Scuderia Ferrari
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Mislim da nisu oni dobili te slike od Ferrarija. Da jesu, to bi značilo da su prekršili NDA, a onda bi se mogli pozdraviti sa stranicom. Ferrari bi ih tužio. Ovo su vjerovatno dobili od anonimnog izvora (a anonimni je britanac, sigurnoFerrari je napisao/la: 15.02.2019., 10:41 Ovo uopće nije korektno od stranice RaceFans...ovo su namjerno napravili onako ko najveća đubrad.
Sve ekipe pošalju slike prije launcha na povjerenje medijima i RaceFans je JEDINI morao ovo napraviti Ferrariju...lijepo...

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Daleko najbolji bolid, a prezentacija je fenomenalna, najezio sam se, vrh, vrh, vrh!!!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Britanska gospodaPastor je napisao/la: 15.02.2019., 11:04Mislim da nisu oni dobili te slike od Ferrarija. Da jesu, to bi značilo da su prekršili NDA, a onda bi se mogli pozdraviti sa stranicom. Ferrari bi ih tužio. Ovo su vjerovatno dobili od anonimnog izvora (a anonimni je britanac, sigurnoFerrari je napisao/la: 15.02.2019., 10:41 Ovo uopće nije korektno od stranice RaceFans...ovo su namjerno napravili onako ko najveća đubrad.
Sve ekipe pošalju slike prije launcha na povjerenje medijima i RaceFans je JEDINI morao ovo napraviti Ferrariju...lijepo...)...
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Gle...nema veze od koga su dobili slike. Svejedno ih ne objavljuješ kao veliki F1 site jer moraš ostati profesionalan i imati mrvicu poštovanja prema ekipi i marketinškoj ekipi. Bio to Mercedes, Force Indija ili Ferrari.Pastor je napisao/la: 15.02.2019., 11:04Mislim da nisu oni dobili te slike od Ferrarija. Da jesu, to bi značilo da su prekršili NDA, a onda bi se mogli pozdraviti sa stranicom. Ferrari bi ih tužio. Ovo su vjerovatno dobili od anonimnog izvora (a anonimni je britanac, sigurnoFerrari je napisao/la: 15.02.2019., 10:41 Ovo uopće nije korektno od stranice RaceFans...ovo su namjerno napravili onako ko najveća đubrad.
Sve ekipe pošalju slike prije launcha na povjerenje medijima i RaceFans je JEDINI morao ovo napraviti Ferrariju...lijepo...)...
Svaki vikend imaju svoje novinare na trkaćem vikendu...i što će mu sada ovaj reći iz Ferrarijevog PR-a? Da su šupci...i onda će RaceFans i ostali pisati kako je Ferrari opet "bad guy" prema medijima...
Siguran sam da je Motorsport.com imao fotke također...pa su čekali sa službenom objavom. Šupački do kraja.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ferrari je napisao/la: 15.02.2019., 11:48Gle...nema veze od koga su dobili slike. Svejedno ih ne objavljuješ kao veliki F1 site jer moraš ostati profesionalan i imati mrvicu poštovanja prema ekipi i marketinškoj ekipi. Bio to Mercedes, Force Indija ili Ferrari.Pastor je napisao/la: 15.02.2019., 11:04Mislim da nisu oni dobili te slike od Ferrarija. Da jesu, to bi značilo da su prekršili NDA, a onda bi se mogli pozdraviti sa stranicom. Ferrari bi ih tužio. Ovo su vjerovatno dobili od anonimnog izvora (a anonimni je britanac, sigurnoFerrari je napisao/la: 15.02.2019., 10:41 Ovo uopće nije korektno od stranice RaceFans...ovo su namjerno napravili onako ko najveća đubrad.
Svaki vikend imaju svoje novinare na trkaćem vikendu...i što će mu sada ovaj reći iz Ferrarijevog PR-a? Da su šupci...i onda će RaceFans i ostali pisati kako je Ferrari opet "bad guy" prema medijima...
Siguran sam da je Motorsport.com imao fotke također...pa su čekali sa službenom objavom. Šupački do kraja.
Slažem se sa oba stava.Ferrari je napisao/la: 15.02.2019., 12:02 Zanimljivo...tri talijanske ekipe imaju slično prednje krilo...mora da nešto znaju ti talijanski meštri što Britanski nisu skužili.
BTW, kad ćeš staviti Binottovu sliku na avatar?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ili obratnoFerrari je napisao/la: 15.02.2019., 12:02 Zanimljivo...tri talijanske ekipe imaju slično prednje krilo...mora da nešto znaju ti talijanski meštri što Britanski nisu skužili.

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Onda smo najebali

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari