao, po meni bi reko da koji postotak dobiješ, aj maksimala 15-20 ks, jer si u siivoj zoni a ne očitom varanju...ali oni su bome puno izgubili....i kog vraga onda išli na pristat na ikakve nagodbe znajuči da gubiš puno. I kolko god su pri kraju razvoja, ali nekakvi normalni razvoj je 20ak ks preko zime, i još 10 bar kroz sezonu. I sad ispada da kud su izgubili dost još nisu ništa kompenzirali upgradeom.
Sve se nadam da će se malo posložiti, i malo RB trznuti, jer ovo će biti negledljivo.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Mozda se kuha da toto predje u ferrari. To bi im mozda bilo i najbolje za uciniti. Ili horner.. nek uloze pare bas onako hard i trenutno uzmi najbolje od najbitnijeg. A njih dva su kadar dovest bilo kojeg vozaca jer im svi vjeruju tj njihovoj sposobnosti i vjestini koju takva pozicija zahtjeva.
Danas bi se mnogi dvoumili dal ici u ovakav ferr (ovskav uadnjih gro godina) ali da se dovede tota ili hornera, mislim da niti ham niti max ne bi uooce sumnjali u ispravnost takvog poteza..
Ferr mora okrenut plocu zesce..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Danas bi se mnogi dvoumili dal ici u ovakav ferr (ovskav uadnjih gro godina) ali da se dovede tota ili hornera, mislim da niti ham niti max ne bi uooce sumnjali u ispravnost takvog poteza..
Ferr mora okrenut plocu zesce..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...jedan podatak na koji sam naišao je da je merc inicirao promjenu boje u crno jer je ta boja neko novo 'tehnološko' čudo, nanotehnologija i sl... uglavnom ta boja navodno donosi mikrosekunde (što je jako malo ali u F1 je sve bitno a kod merca još i više) jer ne utječe na downforce ali smanjuje drag, tj. omogućava postizanje većeg top speed-a...jel netko vidio, čuo, naišao na nešto što bi ovo opovrgnulo ili potvrdilo???...
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Sami su izjavili da je Hamiltonov prijedlog crna boja. Tako da je to što si napisao vjerojatno loša glasina, osim mozda ako nije Hamilton sad odjednom postao inzinjer.limitmaker1 je napisao/la: 04.07.2020., 23:15 ...jedan podatak na koji sam naišao je da je merc inicirao promjenu boje u crno jer je ta boja neko novo 'tehnološko' čudo, nanotehnologija i sl... uglavnom ta boja navodno donosi mikrosekunde (što je jako malo ali u F1 je sve bitno a kod merca još i više) jer ne utječe na downforce ali smanjuje drag, tj. omogućava postizanje većeg top speed-a...jel netko vidio, čuo, naišao na nešto što bi ovo opovrgnulo ili potvrdilo???...

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
limitmaker1 Verified
- Karting
...pa nije ju ham proizveo doma u kadi...kao da je to nešto što je teško medijski 'spinati' tko je inicirao i zašto...
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Za nano tehnologiju pri bojanju auta , Vaš Auto Klub je već pisao pre više od 10 godina. Ima negde u suterenu taj broj....limitmaker1 je napisao/la: 04.07.2020., 23:15 ...jedan podatak na koji sam naišao je da je merc inicirao promjenu boje u crno jer je ta boja neko novo 'tehnološko' čudo, nanotehnologija i sl... uglavnom ta boja navodno donosi mikrosekunde (što je jako malo ali u F1 je sve bitno a kod merca još i više) jer ne utječe na downforce ali smanjuje drag, tj. omogućava postizanje većeg top speed-a...jel netko vidio, čuo, naišao na nešto što bi ovo opovrgnulo ili potvrdilo???...
Jedna stvar samo da kažem....auto premazan sa ovom tehnologijom kada prođe kroz blata, izađ potpuno čist. Ništa se ne hvata na auto
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Hamilton ili Mercedes su na Instagramu spominjali kako je ovo 'stealthy' boja. Svi znamo šta stealth značigjoko-mkd je napisao/la: 04.07.2020., 23:36Za nano tehnologiju pri bojanju auta , Vaš Auto Klub je već pisao pre više od 10 godina. Ima negde u suterenu taj broj....limitmaker1 je napisao/la: 04.07.2020., 23:15 ...jedan podatak na koji sam naišao je da je merc inicirao promjenu boje u crno jer je ta boja neko novo 'tehnološko' čudo, nanotehnologija i sl... uglavnom ta boja navodno donosi mikrosekunde (što je jako malo ali u F1 je sve bitno a kod merca još i više) jer ne utječe na downforce ali smanjuje drag, tj. omogućava postizanje većeg top speed-a...jel netko vidio, čuo, naišao na nešto što bi ovo opovrgnulo ili potvrdilo???...
Jedna stvar samo da kažem....auto premazan sa ovom tehnologijom kada prođe kroz blata, izađ potpuno čist. Ništa se ne hvata na auto

Ferrari je napisao/la: 04.07.2020., 20:36 Meni vjera i savjest ne nalaže da navijam za McLaren.
Zato sam izabrao Stroll Point.

-
limitmaker1 Verified
- Karting
...ok, vidim da sam se krivo izrazio pa ću opet replicirati...dakle jasno mi je da nanotehnologija nije nešto novo kod boja, rb a i ferrari koriste mat boje koje utječu na neki način na aerodinamiku već više godina a čini mi se da je rb to započeo...ovo što sam ja pronašao kao podatak navodno funkcionira samo u crnoj boji, i tvrtka koja proizvodi boju opet navodno već par godina želi uvesti to na bolid merc-a no zbog 'srebrnih strijela' to dosada nije bilo moguće, a sada je...i sam autor videa govori da se radi o miko-benefitu ali ono što mene zapravo zanima je ako bi se potvrdila istinitost istog benefita oko boje, koliko je zapravo šuplja priča koja se medijski servira o 'ostalim temama koje promovira' ham...
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Po toj logici bi Bottas trebao biti debelo ispred kada voze isti bolid, a ne da je ovako mali razmak.Wehrlein94 je napisao/la: 04.07.2020., 16:04 Hamilton uz 6 velikih grešaka samo 0,012 zaostao za Bottasom.. to samo govori koliko je dobar Mercedes.. i sve je zapravo na Mercedesu. Valjda bi i Latifi danas osvojio pole da je u Mercedesu

-
nelinjo
- Formula 2
- Navija za: Ferrari
Ferrari ocigledno nema rijesenje za legalan motor. Ocito su prosle godine napravili "motor frankestein". Imali su nevjerovatnu snagu i brzinu. E sad, svima, pa i Totou je zelja da sazna kako su ovi varali te su dobili toliku snagu, a ovi nagodbom to cementirali.
mozete misliti da onakvo "smece" od bolida kakav je bio SF90 je bio sekundu brzi od SF1000 i to sa motorom koji je bio dosta sporiji od onog iz Monce.
Ova sezona je za njih zavrsena, prije nego je i pocela. Na zalost, ne vidim kako se mogu vratiti, cak i na podijum. Jedino da pola grida odustane od trkanja
. Adio Mattia! Adio Ferrari 

Ova sezona je za njih zavrsena, prije nego je i pocela. Na zalost, ne vidim kako se mogu vratiti, cak i na podijum. Jedino da pola grida odustane od trkanja

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
To je i najstrašnija stvar od svega. Mercedes bi do sada napravio kompletno novi motor i donio nadogradnje...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jbte pa ovo bi baš bilo glupo da su ga kaznili, kroz nekih 100-150m su pokazali žuti panel, pa zelena zastava, pa idući panel zelenu zastavu, a maršal iza toga opet žutu zastavu
https://twitter.com/F1/status/1279539232042651648

https://twitter.com/F1/status/1279539232042651648

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
I rečeno je da zbog prašine LH nije mogao vidjet žuto svijetlo !?
Ali vidio je da je netko izletio,mogao je znati da se nešto dogodilo i trebao je kao vrhunski čovjek kakvog sebe predstavlja reda radi usporiti. Licemjernik
Ali vidio je da je netko izletio,mogao je znati da se nešto dogodilo i trebao je kao vrhunski čovjek kakvog sebe predstavlja reda radi usporiti. Licemjernik
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Ako se 2020 baca u vjetar nek ide i Očelinko i njegova ekipa. Pa kad ide sve u krasan k.... nek ide i on. Treba ga izbaciti kako je netko napisao nogom u guzicu i to doslovno. uzeti mu sve plaće kao naknadu štete i srozanog ugleda.Nova ekipa ima godinu dana za igranje i uglazbljivanje i onda 2021 pa neka si misle kako će ili nema plate i noga u dupe.
#DankeSeb
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 10 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Meni super izgleda Benz, a i poruka mi je super!Dani je napisao/la:Oni su Man in Black. Baš kao Will Smith i Tommy Lee Jones. A bolid izgleda kao batmobil.senna66 je napisao/la: 04.07.2020., 16:00 Mercedes ove sezone dosao u crnini da pokopa konkurenciju.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."