Haas F1 Team

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Onda vjerujem Renckenu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ne vjerujem nikome....... u F1.
A i napravili su sapunicu od toga što i kako s drugim vozačkim mjestom u Haas-u. :facepalm:

Pogotovo, ako Mick zadrži mjesto u Haas za 2023., onda su stvarno.......... ******.

Mogli su to odmah reći,....... a ne ovako muče nas, maltretiraju Micka. :chill:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Mislim da nema istinskog pratitelja F1 kojemu nije drago kad neki 'autsajder', vozač ili momčad od koje ne očekujemo mnogo, postigne ovakav ili sličan rezultat. Bravo Kevin, bravo svi u Haasu, zaslužili ste!
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Njemački Bild kaže da se Haas odlučio za Hulkenberga
https://twitter.com/BILD_Formel1/status/1592080246412832768 Nadam se da će ga Wolff uzet kao rezervnog vozača
Team boss and co-owner Toto Wolff (50) when asked about the Brazilian race: "I make no secret of the fact that the Schumacher family belongs to Mercedes and that we appreciate Mick very much".

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ako je ovo Hulku zadnja šansa da se vrati, nemam ništa protiv. A mislim da Mick svakako ima izgleda da se vrati u F1. Pogotovo sa ulaskom Audija. Vidimo kako je i Magnussen živnuo nakon povratka. A ionako ovo nije ekipa za Micka, sa onim klaunom od šefa, koji hoće uvijek da bude u centru pažnje...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vettel/Schumacher Audi 2024 :prcnjau:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

wapi Verified
GP3
GP3
Bunch of wankers u Ferrariju i Haasu. Potpuno nesposobni upravljati i ne tako lošim klincem, kad sam vidio neka njegova preticanja smrzo sam se, ali oni će dedu staviti u auto i eto ih opet natrag na dva nesposobna iskusna. Apsolutno je sigurno da Hulk i KMag nemaju gdje više napredovati, oni su na svojem zenitu ili zalasku. Ovaj do svog zenita još nije stigao, ali porazbijao je previše tanjura.... Možda da se prebace na balet.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ferrari je napisao/la:Vettel/Schumacher Audi 2024 :prcnjau:
Kruži sad onaj short na YouTubeu, MSC 7x prvak, pa onda Alonso dvije za redom, pa onda Kimi u Ferrariju sa par godina iskustva, onda mladi Britanac Lewis u McLarenu, pa još jedan Britanac Button u Brawnu(Mercedes) i onda Nijemac Vettel 4x za redom i onda ide drugi 7x prvak, pa aktuelni dupli prvak i onda ide lik sa par godina iskustva u Ferrariju, iza njega mladi Britanac u McLarenu, poslije njega još jedan Britanac u Mercedesu(Brawn) i onda za njim Nijemac 4x za redomslika

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/HaasF1Team/status/1593106688869281792

F1bodul
Karting
Karting
S nama već: 2 god 8 mj
Navija za: McLaren i Haas

A evo i službeno

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
A suck my balls?

:rofl:

:chill:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ovaj Gunther jednostavno ne podnosi da je neko popularniji od njega u toj ekipi. To njegov ego ne može podnijeti.
Iako je stekao neku popularnost tim prostačkim ponašanjem, i dalje nije ni blizu popularnosti koju je Mick donio F1 i njegovom timu.

Drago mi je zbog Micka, što ne mora to više trpiti. A sasvim sam siguran da za njega ima mjesta u F1. Znao je i u nižim srijama izgledati prosječno, i onda odjednom izdominira. Siguran sam da će i u F1 za koju godinu biti među najboljima, kada se vrati. Čak i sa do sada pokazanim, u dobrom dijelu sezone je bio brži vozač od Magnussena. Ovaj uzeo više bodova kada su na početku sezone bili na vrhu sredine grida, a Mick se još nije bio snašao. Tada su mogli doći do većih bodova. Ne zaboravimo da su i Sauber i Haas na početku izgledali bolje od McLarena i Alpinea. A Bottas je ipak skupio dosta više bodova... U nastavku sezone, Mick je često pokazivao da je brži, sve dok ne dođe do strateških odluka, ili nesretnih situacija sa kvarovima ili kontaktima... Ali ovaj klaun na čelu tima nikada nije ni želio da mali uspije.

Drago mi je i za Hulka. Vozač koji definitivno zaslužuje mjesto u F1. I on je bolji vozač od Magnussena. A mislim da će ovaj egomanijak ipak lakše podnijeti njegov boravak u ekipi, tako da mislim da tu nebi trebalo biti čudnih odluka...
A ono što često čujem što neki postavljaju pitanja zašto Hulk zaslužuje šansu, takvi stvarno ne razumiju ovaj sport...

Osella
GP3
GP3

Pietro Fittipaldi ostaje rezervni vozač Haasa. Ako se ne varam, osim te dužnosti ove godine će nastupati u IMSA prvenstvu.
Lasciatemi guidare...

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj

reso20
GP3
GP3

reso20
GP3
GP3

reso20
GP3
GP3

Osella
GP3
GP3
Sviđa mi se! :thumbs:
Ali bitno je kakav će biti na stazi i hoće li momčad imati barem malo bolje strategije i odluke nego prošle sezone...
Lasciatemi guidare...

wapi Verified
GP3
GP3
Ma neće. Oni se malo trgnu kad budu najgori, ali ako su predzadnji to je sasvim ok. Samo da stari Haas može reći kako ima F1 momčad i da ga ne iskaju puno penez... Jer takvu reklamu se za tak malo novca koliko on troši na F1 ne može dobiti.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ljepši mi je sad kad ima više crne boje, zadnje dvije sezone mi je bio najružniji bolid na stazi.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡