VN KINE (10.-12. travnja)
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Williams 

Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XtYGnDPaL-Q[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OCu3qY9qjXw[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OCu3qY9qjXw[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Propustio sam Q1, koliko krugova je Ferrari troŔio set mediuma, jesu vozili brzi krug na njima?
Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Hvala 

Obrigado Felipe
- Medicinar
- Karting
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari je odradio monstrumski posao za ovu sezonu. VeÄ kroz tri utrke su se etablirali s MeÄkama kao lideri i prvi pratitelji, i veÄ pokazuju da ih mogu dostizati, ali pravi pokazatelj napretka su oba Saubera u Q3...

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ja zadovoljan, drugi red, a mislio sam da Äe se boriti za Q3... 

Obrigado Felipe
- Medicinar
- Karting
ZAVRÅ ENE KVALIFIKCIJE
http://pokit.org/get/?6bcf359622965b61b ... 044db0.jpg
Ne može Kimi da spoji dobar kvalifikacijski krug pa Bog...
- Medicinar
- Karting
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:

Obrigado Felipe
- JFK
- Formula 4
- Navija za: No.7
U prvom sektoru je imao jedno proklizavanje prednjeg kraja. Odbio je spustanje prednjeg krila vjerojatno fokusirajuci setup na utrku i to ga je kostalo.Medicinar je napisao/la:ZAVRÅ ENE KVALIFIKCIJE
Drugim rijecima napravio je jedan mali kompromis vjerojatno misleci da ce svejedno do P4.
Kako mu se ponasao bolid kod ulaska u zavoj i na izlasku, pomislio sam da je u izlaznom krugu a ne u mjernom krugu. Vjerojatno gume nisu bile na idealnoj temperaturi i prednji kraj je doslovce "vijugao".
Williams odlican u Q3 odnosu na P3 i Q1.
- Lady
- GP3
E moj Kimi! Kad treba potegnut i odradit najbolji krug u q3, e on ukaki i sad su oba Wlliamsa ispreed njega. Nema Å”ta, Sebastian je ipak brži vozaÄ.
Nadam se da Äe sutra odmah na startu Kimi prestiÄ Williamse i bit u korak sa Vettelom u lovu na Mercedes.....
Nadam se da Äe sutra odmah na startu Kimi prestiÄ Williamse i bit u korak sa Vettelom u lovu na Mercedes.....

- JFK
- Formula 4
Rosberg je izjavio da soft za njih ne dolazi u obzir, Allison izjavio da 1 zaustavljanje bi bilo budalasto za bilo koga. Stoga Mercedes i Williams (pa i Red Bull) soft-medium-medium, a Ferrari soft-soft-medium.Medicinar je napisao/la:Äitam da je za utrku najvjerovatnija opcija dva stinta na softu, jedan na mediumu, a iz ovog vidim da Ferrari ima Å”ansu samo u obratnom sluÄaju.. ima li neko neki drugi izvor, koji bi mi navukao joÅ” koji osmijeh na lice.... osim ove Jorde,![]()
![]()
da nemam samokontrole kao Ŕto imam sad bi joj pjevao...
-
mzf1
- F1puls vozaÄki prvak
ZaÅ”to Ferrari nebi iÅ”a na soft medium soft, uvik je bolje imati soft na kraju kad je manje goriva u bolidu pa se joÅ” bolje Äuvaju, mada nebi iskljuÄija ni soft medium s jednin zaustavljanjem.JFK je napisao/la:Rosberg je izjavio da soft za njih ne dolazi u obzir, Allison izjavio da 1 zaustavljanje bi bilo budalasto za bilo koga. Stoga Mercedes i Williams (pa i Red Bull) soft-medium-medium, a Ferrari soft-soft-medium.Medicinar je napisao/la:Äitam da je za utrku najvjerovatnija opcija dva stinta na softu, jedan na mediumu, a iz ovog vidim da Ferrari ima Å”ansu samo u obratnom sluÄaju.. ima li neko neki drugi izvor, koji bi mi navukao joÅ” koji osmijeh na lice.... osim ove Jorde,![]()
![]()
da nemam samokontrole kao Ŕto imam sad bi joj pjevao...
- Lady
- GP3
Mercedes puno viÅ”e troÅ”i medium od Ferrarija, a i sam Hamilton je izjavio da se nije na treninzima najbolje osjeÄao na mediumu. Mislim da Äe Ferrari iÄ soft, medium a onda ovisno o situaciji medium ili soft na kraju.
Merc bi po nekoj logici trebao iÄ soft, soft pa medium.
Merc bi po nekoj logici trebao iÄ soft, soft pa medium.

-
gidra
- Formula 4
- Navija za: SF
Ferrari joÅ” uvijek ne uspjeva zagrijati gume na optimalnu temperaturu u kvalifikacijama, te se pokazala stara boljka dasu u Q2 brži nego u Q3 Äak mislim na gumama koje su bile vožene u Q1. Kimi jeizgledao u zavoju 2-3 kao na ledu.
Nadam se da neÄu ovdje morat Äitat loÅ”oj fortuni i Kimiju jer ona nije faktor danas.
Za Vettela oÄekujem soft-soft-medium.
Dok Kimi i njegovi ing. možda Äak raspravljaju o soft-medium. Pa zavisno o degradaciji vidjeti dali je moguÄe zavrÅ”iti utrku sa jednim zaustavljanjem.
Nadam se da neÄu ovdje morat Äitat loÅ”oj fortuni i Kimiju jer ona nije faktor danas.
Za Vettela oÄekujem soft-soft-medium.
Dok Kimi i njegovi ing. možda Äak raspravljaju o soft-medium. Pa zavisno o degradaciji vidjeti dali je moguÄe zavrÅ”iti utrku sa jednim zaustavljanjem.
No gidra, no party.
- JFK
- Formula 4
Lewis je izjavio da je razlika izmedu 2 i 3 zaustavljanja 2s na kraju utrke. Bilo bi ludo pokusati sa 1.
@mzf1
Slazem se za soft medium soft pogotovo kod Seba, ali kod Kimija to dolazi u obzir jedino ako pretekne oba Williamsa prije 1. boksa. Inace mu treba soft u 2. stintu kako bi nakon 2. boksa izasao prije njih.
@mzf1
Slazem se za soft medium soft pogotovo kod Seba, ali kod Kimija to dolazi u obzir jedino ako pretekne oba Williamsa prije 1. boksa. Inace mu treba soft u 2. stintu kako bi nakon 2. boksa izasao prije njih.
- JFK
- Formula 4
@ gidra
Kimi je jako njezan prema gumama. U Q2 je bio dosta agresivniji i odvozio je dobar krug.
Sto se tice bolida ne mozese imat i ovce i novce. Slabije zagrijavanje u 1. krugu, ali zato je degradacija manja i gume mogu odraditi vise krugova bez velikog gubitka performansi.
Kimi je jako njezan prema gumama. U Q2 je bio dosta agresivniji i odvozio je dobar krug.
Sto se tice bolida ne mozese imat i ovce i novce. Slabije zagrijavanje u 1. krugu, ali zato je degradacija manja i gume mogu odraditi vise krugova bez velikog gubitka performansi.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.