Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
alonso05espana
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Alonsa i Norrisa
Da se i ja malo priključim ovoj temi. Jedva čekam borbu, navijam za Wildera jer mi je već par godina najdraži boksač. Fury ima bolju tehinku i kretanje, a Wilder ima razoran udarac kojim može završit borbu u sekundi, mislim da nas čeka pravi spektakl 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Na vaganju su obojica bila dosta teži već u prvoj borbi. Pitanje je koliko će to utjecat na borbu, a sigurno da će imat utjecaj neki.
U slučaju sličnog pristupa obojica kao u prošloj borbi, mišljenja sam da će Wilder biti nužno do kraja osme runde barem ozbiljno uzdrmat Fury-a, ako ne, dajem velike šanse da to Fury do kraja borbe odvede u svoju korist. No, ovo podizanje kilaže obojice može značiti da se ide u otvoren fajt, na prekid.
Kako god, nadam se dobroj borbi za naslov prvaka, i dosta uzbudljivijoj od one zadnje između Joshue i Ruiza.
U slučaju sličnog pristupa obojica kao u prošloj borbi, mišljenja sam da će Wilder biti nužno do kraja osme runde barem ozbiljno uzdrmat Fury-a, ako ne, dajem velike šanse da to Fury do kraja borbe odvede u svoju korist. No, ovo podizanje kilaže obojice može značiti da se ide u otvoren fajt, na prekid.
Kako god, nadam se dobroj borbi za naslov prvaka, i dosta uzbudljivijoj od one zadnje između Joshue i Ruiza.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Wilder nikad teži.
Nervira me taj portal gol.hr. Imas svoju televiziju , zove se Nova TV , i ne stavljas prijenose na TV kanal nego jeftino na portal stavljas. Katastrofa.
Kako RTL stavi na TV da ljudi normalno gledaju, ne stavljaju na nikakve web stranice.
Kod Nove tv je uvijek takav problem , neznam sta bi vise rekao nego da mi se gade.
Srecom pa postoji jos 650 drugih kanala koje prenose.
Nervira me taj portal gol.hr. Imas svoju televiziju , zove se Nova TV , i ne stavljas prijenose na TV kanal nego jeftino na portal stavljas. Katastrofa.
Kako RTL stavi na TV da ljudi normalno gledaju, ne stavljaju na nikakve web stranice.
Kod Nove tv je uvijek takav problem , neznam sta bi vise rekao nego da mi se gade.
Srecom pa postoji jos 650 drugih kanala koje prenose.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vlado Boban je pričao o tome u podcastu, nije samo zato što su prava jeftinija, nego i postoje zakonske restrikcije. UFC je označen s +15, a takav sadržaj ne smije biti emitiran na javnoj televiziji prije 20 i poslije 6 ili tako nešto, plus-minus koji sat, ne znam točno. Tako da bi u većini slučajeva glavne borbe večeri prelazile tu granicu - sjećam se da sam pročitao prije par mjeseci da su tako na nekoj stranoj TV naprasno prekinuli Bellator i pustili crtićAlkY je napisao/la: 22.02.2020., 09:36 Nervira me taj portal gol.hr. Imas svoju televiziju , zove se Nova TV , i ne stavljas prijenose na TV kanal nego jeftino na portal stavljas. Katastrofa.

Sjećam se da je i RTL kad bi prenosili KSW znao dio borbi staviti na RTL Play i onda bi se kasnije uključili uživo na TV-u ili bi na TV-u išla samo snimka.
Doduše, ni meni se baš ne sviđa gledanje preko Gol.hr-a, rijetko gledam mečeve uživo, ali često šteka i negledljivo je. Sjećam se da je Miočić-Cormier 2 bio negledljiv tamo, tako da i noćas svakako spremite alternativnu opciju ako planirate gledati Gol.hr, vjerujem da će dosta ljudi gledati ovo.
Dajem im lajk za naglašavanje ovog

*Prije meča Wilder - Fury u prijenosu su još tri borbe od kojih su prve dvije bez komentatora
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ima li budnih?
masa je mama

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ima.
Ovog sam se "bojao". Nema šta, Fury je mnogo moćniji borac i tek je sad otkrio prave mogućnosti.
Svaka čast!
Wilder je doslovno preživljavao od treće runde...
Ovog sam se "bojao". Nema šta, Fury je mnogo moćniji borac i tek je sad otkrio prave mogućnosti.
Svaka čast!

Wilder je doslovno preživljavao od treće runde...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Pojeo ga Gypsy King, jednostavno bolji boksač plus ektra kilaža koja se pokazala kao pun pogodak.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Pa ja nemogu vjerovat tko sve sebe danas moze nazvat borcem, pa ovaj Wilder pa frajer tri čiste nema. Tehnika ravna nuli cak i gore od toga, polozaj tijela, ruku katastrofa i kad na to sve dodas kokošije srce dobijes nulu od borca. Neznam kako je on uspio ikog pobjedit frajer je izgubljen slučaj, i on prvak bio pa ovaj je boks stvarno pao na niske grane, sa nekadasnjim Tysonom ne bi ni 20 sekundi izdrzo u ringu.
S druge strane cestitke Furyu, 7 klasa je bolji borac od onog "prvaka". Pogledao sam mnogo borbi ali ovakvo nesto jos nisam vidio da se sudija skoro pa ne postuje, pogotovo od strane Furya koji je i dobio 1 bod kazne ako sam dobro u pratio, ali Wilder kakav borac majko mila hahahha tuga
S druge strane cestitke Furyu, 7 klasa je bolji borac od onog "prvaka". Pogledao sam mnogo borbi ali ovakvo nesto jos nisam vidio da se sudija skoro pa ne postuje, pogotovo od strane Furya koji je i dobio 1 bod kazne ako sam dobro u pratio, ali Wilder kakav borac majko mila hahahha tuga

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- blown diffuser
- Formula 1
Jedva čekam borbu sa Joshuom da ga pošalje u ropotarnicu povijesti ( ako mu prije toga Usyk ne odnese pojase )

-
barrell rider
- Karting
- S nama već: 5 god 5 mj
Ako dodje do trece borbe i wilder izgubi (sto je i najvjerovatnije), povlaci se on u mirovinu, nikakvog meca sa joshuom tu nece biti, a vjerovatno ni meca joshua-fury, nije hearn budala da pusti joshuu na furya
- blown diffuser
- Formula 1
Kad tad će Fury doći na red Joshui, neće promotor to moći odgađati unedogled.barrell rider je napisao/la: 23.02.2020., 07:47 Ako dodje do trece borbe i wilder izgubi (sto je i najvjerovatnije), povlaci se on u mirovinu, nikakvog meca sa joshuom tu nece biti, a vjerovatno ni meca joshua-fury, nije hearn budala da pusti joshuu na furya

- AlkY
- Formula 1
Eto neplanirano i ja pogledao prijenos. Svaka cast Furyu , bio je bolji , spremniji , hrabriji , pametniji.
Wilder ostao gospodin nakon meca , ali jednostavno se nije dobro spremio i opcenito nije dorastao Furyu.
Wilder ostao gospodin nakon meca , ali jednostavno se nije dobro spremio i opcenito nije dorastao Furyu.

-
alonso05espana
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Alonsa i Norrisa
Fan sam Wildera već par godina, ali Fury mu je očitao boksačku lekciju. Kapa dolje i nadam se da ćemo vidjet Fury vs Joshua uskoro.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ovaj gospodin?AlkY je napisao/la: 23.02.2020., 11:00 Eto neplanirano i ja pogledao prijenos. Svaka cast Furyu , bio je bolji , spremniji , hrabriji , pametniji.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Pa nije ih baš napao, samo je rekao da bi volio da nisu predali meč, da bi on radije da su ga na nosilima iznosili iz ringa, ali da ne želi tražiti izlike i što je tu je, vratit će se jači. Sasvim korektna izjava.Pastor je napisao/la: 23.02.2020., 19:53 Ovaj gospodin?Na stranu kakav je borac, kao karakter je najljigaviji sportista kojeg sam vidio. Svaka mu je izjava ljigava do bola. Ne znam kako neko može za ovog navijati. Pravi bahati napuhanko bez pokrića. Lik je napao svoj ugao što su bacili peškir. Priča da se počeo oporavljat, a hodao ko zombi po ringu od treće runde. Ljudi mu spasili život, a on ih fino napade poslije meča...
Meni je uvijek fascinantno da boksačke mečeve teškaša sude upola manji i duplo stariji ljudi od dvojice koje bi on trebao kontrolirati. Nek ubace mrgu poput Herba Deana pa će biti više respekta...alonso5 je napisao/la: 23.02.2020., 06:54 Pogledao sam mnogo borbi ali ovakvo nesto jos nisam vidio da se sudija skoro pa ne postuje, pogotovo od strane Furya koji je i dobio 1 bod kazne ako sam dobro u pratio, ali Wilder kakav borac majko mila hahahha tuga![]()
Što se tiče meča, nema se puno komentirati. Wilder je izgledao neprepoznatljivo, čak i prije meča mi je izgledao nekako uplašeno, izgubljeno. Fury ga je prebijao i zasluženo pobijedio, ali nadam se trećem meču s normalnim Wilderom.
- AlkY
- Formula 1
Ma ja sam mislio samo na izjavu nakon meca. Korektna i gospodska izjava.Pastor je napisao/la: 23.02.2020., 19:53Ovaj gospodin?AlkY je napisao/la: 23.02.2020., 11:00 Eto neplanirano i ja pogledao prijenos. Svaka cast Furyu , bio je bolji , spremniji , hrabriji , pametniji.
Wilder ostao gospodin nakon meca , ali jednostavno se nije dobro spremio i opcenito nije dorastao Furyu.Na stranu kakav je borac, kao karakter je najljigaviji sportista kojeg sam vidio. Svaka mu je izjava ljigava do bola. Ne znam kako neko može za ovog navijati. Pravi bahati napuhanko bez pokrića. Lik je napao svoj ugao što su bacili peškir. Priča da se počeo oporavljat, a hodao ko zombi po ringu od treće runde. Ljudi mu spasili život, a on ih fino napade poslije meča...

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nije da je i Fury išta bolji sto se tiče izjava, a i ponašanja, samo što se sad zna kraj, pa se retroaktivno može reč da je bio u pravu, a ovaj ispao budala. Ali to je tako kad marketinška mašinerija radi show-a traži od tebe da se ponašaš krajnje divljački, dovoljno je samo pogledat Fury-evo ponašanje nakon što je dobrano raskrvario Wildera.
Wilder mi je bio draži i volio sam da je borbu završio u svoju korist, ali mi nisu legle izjave o Furjevim utarcima kao da udara jastucima, jer je to krajnje podcjenjivanje borca onakvih predispozicija i proporcija, što ga je itekako koštalo.
Wilder mi je bio draži i volio sam da je borbu završio u svoju korist, ali mi nisu legle izjave o Furjevim utarcima kao da udara jastucima, jer je to krajnje podcjenjivanje borca onakvih predispozicija i proporcija, što ga je itekako koštalo.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Točnije Mark Breland(pomoćni trener) mu je spasio život unatoč protivljenju glavnog trenera i ostatka tima.Ovaj gospodin?Na stranu kakav je borac, kao karakter je najljigaviji sportista kojeg sam vidio. Svaka mu je izjava ljigava do bola. Ne znam kako neko može za ovog navijati. Pravi bahati napuhanko bez pokrića. Lik je napao svoj ugao što su bacili peškir. Priča da se počeo oporavljat, a hodao ko zombi po ringu od treće runde. Ljudi mu spasili život, a on ih fino napade poslije meča...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Iako je Tony Ferguson skinuo kilograme prije par dana, za par sati neće biti nikakve borbe
https://twitter.com/arielhelwani/status/1251192902816010242 Njemu i Habibu očito nikako nije suđeno da se sretnu u oktogonu, ali do prije tjedan dana se otprilike za ovaj termin i dalje najavljivao UFC 249. Tajna lokacija (Tachi Palace) bila je spremna za održavanje zatvorenog događaja, bio je spreman odličan program s Fergusonom i Gaethjeom u borbi za privremeni pojas lake kategorije te Ngannouom i Rozenstruikom u sunaslovnoj borbi, ali u zadnji čas interveniraju iz vrha Disneyja (ako se ne varam) i UFC je ipak odgodio priredbu.
Dana White ipak ne odustaje, želi održati priredbu čim prije, vjerojatno su već svi čuli za ideju o Fight Islandu koji bi trebao biti spreman krajem svibnja, a već 9. svibnja najavljuje se UFC 249 s još jačim programom od prethodno najavljenog:
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 01689.html
https://fightsite.hr/ufc/problemi-za-uf ... /10219177/

https://twitter.com/arielhelwani/status/1251192902816010242 Njemu i Habibu očito nikako nije suđeno da se sretnu u oktogonu, ali do prije tjedan dana se otprilike za ovaj termin i dalje najavljivao UFC 249. Tajna lokacija (Tachi Palace) bila je spremna za održavanje zatvorenog događaja, bio je spreman odličan program s Fergusonom i Gaethjeom u borbi za privremeni pojas lake kategorije te Ngannouom i Rozenstruikom u sunaslovnoj borbi, ali u zadnji čas interveniraju iz vrha Disneyja (ako se ne varam) i UFC je ipak odgodio priredbu.
Dana White ipak ne odustaje, želi održati priredbu čim prije, vjerojatno su već svi čuli za ideju o Fight Islandu koji bi trebao biti spreman krajem svibnja, a već 9. svibnja najavljuje se UFC 249 s još jačim programom od prethodno najavljenog:
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 01689.html
Iskreno se nadam da će do ovoga stvarno doći, no čini se da je bolje ne biti pretjerano nabrijan za taj datum:Tony Ferguson - Justin Gaethje
Henry Cejudo - Dominick Cruz
Amanda Nunes - Felicia Spencer
Jeremy Stephens - Calvin Kattar
Donald Cerrone - Anthony Pettis
Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik
Greg Hardy - Yorgan de Castro
Alexei Oleinik - Fabricio Werdum
Carla Esparza - Michelle Waterson
Ronaldo 'Jacare' Souza - Uriah Hall
Vicente Luque - Niko Price
Charles Rosa - Bryce Mitchell
https://fightsite.hr/ufc/problemi-za-uf ... /10219177/
- croatic f1
- F1puls suradnik
Rekao sam da je bolje ne nabrijavati se, ali zbilja se nadam da idućeg vikenda neće biti spavanja
https://twitter.com/ufc/status/1253778206433267713

https://twitter.com/ufc/status/1253778206433267713