Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Fino bi došao jedan sudar... :prcnjau:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
F12000 je napisao/la: 14.04.2019., 09:32 Ovo je gotova utrka :zzz:
Ma nije, sad će kiša...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Strategija je takva kakva je...ali došla je iz toga što NISMO imali pace za borbu sa Mercedesom, već smo bili tu negdje sa RBR-om...isto tako čekali smo predugo za promjenu mjesta na početku utrke, dok je Mečka otišla naprijed 5-6-7 sekundi.

Ovo je sve posljedica nedostatka brzine...i našeg nesnalaženja u ovakvim situacijama (zid jel)...vozačima nemamo što zamjeriti, rade najbolje što mogu trenutno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
CrashOverride je napisao/la: 14.04.2019., 09:31 Ne moze Ferrari izgleda voditi strategiju za 2 vozaca a da lici a nesto.. Ko da zamjenili Sebu gume i otisli na kavu i onda se neko nakon 10 minuta netko sjetio da nisu zvali Leclerca u box..
I to dvaput istu grešku rade. Leclerc je izgubio 25-30sec u "borbi" s Maxom zbog kasnije reakcije boksa.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pa nije trebalo 49 krugova da to skontaš :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
LH44 je napisao/la: 14.04.2019., 09:32
AlkY je napisao/la: 14.04.2019., 09:25 Barem Kvyat odustao. Malo pravde
Džaba nam kad je opet loš bolid ovaj vikend...
Sainz ni neide bas tako lose. A Norrisu nakon torpeda ostecena podnica pa su perfomanse bolida debelo narusene.
Uvjeren sam da su malo bolje namjestili bolid za utrku i da bi , makar , Sainz se borio za bod ili vise
slikaslika slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Dobar teammate je Lujo, brine za Bottasa.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Samo je na početku utrke trebalo pustit Leclerca da ganja Bottasa, ali neeee, mora Vettel na treće mjesto.

Seb mora imati vodonošu, najbolji bolid, da nema kiše, da se dobro osjeća taj dan i da je prvi na startu, inače ne pobjeđuje.

Ponovit ću što sam tu napisao nekoliko puta, najnezaslužniji četvetostruki prvak u F1! Rekao je neki dan da ide, ma idi više :bang:
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ferrari je napisao/la:Uhvatit će Leclerc Maxa...imat će puno bolje gume sada, a Vettel ako može Bottasa barem pritisnuti bilo bi ok.

Općenito, nemamo pace.
ni pace, ni mozga, ni stratege...

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
f1_zg je napisao/la: 14.04.2019., 09:35 Samo je na početku utrke trebalo pustit Leclerca da ganja Bottasa, ali neeee, mora Vettel na treće mjesto.

Seb mora imati vodonošu, najbolji bolid, da nema kiše, da se dobro osjeća taj dan i da je prvi na startu, inače ne pobjeđuje.

Ponovit ću što sam tu napisao nekoliko puta, najnezaslužniji četvetostruki prvak u F1! Rekao je neki dan da ide, ma idi više :bang:
Već smo ustanovili da ne postoje ne zasluženi prvaci.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
f1_zg je napisao/la:Samo je na početku utrke trebalo pustit Leclerca da ganja Bottasa, ali neeee, mora Vettel na treće mjesto.

Baš ga je ganjao, Bottas proljev dobio koliko se usrao...

The Simpsons
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.04.2019., 09:17 Leclerca su sjebali momački danas.
Ne momački već momčadski :mrgreen:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
f1_zg je napisao/la:Samo je na početku utrke trebalo pustit Leclerca da ganja Bottasa, ali neeee, mora Vettel na treće mjesto.

reci mi u kojem svijetu bi Leclerc prestigao bottasa u pola sekunde brzem bolidu?
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Frantic je napisao/la: 14.04.2019., 09:34
Pa nije trebalo 49 krugova da to skontaš :mrgreen:
Ferrarijevi stratezi me uvijek iznova iznenade :P
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.04.2019., 09:34
CrashOverride je napisao/la: 14.04.2019., 09:31 Ne moze Ferrari izgleda voditi strategiju za 2 vozaca a da lici a nesto.. Ko da zamjenili Sebu gume i otisli na kavu i onda se neko nakon 10 minuta netko sjetio da nisu zvali Leclerca u box..
I to dvaput istu grešku rade. Leclerc je izgubio 25-30sec u "borbi" s Maxom zbog kasnije reakcije boksa.
Ma ne mogu vjerovat uopce.. Sta su cekali, jel ono sto su rekli da razmisljaju o planu B onda mozda bio jedan pit al opet predugo je trajalo..
Mogu i ja tako vodit utrku i bez onih silnih podataka koje imaju, gledam prijenos uz kavu, slusam komentatore i ubo bi bolje da ga hebes..
Fino Alla Fine

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
deprimirajuče dosadno... procesija još k tome...
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Najjača je ova ekipa koja govori Ferrariju da "puste vozače da se utrkuju"...jeste vi normalni?!
Bili smo 6-7 sekundi iza Mercedesa u 6. krugu, a vi bi da se utrkuju? Budale...

Strategija je takva kakva je...ništa novoga u tom Odjelu. Inaki Rueda je trebao biti potjeran odavno...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja ne znam ko je vidio išta impresivno u Gaslyu prošle sezone, i onda kad je bio 4 u Bahreinu I mađarskoj ako se dobro sjećam, Torro Rosso je bio best of the rest, aaa kolega mu je bio najveći baksuz sezone, a ni njega nije rasturao na utrkama na kojim su bili bez problema. Čak je Hartley drugi dio sezone često bio i brži, a lik godinama nije vozio jednosjede. Zaostatak za Maxom je katastrofalan, ali to sam i očekivao :chill:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
f1_zg je napisao/la: 14.04.2019., 09:35 Samo je na početku utrke trebalo pustit Leclerca da ganja Bottasa, ali neeee, mora Vettel na treće mjesto.

Opusti se :chill:
Za malo više od mjesec će Indy 500 :kokice:
Da li bi se bolje osjećao da je Lec treći sa 5sec iza Bottasa a Vettel peti sa 9sec iza Maxa?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
senna66 je napisao/la: 14.04.2019., 09:38

reci mi u kojem svijetu bi Leclerc prestigao bottasa u pola sekunde brzem bolidu?
Možda ga nebi stigao, al bi se odvojili od RB-a i Max sad nebi bio između dva Frrraria.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡