Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Što se tiče noćnih trka ne bih imao ništa protiv, ali nemoj živ bio više Singapura.....
Da'oće i ovaj ukinut ili barem promijeniti malo konfiguraciju staze.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma to sam rekao zbog još potencijalnih retrowave postera
Ovaj je meni vrhunski, malo se bolid isklapa iz svega toga jer je realistični render, ali je to podnošljivo kako na drugim nakaradno izgleda i isklapa se.
A što se tiče Singapura, ne bi bilo loše da malo konfiguraciju izmjene, ali čisto sumnjam da će to doći i na razmatranje...
Ferrari je napisao/la: 16.09.2019., 22:46
Onako...ok poster, ništa posebno.
Ovo bi mogao napraviti za 30 min u PS-u...a nisam nikakav artist niti sam plaćen. Bezveze.
Ne bi mogao. Evo garantujem da samo onaj neonski ispis ne bi mogao da iskopiras za 30 min. Ne uzimaj ovo kao povod za raspravu samo kazem kao neko ko se bavi i zaradjuje za zivot grafickim dizajnom vise od 10 godina.
Ove godine su im posteri bas sranje. cak nisu ni toliko losi svi da budu dobri, ono kao kad je film toliko sranje da postane kultan.
@Ante , dali imas info dal itko iz francuske ekipe cita ovaj forum ?
Jer nakon naseg opcemasovnog pljuvanja postera napravili su stvarno okret na naglo.
Mislio sam da se nikad nece maknuti od onog svog "fantasticnog" stila ali tesko je ostat imun na ekipu s F1pulsa
Ne kontam. Stil je isti. Ako se vratite malo unazad i vidite zbog čega ste pljuvali stare postere, i na ovom je sve otprilike isto. Bolid nije nacrtan nego je ubačen render, i td. Uglavnom nije umjetnost nego photoshop. Samo su ovaj put pogođenije boje. A stil je ostao isti.
Nije problem u stilu, nego u bezidejnosti i naklonost kiču u nekim posterima, da bole oči od toga.
Ne mora Renault imati postere u Ferrarijevom stilu, da im se poster može pohvaliti. Meni je Ferrari najbolje postere daleko imao 2017-te, sad se već pomalo osjeća zamor.
Renault ima svoj stil i nema ništa loše u tome, ali ga uglavnom iskorištava na loš način, tu se naručito istuču posteri početkom godine, kao npr. iz Australije i Azerbejdžana. U Monaku je bio dobar, al se uspostavilo da je ideja skoro pa 100% ukradena. Imaju problem s tim 3D renderom bolida, jer se teško uklapa, pogotovo još kad je neproporcijonalne veličine. Ovaj iz Singapura je po meni dosad najbolji i zaslužuje pohvalu.
Samim time sta su uskladili ili "ublazili" boje je vec drugacije nego prosli posteri. Jer ovaj mozes gledat golim okom a za prosle su trebale suncane naocale.
A sta se tice stila neka ga vuku cijelu sezonu. To je njihov stil i to je to , nema se sta previse prigovarati.