VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
zelot je napisao/la: 28.04.2019., 13:24 Cini mi se da ferr taktika sa medium gumama i nije bila toliko losa. Da su uspjeli proci, startali bi unutar top 4 i mogli bi pobjedit jer bi mogli razvuci stint sa jednim bolidom full dugo a sa drugim na malo manje ili jos duze. Miskim da ce lec imat dobru utrku ako zavrsi. Steta za sc i ovu foru sa ciljnom ravninom, to je glupo. Bolje je bilo prije, pogotovo u bakuu...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Koja je fora sa ciljnom ravninom i sc? Nesto mi je promaklo ako je neko pravilo novo..

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Har Kl je napisao/la: 28.04.2019., 13:30 Edit: @LH44 mislim da je obje prednje mijenjao, ali nije dobio nove, već korištene iz prethodnog stinta.
https://www.racefans.net/2016/06/19/hamilton-tyres/
“The team received permission to swap the left front tyre of Lewis Hamilton’s race start set,” the team announced. “We have done so with the left front tyre from a different set. Only the left front was flat spotted on the Q2 set, not both fronts.”

@zelot
https://acestreamid.com/channel/sky-sports-f1

@klikerbgd
Nema SC linije, nego lider može da odugovlači do startno ciljne ravnine, a onda mora napraviti restart.
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Jel se ovo Bottas upravo prekočio na putu prema gridu? Bit će zanimljiva utrka, čini mi se da voze po ledu :prcnjau:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Još gore onda :prcnjau:
Ali opet nije bila nova guma. Bila je sličnih karakteristika.

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Kakvi su ovo plesovi na ovom livu s youtuba,da ciste tako stazu ne bi bilo pola sata prekida

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

LH44
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 28.04.2019., 13:38 Još gore onda :prcnjau:
Ali opet nije bila nova guma. Bila je sličnih karakteristika.
odatle ono značenje skraćenice FIA :prcnjau:

Sad ozbiljno, da li bi ti pustio Leclerca na 4 'poravnate' gume da starta trku? Hajd što sebe može zeznut, ali zamisli u prvom krugu, jedan lock up na tim gumama i lančani sudar imaš :D
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ni prvi ni zadnji kojemu su odobrene druge gume zbog flatspota prilikom sudara..
Samo ne kuzim zasto je dobio nove gume.. Ok je da ne mora startat na ovima koje je sjebo ali pise da je dobio 4 nove gume, to mi nije ok..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ma nemam problema sa promjenom.
Trebali su mu dati druge korištene i gotovo.
Taman posla da natežem da starta sa onim gumama. :thumbs:

LH44
Formula 1
Formula 1
Šta je ovo neki pišu ganc nove, neki pišu korištene, wtf :bonk:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 28.04.2019., 13:57 Šta je ovo neki pišu ganc nove, neki pišu korištene, wtf :bonk:
Na brzinu sam vidio da pise nove.. Ako su koristene ili noce koje su Ferrari i Leclerc vec imali onda je to OK, ako su ih dobili onda mi to nije ok..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 28.04.2019., 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Leclerc is permitted to start on a fresh set of Medium tyres after his Q2 crash yesterday.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Imam osjećaj da bi utrka mogla biti jako dosadna :zijev:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
f1zd je napisao/la: 28.04.2019., 14:02 Imam osjećaj da bi utrka mogla biti jako dosadna :zijev:
Svi spominju razvlačenje stintova radi čuvanaj guma, to može biti kobno za zanimljivost utrke.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Bojim se Kvyata i prvih nekoliko zavoja, izgleda kao da je staza ledena. Mogao bi biti neki show kao i 2012. I 2018 belgija.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mercedes je vise vjere imo u svoj race pace nego u kvalifikacijsku bzinu i onda iznenadjujuce uzmu 1-2... Nisam neki od burnih reakcija ali od ovoga se lagano dobije pra0ljev, da oprostite na izrazu..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:00
LH44 je napisao/la: 28.04.2019., 13:57 Šta je ovo neki pišu ganc nove, neki pišu korištene, wtf :bonk:
Na brzinu sam vidio da pise nove.. Ako su koristene ili noce koje su Ferrari i Leclerc vec imali onda je to OK, ako su ih dobili onda mi to nije ok..
Mislim da su imali i jedan set novih M guma, jer su donijeli 5 setova M guma u Bakuu, a nisu ih za razliku od Mercedesa puno koristili na treninzima. Moguće da im je ostalo 2 nova seta, pred kvalifikacije.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 28.04.2019., 14:03
f1zd je napisao/la: 28.04.2019., 14:02 Imam osjećaj da bi utrka mogla biti jako dosadna :zijev:
Svi spominju razvlačenje stintova radi čuvanaj guma, to može biti kobno za zanimljivost utrke.
Ne vjerujem u neki pace kontrol.. Nije da je Monaco, ovdje te lako obidju ako kilavis..
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
Max u drugom, Kvyat u trećem redu :klopa:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 28.04.2019., 14:06
CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:00
Mislim da su imali i jedan set novih M guma, jer su donijeli 5 setova M guma u Bakuu, a nisu ih za razliku od Mercedesa puno koristili na treninzima. Moguće da im je ostalo 2 nova seta, pred kvalifikacije.
Kazem, to mi je onda OK.. Nije bas jasno jel su dobili dozvolu da stave nove gume ili su dobili nove da ih stave, nije Pirelli kriv sto su ove flatspotane..
Fino Alla Fine

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
zelot je napisao/la: 28.04.2019., 13:30 ima tko dobar stream. ovi sa reddita mi svi nesto stekaju. svejedno browser ili ace :)
ACE

71139dc6d5587935fbd350f6a7d969890fcdc2d2
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡