VN Mađarske (Hungaroring) 2.-4. kolovoza 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Uz bolid kakav je Mercedesov i takvu momčad, svaki vozač na gridu osim Strolla i Lorda Gaslya može biti prvak. Pregrijavaju se kočnice, Lewis izađe sa staze, sumnja u strategiju i opet pobjedi. Svaka čast Mercedesu, ali i Lewisu na zadnjih 20ak kvali krugova.

Seb na postolju, mada stvarno nemamo što slaviti.
"What a little star." May 26, 2012.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 04.08.2019., 17:02 Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
Svaka čast Mercedesu na strategiji :klanjam:
I da, Ham je griješio danas, sumnjao je(!!!!), ne pamtim da je Brawn popravljao trke MSu (pamtim da su zajedno odrađivali strategije), a brabonjak je zasluženo i čisto (unatoč lošijoj strategiji) završio ispred malog.
Gasly i Bottas su Lordovi, samo takvi.
Mclaren odličan, Renault katastrofa, Haas takođe, Kimi stara kost opet u bodovima.
Ne pamtis uzvik na team radio: "Oh Ross, you are great, you are great" :shock:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la:Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
I da, Ham je griješio danas, sumnjao je(!!!!), ne pamtim da je Brawn popravljao trke MSu (pamtim da su zajedno odrađivali strategije), a brabonjak je zasluženo i čisto (unatoč lošijoj strategiji) završio ispred malog.
Mclaren odličan, Renault katastrofa, Haas takođe, Kimi stara kost opet u bodovima.
Kakva greška, o čemu pričaš? Rasturio jeslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
f1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03
f1zd je napisao/la: 04.08.2019., 16:58
Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.08.2019., 16:56

Imat ćeš ti uvijek problem, kad Vettel završi ispred.
Haha točno to, meni se više čini da on ima problema kad Ferrari ubbode strategiju...rijetko se to događa, ali jebiga..
Pa, pogledaj malo moje komentare pa češ zaključiti da to nije baš tako, al ovo danas, tipično favoriziranje.

Potpuno mi je jasno da ekipa koja doma drži Vettelovu sliku na noćnom ormariću to tako ne gleda, al hey, ljubav je iracionalna.

Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca 😀
Kakav RUDNIK soli :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Koji bog ovo Ham nosi na glavi na +30.
Frizer izvršio undercut na njegovoj kosi?
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Frantic je napisao/la: 04.08.2019., 17:02 Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
Ajde, bar se Brabonjak uhvatio 😀
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

LH44
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:Koji bog ovo Ham nosi na glavi na +30.
Ima frćkavu kosu pa bi izgledao apsurdno bez kapice :D

Jaran taman počeo gubiti nadu, ja mu govorim pašće Max sa klisure, ne može Hard 50 krugova nema teorije, baš tad krenuše reklame i ovo se desi :D

[ link do slike ]
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 04.08.2019., 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ali McLaren je jako ugodno iznenadio.
slika

Man Edge
Karting
Karting
S nama već: 6 god
LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:06

:) :) :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 04.08.2019., 17:05

Haha točno to, meni se više čini da on ima problema kad Ferrari ubbode strategiju...rijetko se to događa, ali jebiga..
Pa, pogledaj malo moje komentare pa češ zaključiti da to nije baš tako, al ovo danas, tipično favoriziranje.

Potpuno mi je jasno da ekipa koja doma drži Vettelovu sliku na noćnom ormariću to tako ne gleda, al hey, ljubav je iracionalna.

Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca 😀
Tuzlanski ?? :shock:
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Man Edge je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:06

:) :) :)
Dobri naš Lujo, spašava nas od šokova :D
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:00
Vettel-Ferrari je napisao/la:
zelot je napisao/la: 04.08.2019., 16:50 Po cemu je bio inferiornij maxu?

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Jer ga nije uspio prestići u istim uvjetima, a imao je brži bolid i par prilika za to.

Ali, nije ni važno, Hamilton je uzeo Maxu pobjedu, slično kao što je Max Leclercu u Austriji, a konačno prestizanje je obavio čisto i regularno, što se za Maxa ne može reč.
Nisu isti uvjeti, Lewis je iza, u prljavom zraku na Monaku trkaćih staza. To što je Lewis izletio u 4. Krivini je iz razloga što sa Maxom ne smije da rizikuje nego svaki puta mora da ide preširoko, jer znamo kakav, da ne kažem drugačije, seljak bude u borbi s bilo kim. Mogao je izvući preticanje preko onog rubnika, ali ne vrijedi rizikovati da podereš podnicu ili krilo, bolje što je odustao.

Ali glavna stvar je što je opet široko išao zbog Maxa, kad je mogao ići užom linijom i preteći.

Hamilton je zvjerski odvezao, jeste kukao, ali to je u momentima kad se sve pregrije i logično je da ćeš početi sumnjati da li će to izdržati. Što je bitnije on je nastavio pritiskati ko lud i to u kombinaciji sa taktikom je dobilo utrku, a ne Mercedes je dobio ovu utrku kao da je se bolid sam vozio na scalectrixu, svaki puta ista pričaslika

Pa da, svaki put ista priča, Hamiltonove greške se opravdavaju i njegovi neuspjesi u duelima se nekako hoće proglasiti mudrolijama ili pametnim potezima. Po tome, nakon što je prvi put otišao široko, nije trebao više ni pokušavati, jer ga se ne može uže prestići, a tom preširokom putanjom je izgubio skoro sekund vremena.

Što se tiče vožnje van tih duela s Maxom, odvozio je na jako visokom nivou, ali da nije bilo Mercedesove pobjedonosne odluke u ključnom trenutku, u koju je sumnjao da je dobra, pobjedu bi jako teško uzeo, osim da je Max napravio neku grešku ili imao neki problem, a Max danas nije ni jednu vrijednu spomena napravio.

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Ferrari je napisao/la: 04.08.2019., 17:05

Da nisu i Hamiltonu sjebali strategiju? Kad smo već kod soli.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Frantic
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:04
Frantic je napisao/la:Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
Kakva greška, o čemu pričaš? Rasturio jeslika

Ako ti tako każeš, ko sam ja da ti proturječim :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
f1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03 Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca 😀
Ne vrijedi kod tebe racionalno, ti lupaš po svom bez obzira pod kojim nadimkom pišeš. A obzirom da ništa ne razumiješ - onda nema smisla ništa objašnjavati. Kad me već prozivaš - mene osobno vesele takvi "rudnici soli" kao kod tebe koji svako toliko ispuzu ispod kamena... Nisu to velike stvari, ali nekako veseli vidjeti da još bole rane s početka desetljeća, kao što su i drugi primijetili. :rofl:

Frantic
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 04.08.2019., 17:04
Ne pamtis uzvik na team radio: "Oh Ross, you are great, you are great" :shock:
Ako ti tako kažeš, ko sam ja da ti proturječim :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ocon pobjednik dana.
[ link do slike ]
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:00
Jer ga nije uspio prestići u istim uvjetima, a imao je brži bolid i par prilika za to.

Ali, nije ni važno, Hamilton je uzeo Maxu pobjedu, slično kao što je Max Leclercu u Austriji, a konačno prestizanje je obavio čisto i regularno, što se za Maxa ne može reč.
Nisu isti uvjeti, Lewis je iza, u prljavom zraku na Monaku trkaćih staza. To što je Lewis izletio u 4. Krivini je iz razloga što sa Maxom ne smije da rizikuje nego svaki puta mora da ide preširoko, jer znamo kakav, da ne kažem drugačije, seljak bude u borbi s bilo kim. Mogao je izvući preticanje preko onog rubnika, ali ne vrijedi rizikovati da podereš podnicu ili krilo, bolje što je odustao.

Ali glavna stvar je što je opet široko išao zbog Maxa, kad je mogao ići užom linijom i preteći.

Hamilton je zvjerski odvezao, jeste kukao, ali to je u momentima kad se sve pregrije i logično je da ćeš početi sumnjati da li će to izdržati. Što je bitnije on je nastavio pritiskati ko lud i to u kombinaciji sa taktikom je dobilo utrku, a ne Mercedes je dobio ovu utrku kao da je se bolid sam vozio na scalectrixu, svaki puta ista pričaslika

Pa da, svaki put ista priča, Hamiltonove greške se opravdavaju i njegovi neuspjesi u duelima se nekako hoće proglasiti mudrolijama ili pametnim potezima. Po tome, nakon što je prvi put otišao široko, nije trebao više ni pokušavati, jer ga se ne može uže prestići, a tom preširokom putanjom je izgubio skoro sekund vremena.

Što se tiče vožnje van tih duela s Maxom, odvozio je na jako visokom nivou, ali da nije bilo Mercedesove pobjedonosne odluke u ključnom trenutku, u koju je sumnjao da je dobra, pobjedu bi jako teško uzeo, osim da je Max napravio neku grešku ili imao neki problem, a Max danas nije ni jednu vrijednu spomena napravio.
Max je napravio grešku upravo pred taj krug kada ga je Lewis razbacao po stazi. Tako da je i taj mit razrušen :D

Bila je ponovljena snimka, isto kao u SAD 2018, Max se parkirao na apex, Lewis nije imao povjerenja u Maxa i otišao je preširoko. Mogao je rizikovati preko rubnika, ali preko rubnika se krilo i podnica sad-sad polome, a da li je vrijedilo rizikovati taj kvar?

slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
avetma je napisao/la: 04.08.2019., 17:11
f1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03 Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca 😀
Ne vrijedi kod tebe racionalno, ti lupaš po svom bez obzira pod kojim nadimkom pišeš. A obzirom da ništa ne razumiješ - onda nema smisla ništa objašnjavati. Kad me već prozivaš - mene osobno vesele takvi "rudnici soli" kao kod tebe koji svako toliko ispuzu ispod kamena... Nisu to velike stvari, ali nekako veseli vidjeti da još bole rane s početka desetljeća, kao što su i drugi primijetili. :rofl:
Kimi Zg

Brzo je proslo Vetminih pet minuta slave. Lewis pokazao/dokazao da je s razlogom to sto je.... Svaka cast ekipi s podija👍

Da nije ovo on na FB, na članku o pobjedi Hamiltona...

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Nastavlja se niz sjajnih utrka ove sezone. Još jedna poslastica. Čudi me samo da je na članku tako slabo ocijenjena.

Hamilton i Mercedes su odradili sjajnu utrku. Sve su napravili kako treba i "fair and square" pobijedili Maxa.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡