Charles Leclerc

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Kako to da još niko ovdje ne komentarise maestralnu vožnju ovog momka!?

Bravo Charles! Bravo doctore! 👏 :dance:

Forza Ferrari!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Šta je tu čudno?
Vrhunska vožnja, nećemo previše dizati hype, kada ima konkurentan auto vidi se da je klasa Maxa i Lewisa.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Sarma je napisao/la: 20.03.2022., 19:19 Šta je tu čudno?
Vrhunska vožnja, nećemo previše dizati hype, kada ima konkurentan auto vidi se da je klasa Maxa i Lewisa.
Pa naravno da je klasa najvećih vozača! To su prošle godine neki ovdje pokusali da ospore, ali... :lolz:

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Ja govorim da je klasa od 2018 kad je vozio za Sauber. Rekao sam da ce dobit Vettela 2019. i 2020. prije nego sezona pocela(iako iskreno ne vidim neku tezinu u pobjedi Vettela, mislim da bi njega mnogi dobili u momcadskom duelu sa istim bolidom). Proslu sezonu je za mrvicu izgubio zbog stvarno lose srece, a Sainz je također kvalitetan vozac i iskoristio priliku. Ali vidilo se dns zasto Leclerc treba bit vozac broj 1. Mislim da nitko ne shvaca koliko je lik dobar vozac. Ima jos musica, ali je brz (posebno u jednom krugu) i pametan vozac. Ovih sezona je skupio iskustvo i popravio race pace, cuvanje guma itd... Ima priliku za naslov ove godine :gandalf:

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Realista je napisao/la: 20.03.2022., 21:08 Ja govorim da je klasa od 2018 kad je vozio za Sauber. Rekao sam da ce dobit Vettela 2019. i 2020. prije nego sezona pocela(iako iskreno ne vidim neku tezinu u pobjedi Vettela, mislim da bi njega mnogi dobili u momcadskom duelu sa istim bolidom). Proslu sezonu je za mrvicu izgubio zbog stvarno lose srece, a Sainz je također kvalitetan vozac i iskoristio priliku. Ali vidilo se dns zasto Leclerc treba bit vozac broj 1. Mislim da nitko ne shvaca koliko je lik dobar vozac. Ima jos musica, ali je brz (posebno u jednom krugu) i pametan vozac. Ovih sezona je skupio iskustvo i popravio race pace, cuvanje guma itd... Ima priliku za naslov ove godine :gandalf:
To je to! :)

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Pa dobro ne bih rekao da baš nitko ne shvaća koliko je dobar, je li... :zubo:
Uživa on od dolaska u F1 dosta poštovanja i očekivanja, možda nešto manje ovdje na forumu prvenstveno, zbog toga što se zamjerio vozačkim favoritima drugih članova, ali sve je to ljudski.
Treba ostati ponizan, u trenu se od "sramotnog" gubitka od momčadskog kolege i neuspješnog plasmana best of the rest u prvenstvu, dolazi do kičenja epitetom najboljeg vozača na gridu. I sve to, u ni manje ni više nego, u razmaku od 1 utrke.
Bilo bi neodgovorno, zalijetati se s bilo kakvim izjavama, ali ovako navijački uvijek ponavljam - da ne vjerujem da je najveći talent i kapacitet, ne bih ni navijao za njega još od F2.

Čestitke na pobijedi, pole positionu, najbržem krugu i nagradi Driver of the Day :thumbs:
https://twitter.com/F1/status/1505592366022934528 https://twitter.com/Charles_Leclerc/status/1505638629619740684
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ne znam kako je iko došao do takvog zaključka da neko misli da Leclerc nije na nivou top vozača... Ali da je imao grešaka, imao je. A hoće li ih imati ove godine, vidjet ćemo.

A priče da su Max i Hamilton za par klasa iznad, po lanjskom borbi, a ne njihovi bolidi, to samo mogu izjavljivati ludi i gnjusni britanci...

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj

Nego ko drugi 👏
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

F12000
Formula 1
Formula 1
I baš kad pomislim da mu se počinje vračati sreća za sve pehove u prošlosti, nakon onoga prvog SC-a i izbijanja u vodstvo, dogodi se ovaj kraj utrke s odličnim paceom Red Bulla i Maxa te žuta zastava u trenutku napada kojega je planirao i pripremao par krugova.
Žal je tu, mora biti i meni kao navijaču i Leclercu koji je priznao razočaranje u intervjuu poslije utrke.

Pogled na ukupan poredak u prvenstvu je donekle smirujući, no nadam se da će u budućnosti te razlike u nano sekundama u kvalifikacijama i završnice utrke napokon ići na našu stranu.
Još jedan najbrži krug i Driver of the Day su dodatno popravili krvnu sliku :thumbs:
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Imo ga je predzadnji krug!
ALi ko zna šta bi još bilo...
Nema veze, bolid je topčina

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Bolid a bogami i vozač :thumbs:

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Nema veze, P2, bodovi su tu, ima i bod za najbrzi krug. Let's goooo! :dance:

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Ferrari mora popraviti brzinu na pravcima. Ovi dugi pravci su bili velika prednost Red Bulla. Tu ih Red Bull lovi I nadam se da će srediti to. 7-8 km/h bez DRSa je velika prednost na pravcima!

Što se tiče Leca, suvisno je govoriti o njegovim vozackim kvalitetima!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
To je sasvim normalna razlika sa različitim postavkama downforcea...

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Žao mi je na kraju što Lec nije koristio DRS kad je pripremio napad... ono je bila čista situacija za vracanje na prvo mjesto :lolz: I prosto imam utisak da je bolje biti drugi i graditi situaciju za napad, koliko je sve blizu. Čak je i Leclerc bez problema bio u DRSu kad ga je ovaj pretekao i imao šanse da se vrati na prvo mjesto. Vrhunska vožnja obojice!

nelinjo
Formula 2
Formula 2

Azavi
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Jeste primijetili da je Leclerc u svojoj karijeri do sad odvozio jako puno krugova na prvom mjestu, ali jako malo pobjeda? Vrlo cesto vodi utrku do par krugova prije kraja i onda ga netko prestigne... Meni jako zanimljiva stvar
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Azavi je napisao/la: 09.04.2022., 20:50 Jeste primijetili da je Leclerc u svojoj karijeri do sad odvozio jako puno krugova na prvom mjestu, ali jako malo pobjeda? Vrlo cesto vodi utrku do par krugova prije kraja i onda ga netko prestigne... Meni jako zanimljiva stvar
Primjetili smo. Ali nikada nije imao bolid za najvece domete. Vidjecemo ove sezone... ;)

F12000
Formula 1
Formula 1
Azavi je napisao/la: 09.04.2022., 20:50 Jeste primijetili da je Leclerc u svojoj karijeri do sad odvozio jako puno krugova na prvom mjestu, ali jako malo pobjeda? Vrlo cesto vodi utrku do par krugova prije kraja i onda ga netko prestigne... Meni jako zanimljiva stvar
Vjeruj mi, volio bih zaboraviti :bang:
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Charli izvlaci maximum iz situacije! Mnogi su sumnjali u njega bez razloga, a sad pokazuje ono što on jeste, pravi vozač za najvećeg domete! Champion! :lolz:

👏
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡