Koja je fora sa ciljnom ravninom i sc? Nesto mi je promaklo ako je neko pravilo novo..zelot je napisao/la: 28.04.2019., 13:24 Cini mi se da ferr taktika sa medium gumama i nije bila toliko losa. Da su uspjeli proci, startali bi unutar top 4 i mogli bi pobjedit jer bi mogli razvuci stint sa jednim bolidom full dugo a sa drugim na malo manje ili jos duze. Miskim da ce lec imat dobru utrku ako zavrsi. Steta za sc i ovu foru sa ciljnom ravninom, to je glupo. Bolje je bilo prije, pogotovo u bakuu...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
https://www.racefans.net/2016/06/19/hamilton-tyres/Har Kl je napisao/la: 28.04.2019., 13:30 Edit: @LH44 mislim da je obje prednje mijenjao, ali nije dobio nove, već korištene iz prethodnog stinta.
“The team received permission to swap the left front tyre of Lewis Hamilton’s race start set,” the team announced. “We have done so with the left front tyre from a different set. Only the left front was flat spotted on the Q2 set, not both fronts.”
@zelot
https://acestreamid.com/channel/sky-sports-f1
@klikerbgd
Nema SC linije, nego lider može da odugovlači do startno ciljne ravnine, a onda mora napraviti restart.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Jel se ovo Bottas upravo prekočio na putu prema gridu? Bit će zanimljiva utrka, čini mi se da voze po ledu 

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Kakvi su ovo plesovi na ovom livu s youtuba,da ciste tako stazu ne bi bilo pola sata prekida 
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
odatle ono značenje skraćenice FIAHar Kl je napisao/la: 28.04.2019., 13:38 Još gore onda![]()
Ali opet nije bila nova guma. Bila je sličnih karakteristika.

Sad ozbiljno, da li bi ti pustio Leclerca na 4 'poravnate' gume da starta trku? Hajd što sebe može zeznut, ali zamisli u prvom krugu, jedan lock up na tim gumama i lančani sudar imaš

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ni prvi ni zadnji kojemu su odobrene druge gume zbog flatspota prilikom sudara..
Samo ne kuzim zasto je dobio nove gume.. Ok je da ne mora startat na ovima koje je sjebo ali pise da je dobio 4 nove gume, to mi nije ok..
Samo ne kuzim zasto je dobio nove gume.. Ok je da ne mora startat na ovima koje je sjebo ali pise da je dobio 4 nove gume, to mi nije ok..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Na brzinu sam vidio da pise nove.. Ako su koristene ili noce koje su Ferrari i Leclerc vec imali onda je to OK, ako su ih dobili onda mi to nije ok..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 28.04.2019., 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mercedes je vise vjere imo u svoj race pace nego u kvalifikacijsku bzinu i onda iznenadjujuce uzmu 1-2... Nisam neki od burnih reakcija ali od ovoga se lagano dobije pra0ljev, da oprostite na izrazu..
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Mislim da su imali i jedan set novih M guma, jer su donijeli 5 setova M guma u Bakuu, a nisu ih za razliku od Mercedesa puno koristili na treninzima. Moguće da im je ostalo 2 nova seta, pred kvalifikacije.CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:00Na brzinu sam vidio da pise nove.. Ako su koristene ili noce koje su Ferrari i Leclerc vec imali onda je to OK, ako su ih dobili onda mi to nije ok..
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne vjerujem u neki pace kontrol.. Nije da je Monaco, ovdje te lako obidju ako kilavis..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kazem, to mi je onda OK.. Nije bas jasno jel su dobili dozvolu da stave nove gume ili su dobili nove da ih stave, nije Pirelli kriv sto su ove flatspotane..Vettel-Ferrari je napisao/la: 28.04.2019., 14:06Mislim da su imali i jedan set novih M guma, jer su donijeli 5 setova M guma u Bakuu, a nisu ih za razliku od Mercedesa puno koristili na treninzima. Moguće da im je ostalo 2 nova seta, pred kvalifikacije.CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:00Na brzinu sam vidio da pise nove.. Ako su koristene ili noce koje su Ferrari i Leclerc vec imali onda je to OK, ako su ih dobili onda mi to nije ok..
Fino Alla Fine