Ušao si u momentu kad se računalo, tih par minuta nema kupovina ni ničeg, zatvorio sam odmah transakcije, ovo je sad pravi rezultat.
Inače sustav automatski sve zbraja i dijeli lovu, ali sam za prvu utrku prošao i ručno nekoliko igrača i sve se podudara ok. Molim ostale da svejedno pažljivo izračunaju i provjere je li sve u redu.
Nema budućnosti ova igra. Tko je uzeo Mercedes on će i osvojiti. Bit će vjerojatno i puno izjednačenih. Tko nije kupio Mercedes/Ferrari ne treba ni igrati više.
ZoNTrA je napisao/la:Nema budućnosti ova igra. Tko je uzeo Mercedes on će i osvojiti. Bit će vjerojatno i puno izjednačenih. Tko nije kupio Mercedes/Ferrari ne treba ni igrati više.
Nazalost, mislim da cu se morati sloziti s ovim.
Ali inace super format, samo bi bilo fora mozda da postoji jos vise dodatnih poticaja ili sl. Recimo nisam imala koga navuci da mi bude 'sponzor', odmah na pocetku kupila McLaren s Hondom, koji je sad skoro pa upola jeftiniji - jednostavno ni teoretski ne mogu nista
senna66 je napisao/la:koji je kriterij za poredak u slučaju istih bodova? Vidim da sam 2., ali hrpa kolega ima isti broj bodova. Vrijeme registracije na PulsManageru?
Vrijeme registracije je kriterij zasad. Kasnije ćemo vidjeti hoće li se pojaviti možda neki bolji kriterij kad se sezona razvije i budu raznovrsnije ekipe.
Ja sam na ovom Strolldonadu zaradio 200k, a sudeci po brzini Masse, trebao bi se dodatno opariti ako i Stroll podje bolje vozit, win/win
Btw u mene Renault, sauber, stroll i wehrlein, zajebao sam se sa mclaren Hondom i na njima je otislo para i para kad sam ih mjenjao... bio sam naivan oko bolje mcl-honde ko Švedska sobarica sad posto nemam top 3 motora, tj merc-ferr-tag, igra je gotova
ZoNTrA je napisao/la:Nema budućnosti ova igra. Tko je uzeo Mercedes on će i osvojiti. Bit će vjerojatno i puno izjednačenih. Tko nije kupio Mercedes/Ferrari ne treba ni igrati više.
Ali inace super format, samo bi bilo fora mozda da postoji jos vise dodatnih poticaja ili sl. Recimo nisam imala koga navuci da mi bude 'sponzor', odmah na pocetku kupila McLaren s Hondom, koji je sad skoro pa upola jeftiniji - jednostavno ni teoretski ne mogu nista
Ha gle, svašta se može dogoditi, bit će dodatnih igara na kojima možete skupiti novce, budite što precizniji u prognozama i jednom ćete skupiti za jednog top vozača, čim njega imate u ekipi stvari će se preokrenuti. Nije lako, baš kao ni u stvarnosti. Detalji odlučuju.
Ha gle, svašta se može dogoditi, bit će dodatnih igara na kojima možete skupiti novce, budite što precizniji u prognozama i jednom ćete skupiti za jednog top vozača, čim njega imate u ekipi stvari će se preokrenuti. Nije lako, baš kao ni u stvarnosti. Detalji odlučuju.
O cem pricas ti? Nemoguce je nadoknadit prednost koju ce imat ovi koji imaju Merc ili Ferrari od pocetka. Nemoguce! Pa i da ima 140 dodatnih igara dnevno!
Ante, predložio bih još više ovih bonus igara prije vikenda. I da budu malo vrijednije, minimalno milijun svaka. Mi koji nismo uzeli Merc motor sad smo u velikom zaostatku. Pa bar da možemo nekako nadoknadit nešto novca, kad smo puno bodova puno izgubili. Sad znam kako je Hondi, treba nadoknadit zaostatak, a oni ispred uvijek korak naprijed...
Tocno,na to i mislim. Vi koji ste sad dobili 95 bodova, cca toliko i u iducoj utrci.... Dakle vec imate 'zalihu' od par stotina, dok ja mozda dobijem nekakvu priliku prekrpati nesto s necim i dobiti koji bod. Oni koji su sad u vrhu su vjerojatno u vrhu do kraja, nema se bas puno sto napraviti tu
De ba, prvih 20 ima bukvalno istu ekipu, Mercedes sa sauberom i sauberovim vozačima, jos sad kad Strolla uzmu ima da dobijaju po 100+ bodova i jedno 7-8 miliona... nije interesantno vise