Max Verstappen
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Max je fenomen. Imam osjecaj da nam slijedi njegova dominacija nakon Luje.
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazati.. Napreduje, al jos je on u glavi jako vruci kesten.. Treba psihologa ili nekoga tko ce znati tu njegovu agresivnost usmjeriti na pravi put..
Jedino sto sa sigurnoscu mogu reci jest da se Gaslyju ne pise dobro iduce sezone.. Max je podigao formu jako u drugoj polovici sezone i Red Bull je trenutno njegov tim.. Gasly bi se mogao u svemu utopiti ako odmah ne pokaze zube. A i da pokaze, ne vjerujem da ce mu Herr Doktor to odobriti..
Jedino sto sa sigurnoscu mogu reci jest da se Gaslyju ne pise dobro iduce sezone.. Max je podigao formu jako u drugoj polovici sezone i Red Bull je trenutno njegov tim.. Gasly bi se mogao u svemu utopiti ako odmah ne pokaze zube. A i da pokaze, ne vjerujem da ce mu Herr Doktor to odobriti..
Fernando is faster than all of you 

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
i meni smrdi na tako neštoMr.Spaceguy je napisao/la: 28.10.2018., 22:20 Max je fenomen. Imam osjecaj da nam slijedi njegova dominacija nakon Luje.

Samo da se Honda još popravi malo

-
BruceWayne
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Charles LeClerc, Iceman
Matek14 je napisao/la: 28.10.2018., 22:33 Vrijeme ce pokazati.. Napreduje, al jos je on u glavi jako vruci kesten.. Treba psihologa ili nekoga tko ce znati tu njegovu agresivnost usmjeriti na pravi put..
za LeClerca sam pročitao da je imao mentore i psihologe oko sebe još od kad je klinac bio, bas zato da nauci nositi se sa stresom i da smiri potencijalno usijanu glavu, sto je očigledno urodilo plodom, dečko je smiren i staložen kako na stazi tako i van nje, bas me zanima kakav bi Max bio da je imao isti tretman u samom početku.. iako imam osjećaj da se u zadnje vrijeme malo smirio, ali i dalje mora malo poradit na tome i bit će odličan..
"LEAVE ME ALONE, I KNOW WHAT I AM DOING!" 

-
stefan BELLOF
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
Na kraju dobra sezona za Max-a. Jedan detalj me uzasno zanima i nadam se da cemo to spoznat uskoro. Naime,relativno jednostavno se utrkivat kad nemas nista za izgubit,uzasnobme zanima kako ce bit kad bude imao sta za izgubit. Kakav ce bit kada nema pravo na los vikend i ispade tipa onakvih sudara. Hoce li zatvarat vrata kada mu moguci sudar donosi ogromnu stetu?
Talent je tu,brzina je tu,jel mozak tu vidit cemo
Talent je tu,brzina je tu,jel mozak tu vidit cemo
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 4 mj
Ja očekujem da će biti nešto tipa Hamilton 2009 ili 2010 (nadam se da nisam fulao godinu), kad je s masom učestalo imao laktarenje. Po meni je Hamilton tek 2017 sazrio, nakon što je izgubio naslov od Nike, koji je imao puno hladniju glavu. Treba Maxu puno još, dok prestane voziti i davati izjave kao npr u Japanu, nakon kontakta s Kimijem
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Je***i Ocon
Da citiram Montoyu uz malu preinaku: ''Fucking, fucking Ocon. What a fucking idiot.''
Inače sjajna Maxova utrka. Jedna od boljih koje ja pamtim. Šteta što se ova budala našla na putu.
#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Da citiram Montoyu uz malu preinaku: ''Fucking, fucking Ocon. What a fucking idiot.''
Inače sjajna Maxova utrka. Jedna od boljih koje ja pamtim. Šteta što se ova budala našla na putu.
-
stefan BELLOF
- Karting
Meni je bas zao sto na Oconovu mistu nije bija Montoya. Max Verstapen je neinteligentan tip. Kazem neinteligentan da nebi reka degenerik. Nije ostavija ni milimetar prostora(opet) i onda se ide gurat sa Oconom iza utrke. Zao mi je sta je ovaj ipak miran i sto mu nije zube poizbija.DaveGilmour je napisao/la: 11.11.2018., 22:54 Je***i Ocon![]()
![]()
![]()
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zašto bi uopće ostavljao prostor? Vozači koji kasne za cijeli krug nikako nisu u prednosti, pa nije ovo bila borba za poziciju! Ako se već pokušavaš vratiti u krug vodećih, radiš to oprezno, ne guraš se ko debil kao da se boriš za pobjedu. Meni je suludo da se u ovoj situaciji priča o bilo kakvoj krivici Verstappena.stefan BELLOF je napisao/la: 11.11.2018., 23:10 Meni je bas zao sto na Oconovu mistu nije bija Montoya. Max Verstapen je neinteligentan tip. Kazem neinteligentan da nebi reka degenerik. Nije ostavija ni milimetar prostora(opet) i onda se ide gurat sa Oconom iza utrke. Zao mi je sta je ovaj ipak miran i sto mu nije zube poizbija.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja ću samo kazati da je ovo bio Vettel u Maxovoj poziciji pričalo bi se o "još jednoj pogrešci Vettela".
Ja se slažem sa onim što je Hamsta rekao u cool down sobi...ovaj nema što izgubiti...ostavi mu prostora pa ko ga hebe neka prođe.
Naravno da je od Ocona bilo glupo da ide napadati...ali na papiru to je legalno. Slično je imao Vettel 2012 u Njemačkoj baš sa Hamiltonom, ako se sjećam...
Ja se slažem sa onim što je Hamsta rekao u cool down sobi...ovaj nema što izgubiti...ostavi mu prostora pa ko ga hebe neka prođe.
Naravno da je od Ocona bilo glupo da ide napadati...ali na papiru to je legalno. Slično je imao Vettel 2012 u Njemačkoj baš sa Hamiltonom, ako se sjećam...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Dobro se sjećaš.Ferrari je napisao/la: 12.11.2018., 00:01 Ja ću samo kazati da je ovo bio Vettel u Maxovoj poziciji pričalo bi se o "još jednoj pogrešci Vettela".

-
stefan BELLOF
- Karting
Zasto bi ostavio? Pa recimo bas zbog onakve situacije. Sto to znaci ako netko kasni za krug? Da se ne smije vratit u isti,da se ne smije vise utrkivat? Ocon bas nista lose nije napravija. Bili su poravnati u zavoju,nije Ocon odsjekao Max-a nego Max Ocona.croatic f1 je napisao/la: 11.11.2018., 23:49Zašto bi uopće ostavljao prostor? Vozači koji kasne za cijeli krug nikako nisu u prednosti, pa nije ovo bila borba za poziciju! Ako se već pokušavaš vratiti u krug vodećih, radiš to oprezno, ne guraš se ko debil kao da se boriš za pobjedu. Meni je suludo da se u ovoj situaciji priča o bilo kakvoj krivici Verstappena.stefan BELLOF je napisao/la: 11.11.2018., 23:10 Meni je bas zao sto na Oconovu mistu nije bija Montoya. Max Verstapen je neinteligentan tip. Kazem neinteligentan da nebi reka degenerik. Nije ostavija ni milimetar prostora(opet) i onda se ide gurat sa Oconom iza utrke. Zao mi je sta je ovaj ipak miran i sto mu nije zube poizbija.
Nedavno sam napisa da me bas zanima kako ce se Max ponasat kad ima nesto za izgubit,dobija sam odgovor. Max je cisti primjer zasto netko od 18 god ne moze vozit F1.
Ispada da ako si u vodstvu da je dozvoljeno ponasat se kako zelis,ne pazit na nikoga i ma nista. Nacitah se kako Ham nije kriv u incidentu sa Sirotkinom. Ne nije,moja baba je vozila onaj Merceses i ona je istirala Sirotkina na travu. Jel ga kasno vidio,jel ga nisu obavjetili uopce nije bitno,bitno je da je on skrivija opasnu situaciju.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ja se slažem sa @croatic f1 (u ovoj temicroatic f1 je napisao/la: 11.11.2018., 23:49Zašto bi uopće ostavljao prostor? Vozači koji kasne za cijeli krug nikako nisu u prednosti, pa nije ovo bila borba za poziciju! Ako se već pokušavaš vratiti u krug vodećih, radiš to oprezno, ne guraš se ko debil kao da se boriš za pobjedu. Meni je suludo da se u ovoj situaciji priča o bilo kakvoj krivici Verstappena.stefan BELLOF je napisao/la: 11.11.2018., 23:10 Meni je bas zao sto na Oconovu mistu nije bija Montoya. Max Verstapen je neinteligentan tip. Kazem neinteligentan da nebi reka degenerik. Nije ostavija ni milimetar prostora(opet) i onda se ide gurat sa Oconom iza utrke. Zao mi je sta je ovaj ipak miran i sto mu nije zube poizbija.

Ocon nakon startno-ciljnog pravca je trebao odustati.
Ono nije bilo obično vraćanje u krug. Ono je bilo utrkivanje kroz zavoje. A utrkivanje između vodećeg vozača i vozača koji kasni za cijeli krug je za svaku osudu. Sem toga dobio je i kaznu za svoje djelo. Opravdanu.
A Max ... S obzirom da je LH profitirao i uzeo pobjedu ... Za sve ostalo tu je MasterCard

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Potpis, pogotovo na ovo boldano.Ferrari je napisao/la: 12.11.2018., 00:01 Ja ću samo kazati da je ovo bio Vettel u Maxovoj poziciji pričalo bi se o "još jednoj pogrešci Vettela".
Maxa sustigli njegovi grijesi.
Mada, volio bih vidjeti Lewisovu reakciju da mu je neko ono uradio.
Čak i u situaciji da je već osigurao titulu.
Međutim, uz svo legitimno pravo Ocona da se vrati u krug sa vodećim, totalno bespotrebno laktanje, pogotovo na onakvom mjestu.
I smatram ga krivcem.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
I ja se slazem da bi danas svi pricali o jos jednoj pogresci Vettela da je slucajno on bio tamo ali ja cu i dalje krivit Maxa za izvrtanje.. Kad se nadju 2 budale, onda ti trebas bit manja sto Max jos nije naucio.. Ne mozes uvijek ocekivat od drugog da pazi i na tebe i na sebe a Max se uglavnom do sad na to oslanjo, ja cu po svom a on nek pazi da ne bude kontakta pa cemo vidit..
Vec vidim scenarij ako se bude borio za naslov pa mu neki mulac ovako utrku sjebe.. E to ce bit poetic..
Vec vidim scenarij ako se bude borio za naslov pa mu neki mulac ovako utrku sjebe.. E to ce bit poetic..
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
Pa gledajući sa te strane, Max je sigurno imao potez sa kojim je mogao izbjeći ovaj incident. Naravno da je i on kriv.CrashOverride je napisao/la: 12.11.2018., 09:12 I ja se slazem da bi danas svi pricali o jos jednoj pogresci Vettela da je slucajno on bio tamo ali ja cu i dalje krivit Maxa za izvrtanje.. Kad se nadju 2 budale, onda ti trebas bit manja sto Max jos nije naucio.. Ne mozes uvijek ocekivat od drugog da pazi i na tebe i na sebe a Max se uglavnom do sad na to oslanjo, ja cu po svom a on nek pazi da ne bude kontakta pa cemo vidit..
Ali i Ocon je morao popustiti kad ga već nije pretekao na startno-ciljnom pravcu. On je se utrkivao kroz zavoje sa Maxom kao da se bori sa njim za poziciju. To je za mene nedopustivo i zato smatram da je kazna opravdana.
Max je sam sebe kaznio, jer odjednom nije više bio u situaciji gdje neko drugi gubi više

-
QFlash82
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
Nevjerovatno je da itko brani ovo degenerično arogantno stvorenje.
Lik vozi od bolida do bolida, ili udari nekoga ili ga izgura van staze zatvarenjem i onda plače ko curica na team radio kako nije kriv, to je njegov 'vozački stil' a kad se on našao s druge strane pulta e onda se ide fizički obračunavati pred TV kamerama.Max je psihički nestabilna osoba, očito mu nije svaka daska u glavi.
Lik vozi od bolida do bolida, ili udari nekoga ili ga izgura van staze zatvarenjem i onda plače ko curica na team radio kako nije kriv, to je njegov 'vozački stil' a kad se on našao s druge strane pulta e onda se ide fizički obračunavati pred TV kamerama.Max je psihički nestabilna osoba, očito mu nije svaka daska u glavi.
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Reći da se Ocon namjerno zaletio u Verstappena je u najmanju ruku smiješno. Nitko normalan neće ići raditi još jedan Crashgate kako bi osigurao konstruktorski naslov koji je već tako i tako 99% siguran.