A jbga, i mene je dočekalo isto.
A kupujem AutoKlub od prvog broja (imao prekid 1992-1993).
Ferrari, neka si. Vidjećemo da li će ti objaviti mail.
Bitno je da su stavili onaj VW magazin u prilog .....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Hamilton 9 jer je njegovo Veličanstvo dozvolilo Verstappenu pobjedu. Sto je itekako ravno onome sto je Vettel napravio jučer. Ovaj padne za poziciju a ovaj osvoji 16/17pozicija ili kolko vec.
"We used to hear the likes of 'get him out of my way' over the radio, and on Sunday in Malaysia he felt the need to broadcast that he 'thought Alonso was better than that' after he held him up a while.
Fernando was far from helpful in letting the Ferrari past it is true, but Vettel is being somewhat ironic there for someone who intentionally hit another car behind the Safety Car in Baku."
Sky je punim pogonom krenuo u agresivu kako se bliži finale sezone. Kako bi dobro došlo da se još malo bodovna situacija zakuha, mislim da bi još brže štancali ovakve agitprop pamflete.
Ovi iz SKY će početi pisati kakve gaće Vettel nosi... Njihov Hamsta je svetac, u svakoj kancelariji slika Hamsta ganksta sa glavicom kupusa u ruci, naravno zlatnim lancem i PUMA štucnama...
" Pilot McLarena Britanac Lewis Hamilton osigurao je svoj četvrti naslov svjetskog prvaka premda je na VN Meksika osvojio deveto mjesto i dvije utrke prije kraja sezone ima nedostižnih 56 bodova više od Nijemca Sebastiana Vettela."
Explorer je napisao/la: 29.10.2017., 22:55
Dobro je, zapeli su samo u 2013.
Lewis je 2013. već bio u Benzu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
"Sebastiana Vettela su ismijavali i kad je bio najbolji, a kako ne bi sada"
Nakon prve tri rečenice tlak mi je skočio na 180 pa sam prestao čitati...
"Razočarao navijače Ferrarija"
Ne razumijem zašto netko piše o temi u koje se ne razumije...imaš Rozgu, Severinu i ostale "zvijezde", o njima piši kad već ne znaš o čemu bi drugo...
Har Kl je napisao/la:Hehe hoces da kazes da vas nije razocarao?
Ima u ovom clanku dosta istine.
Sve cinjenice su tu. Samo ugao gledanja na neke stvari je upitan.
Ne. Prvi dio sezone odvezao je perfektno, a u drugom stvarno nije imao sreće..i dalje stojim iza toga da nije kriv za Singapur.
To je jedna od cinjenica. Niko nije ni rekao da je kriv.
Moj dodatak je da je mogao to izbjeci.
Sta je sa ostalim cinjenicama u ovom clanku?
Za Baku LH kriv
Za Singapore VER kriv
Za Mexico LH kriv
Za Maleziju Stroll kriv.
Ne govorim da je Vettel glavni krivac, Ali sve ove gore navedene incidente je mogao izbjeci.
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 05.11.2017., 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Mene uopće nije razočarao. Pogledati rezultate Kimija i zaostatke, pa onda to isto za Vettela. Usporediti s Bottas vs Hamilton i to je to. Greške dolaze kada se na granici vozi cijelo vrijeme. Dobar primjer za to je VN Kanade 2016. Tu su mnogi Vettela krivili zašto nije pobijedio. A treba ipak malo bolje i temeljitije pregledati ono o čemu se priča.
EDIT: Volio bih čuti kako je mogao izbjeći Suzuku...
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Naslov je u idiotski u najmanju ruku, kroz tekst se vidi da pisac uživa u grđenju Vettela.
Sad što se tiče teksta, ima dobrog napisanog kao što @Har Kl kaže, samo je glupo što se sad nakon svega Vettel uzima kao glavni krivac na startu u Singapuru i to proglašava krajnje glupim potezom (ono u Baku je bilo glupo, a u Singapuru je bilo splet nesretnih okolnosti koje je Vettel malo boljom procjenom tj. konzervativnijim pristupom mogao možda izbjeći, ali ja sam uvjeren da je bio npr. Alonso na Verstappenovom mjestu da do onog incidenta ne bi došlo). Skoro isti start i rekacije (i agresivnije) smo vidjeli od Hamiltona u Austinu ("izgurao" Vetella skroz do isprekidanih linija na izlazu iz boksa), samo što se tad Ricciardo što je startao treći nije lansirao na startu kao Kimi u Singapuru pa se nije vodila bitka između tri bolida, već samo prva dva, a Max u gužvi s dva (crvena) bolida se dosad uvijek pokazalo kao neizbježan incident.
Explorer je napisao/la: 05.11.2017., 11:24
Mene uopće nije razočarao.
Ok. Nije ni mene Onda.
Kimi je puno losije odvezao sezonu od Bottasa.
Ali to nije bila tema.
Nekom uzor moze biti neko ko je bolji, a nekom vadiona kako ima negdje neko gori.
Edit popravio sam Suzuku u Mexico ... Malo kasno