VN Mađarske (Hungaroring) 2.-4. kolovoza 2019.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Uz bolid kakav je Mercedesov i takvu momčad, svaki vozač na gridu osim Strolla i Lorda Gaslya može biti prvak. Pregrijavaju se kočnice, Lewis izađe sa staze, sumnja u strategiju i opet pobjedi. Svaka čast Mercedesu, ali i Lewisu na zadnjih 20ak kvali krugova.
Seb na postolju, mada stvarno nemamo što slaviti.
Seb na postolju, mada stvarno nemamo što slaviti.
"What a little star." May 26, 2012.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ne pamtis uzvik na team radio: "Oh Ross, you are great, you are great"Frantic je napisao/la: 04.08.2019., 17:02 Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
Svaka čast Mercedesu na strategiji![]()
I da, Ham je griješio danas, sumnjao je(!!!!), ne pamtim da je Brawn popravljao trke MSu (pamtim da su zajedno odrađivali strategije), a brabonjak je zasluženo i čisto (unatoč lošijoj strategiji) završio ispred malog.
Gasly i Bottas su Lordovi, samo takvi.
Mclaren odličan, Renault katastrofa, Haas takođe, Kimi stara kost opet u bodovima.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kakva greška, o čemu pričaš? Rasturio jeFrantic je napisao/la:Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
I da, Ham je griješio danas, sumnjao je(!!!!), ne pamtim da je Brawn popravljao trke MSu (pamtim da su zajedno odrađivali strategije), a brabonjak je zasluženo i čisto (unatoč lošijoj strategiji) završio ispred malog.
Mclaren odličan, Renault katastrofa, Haas takođe, Kimi stara kost opet u bodovima.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakav RUDNIK solif1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03Pa, pogledaj malo moje komentare pa češ zaključiti da to nije baš tako, al ovo danas, tipično favoriziranje.f1zd je napisao/la: 04.08.2019., 16:58Haha točno to, meni se više čini da on ima problema kad Ferrari ubbode strategiju...rijetko se to događa, ali jebiga..Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.08.2019., 16:56
Imat ćeš ti uvijek problem, kad Vettel završi ispred.
Potpuno mi je jasno da ekipa koja doma drži Vettelovu sliku na noćnom ormariću to tako ne gleda, al hey, ljubav je iracionalna.
Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca![]()

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Ajde, bar se Brabonjak uhvatioFrantic je napisao/la: 04.08.2019., 17:02 Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- LH44
- Formula 1
Ima frćkavu kosu pa bi izgledao apsurdno bez kapicesenna66 je napisao/la:Koji bog ovo Ham nosi na glavi na +30.
Frizer izvršio undercut na njegovoj kosi?

Jaran taman počeo gubiti nadu, ja mu govorim pašće Max sa klisure, ne može Hard 50 krugova nema teorije, baš tad krenuše reklame i ovo se desi

[ link do slike ]
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 04.08.2019., 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

- Frantic
- Formula 1
Tuzlanski ??Ferrari je napisao/la: 04.08.2019., 17:05Kakav RUDNIK solif1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03Pa, pogledaj malo moje komentare pa češ zaključiti da to nije baš tako, al ovo danas, tipično favoriziranje.f1zd je napisao/la: 04.08.2019., 16:58
Haha točno to, meni se više čini da on ima problema kad Ferrari ubbode strategiju...rijetko se to događa, ali jebiga..
Potpuno mi je jasno da ekipa koja doma drži Vettelovu sliku na noćnom ormariću to tako ne gleda, al hey, ljubav je iracionalna.
Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca![]()
![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Dobri naš Lujo, spašava nas od šokovaMan Edge je napisao/la:LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:06Ima frćkavu kosu pa bi izgledao apsurdno bez kapicesenna66 je napisao/la:Koji bog ovo Ham nosi na glavi na +30.
Frizer izvršio undercut na njegovoj kosi?![]()
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk![]()
![]()

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pa da, svaki put ista priča, Hamiltonove greške se opravdavaju i njegovi neuspjesi u duelima se nekako hoće proglasiti mudrolijama ili pametnim potezima. Po tome, nakon što je prvi put otišao široko, nije trebao više ni pokušavati, jer ga se ne može uže prestići, a tom preširokom putanjom je izgubio skoro sekund vremena.LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:00Nisu isti uvjeti, Lewis je iza, u prljavom zraku na Monaku trkaćih staza. To što je Lewis izletio u 4. Krivini je iz razloga što sa Maxom ne smije da rizikuje nego svaki puta mora da ide preširoko, jer znamo kakav, da ne kažem drugačije, seljak bude u borbi s bilo kim. Mogao je izvući preticanje preko onog rubnika, ali ne vrijedi rizikovati da podereš podnicu ili krilo, bolje što je odustao.Vettel-Ferrari je napisao/la:Jer ga nije uspio prestići u istim uvjetima, a imao je brži bolid i par prilika za to.zelot je napisao/la: 04.08.2019., 16:50 Po cemu je bio inferiornij maxu?
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ali, nije ni važno, Hamilton je uzeo Maxu pobjedu, slično kao što je Max Leclercu u Austriji, a konačno prestizanje je obavio čisto i regularno, što se za Maxa ne može reč.
Ali glavna stvar je što je opet široko išao zbog Maxa, kad je mogao ići užom linijom i preteći.
Hamilton je zvjerski odvezao, jeste kukao, ali to je u momentima kad se sve pregrije i logično je da ćeš početi sumnjati da li će to izdržati. Što je bitnije on je nastavio pritiskati ko lud i to u kombinaciji sa taktikom je dobilo utrku, a ne Mercedes je dobio ovu utrku kao da je se bolid sam vozio na scalectrixu, svaki puta ista priča
Što se tiče vožnje van tih duela s Maxom, odvozio je na jako visokom nivou, ali da nije bilo Mercedesove pobjedonosne odluke u ključnom trenutku, u koju je sumnjao da je dobra, pobjedu bi jako teško uzeo, osim da je Max napravio neku grešku ili imao neki problem, a Max danas nije ni jednu vrijednu spomena napravio.
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Da nisu i Hamiltonu sjebali strategiju? Kad smo već kod soli.Ferrari je napisao/la: 04.08.2019., 17:05Kakav RUDNIK solif1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03Pa, pogledaj malo moje komentare pa češ zaključiti da to nije baš tako, al ovo danas, tipično favoriziranje.f1zd je napisao/la: 04.08.2019., 16:58
Haha točno to, meni se više čini da on ima problema kad Ferrari ubbode strategiju...rijetko se to događa, ali jebiga..
![]()
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- Frantic
- Formula 1
Ako ti tako każeš, ko sam ja da ti proturječimLH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:04Kakva greška, o čemu pričaš? Rasturio jeFrantic je napisao/la:Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ne vrijedi kod tebe racionalno, ti lupaš po svom bez obzira pod kojim nadimkom pišeš. A obzirom da ništa ne razumiješ - onda nema smisla ništa objašnjavati. Kad me već prozivaš - mene osobno vesele takvi "rudnici soli" kao kod tebe koji svako toliko ispuzu ispod kamena... Nisu to velike stvari, ali nekako veseli vidjeti da još bole rane s početka desetljeća, kao što su i drugi primijetili.f1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03 Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca![]()

- Frantic
- Formula 1
Ako ti tako kažeš, ko sam ja da ti proturječim_bataziv_0809 je napisao/la: 04.08.2019., 17:04Ne pamtis uzvik na team radio: "Oh Ross, you are great, you are great"Frantic je napisao/la: 04.08.2019., 17:02 Iako sam sumnjao, jer je par krugova u nizu (16-15-14 do kraja) zaostatak Lewisa bio isti (cca. 15 sec), ipak su Maxu gume otišle u qratz.
Mclaren odličan, Renault katastrofa, Haas takođe, Kimi stara kost opet u bodovima.![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ocon pobjednik dana.
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- LH44
- Formula 1
Max je napravio grešku upravo pred taj krug kada ga je Lewis razbacao po stazi. Tako da je i taj mit razrušenVettel-Ferrari je napisao/la:Pa da, svaki put ista priča, Hamiltonove greške se opravdavaju i njegovi neuspjesi u duelima se nekako hoće proglasiti mudrolijama ili pametnim potezima. Po tome, nakon što je prvi put otišao široko, nije trebao više ni pokušavati, jer ga se ne može uže prestići, a tom preširokom putanjom je izgubio skoro sekund vremena.LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 17:00Nisu isti uvjeti, Lewis je iza, u prljavom zraku na Monaku trkaćih staza. To što je Lewis izletio u 4. Krivini je iz razloga što sa Maxom ne smije da rizikuje nego svaki puta mora da ide preširoko, jer znamo kakav, da ne kažem drugačije, seljak bude u borbi s bilo kim. Mogao je izvući preticanje preko onog rubnika, ali ne vrijedi rizikovati da podereš podnicu ili krilo, bolje što je odustao.Vettel-Ferrari je napisao/la:
Jer ga nije uspio prestići u istim uvjetima, a imao je brži bolid i par prilika za to.
Ali, nije ni važno, Hamilton je uzeo Maxu pobjedu, slično kao što je Max Leclercu u Austriji, a konačno prestizanje je obavio čisto i regularno, što se za Maxa ne može reč.
Ali glavna stvar je što je opet široko išao zbog Maxa, kad je mogao ići užom linijom i preteći.
Hamilton je zvjerski odvezao, jeste kukao, ali to je u momentima kad se sve pregrije i logično je da ćeš početi sumnjati da li će to izdržati. Što je bitnije on je nastavio pritiskati ko lud i to u kombinaciji sa taktikom je dobilo utrku, a ne Mercedes je dobio ovu utrku kao da je se bolid sam vozio na scalectrixu, svaki puta ista priča
Što se tiče vožnje van tih duela s Maxom, odvozio je na jako visokom nivou, ali da nije bilo Mercedesove pobjedonosne odluke u ključnom trenutku, u koju je sumnjao da je dobra, pobjedu bi jako teško uzeo, osim da je Max napravio neku grešku ili imao neki problem, a Max danas nije ni jednu vrijednu spomena napravio.

Bila je ponovljena snimka, isto kao u SAD 2018, Max se parkirao na apex, Lewis nije imao povjerenja u Maxa i otišao je preširoko. Mogao je rizikovati preko rubnika, ali preko rubnika se krilo i podnica sad-sad polome, a da li je vrijedilo rizikovati taj kvar?

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Kimi Zgavetma je napisao/la: 04.08.2019., 17:11Ne vrijedi kod tebe racionalno, ti lupaš po svom bez obzira pod kojim nadimkom pišeš. A obzirom da ništa ne razumiješ - onda nema smisla ništa objašnjavati. Kad me već prozivaš - mene osobno vesele takvi "rudnici soli" kao kod tebe koji svako toliko ispuzu ispod kamena... Nisu to velike stvari, ali nekako veseli vidjeti da još bole rane s početka desetljeća, kao što su i drugi primijetili.f1_zg je napisao/la: 04.08.2019., 17:03 Ajde da nam "racionalni" Vetma sad malo baci statistiku oko kvalifikacija itd, pa ponudi rješenje zašto nekako Vettel ako je ikako moguće završi ispred Leclerca![]()
![]()
Brzo je proslo Vetminih pet minuta slave. Lewis pokazao/dokazao da je s razlogom to sto je.... Svaka cast ekipi s podija
Da nije ovo on na FB, na članku o pobjedi Hamiltona...
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nastavlja se niz sjajnih utrka ove sezone. Još jedna poslastica. Čudi me samo da je na članku tako slabo ocijenjena.
Hamilton i Mercedes su odradili sjajnu utrku. Sve su napravili kako treba i "fair and square" pobijedili Maxa.
Hamilton i Mercedes su odradili sjajnu utrku. Sve su napravili kako treba i "fair and square" pobijedili Maxa.