VN KINE (10.-12. travnja)

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Williams :facepalm:
Obrigado Felipe

kevin35
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Felipe je napisao/la:Williams :facepalm:
Šta se događa s njima? pa nije val da neće ući u Q3...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Propustio sam Q1, koliko krugova je Ferrari troŔio set mediuma, jesu vozili brzi krug na njima?
Obrigado Felipe

Medicinar
Karting
Karting
Navija za: Scuderia Ferrari
Felipe je napisao/la:Propustio sam Q1, koliko krugova je Ferrari troŔio set mediuma, jesu vozili brzi krug na njima?
Na softu su odradili brzi krug, izlazili su na mediumu i odradili po jedan brzi krug.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Hvala :thumbs:
Obrigado Felipe

Medicinar
Karting
Karting
Ferrari je odradio monstrumski posao za ovu sezonu. Već kroz tri utrke su se etablirali s Mečkama kao lideri i prvi pratitelji, i već pokazuju da ih mogu dostizati, ali pravi pokazatelj napretka su oba Saubera u Q3... :klanjam: :klanjam:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ja zadovoljan, drugi red, a mislio sam da će se boriti za Q3... :party:
Obrigado Felipe

Medicinar
Karting
Karting
ZAVRÅ ENE KVALIFIKCIJE
http://pokit.org/get/?6bcf359622965b61b ... 044db0.jpg
Ne može Kimi da spoji dobar kvalifikacijski krug pa Bog...

Medicinar
Karting
Karting

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
:mrgreen: https://twitter.com/loose_wheel_nut/status/586804459818319872
Obrigado Felipe

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Medicinar je napisao/la:ZAVRÅ ENE KVALIFIKCIJE
http://pokit.org/get/?6bcf359622965b61b ... 044db0.jpg
Ne može Kimi da spoji dobar kvalifikacijski krug pa Bog...
U prvom sektoru je imao jedno proklizavanje prednjeg kraja. Odbio je spustanje prednjeg krila vjerojatno fokusirajuci setup na utrku i to ga je kostalo.
Drugim rijecima napravio je jedan mali kompromis vjerojatno misleci da ce svejedno do P4.
Kako mu se ponasao bolid kod ulaska u zavoj i na izlasku, pomislio sam da je u izlaznom krugu a ne u mjernom krugu. Vjerojatno gume nisu bile na idealnoj temperaturi i prednji kraj je doslovce "vijugao".

Williams odlican u Q3 odnosu na P3 i Q1.

Lady
GP3
GP3
E moj Kimi! Kad treba potegnut i odradit najbolji krug u q3, e on ukaki i sad su oba Wlliamsa ispreed njega. Nema Ŕta, Sebastian je ipak brži vozač.
Nadam se da će sutra odmah na startu Kimi prestić Williamse i bit u korak sa Vettelom u lovu na Mercedes.....
slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Medicinar je napisao/la:Čitam da je za utrku najvjerovatnija opcija dva stinta na softu, jedan na mediumu, a iz ovog vidim da Ferrari ima Å”ansu samo u obratnom slučaju.. ima li neko neki drugi izvor, koji bi mi navukao joÅ” koji osmijeh na lice.... osim ove Jorde, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: da nemam samokontrole kao Å”to imam sad bi joj pjevao...
Rosberg je izjavio da soft za njih ne dolazi u obzir, Allison izjavio da 1 zaustavljanje bi bilo budalasto za bilo koga. Stoga Mercedes i Williams (pa i Red Bull) soft-medium-medium, a Ferrari soft-soft-medium.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
JFK je napisao/la:
Medicinar je napisao/la:Čitam da je za utrku najvjerovatnija opcija dva stinta na softu, jedan na mediumu, a iz ovog vidim da Ferrari ima Å”ansu samo u obratnom slučaju.. ima li neko neki drugi izvor, koji bi mi navukao joÅ” koji osmijeh na lice.... osim ove Jorde, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: da nemam samokontrole kao Å”to imam sad bi joj pjevao...
Rosberg je izjavio da soft za njih ne dolazi u obzir, Allison izjavio da 1 zaustavljanje bi bilo budalasto za bilo koga. Stoga Mercedes i Williams (pa i Red Bull) soft-medium-medium, a Ferrari soft-soft-medium.
ZaŔto Ferrari nebi iŔa na soft medium soft, uvik je bolje imati soft na kraju kad je manje goriva u bolidu pa se joŔ bolje čuvaju, mada nebi isključija ni soft medium s jednin zaustavljanjem.

Lady
GP3
GP3
Mercedes puno viÅ”e troÅ”i medium od Ferrarija, a i sam Hamilton je izjavio da se nije na treninzima najbolje osjećao na mediumu. Mislim da će Ferrari ić soft, medium a onda ovisno o situaciji medium ili soft na kraju.

Merc bi po nekoj logici trebao ić soft, soft pa medium.
slika

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Ferrari joŔ uvijek ne uspjeva zagrijati gume na optimalnu temperaturu u kvalifikacijama, te se pokazala stara boljka dasu u Q2 brži nego u Q3 čak mislim na gumama koje su bile vožene u Q1. Kimi jeizgledao u zavoju 2-3 kao na ledu.

Nadam se da neću ovdje morat čitat loÅ”oj fortuni i Kimiju jer ona nije faktor danas.

Za Vettela očekujem soft-soft-medium.

Dok Kimi i njegovi ing. možda čak raspravljaju o soft-medium. Pa zavisno o degradaciji vidjeti dali je moguće zavrÅ”iti utrku sa jednim zaustavljanjem.
No gidra, no party.

JFK
Formula 4
Formula 4
Lewis je izjavio da je razlika izmedu 2 i 3 zaustavljanja 2s na kraju utrke. Bilo bi ludo pokusati sa 1.

@mzf1
Slazem se za soft medium soft pogotovo kod Seba, ali kod Kimija to dolazi u obzir jedino ako pretekne oba Williamsa prije 1. boksa. Inace mu treba soft u 2. stintu kako bi nakon 2. boksa izasao prije njih.

JFK
Formula 4
Formula 4
@ gidra
Kimi je jako njezan prema gumama. U Q2 je bio dosta agresivniji i odvozio je dobar krug.

Sto se tice bolida ne mozese imat i ovce i novce. Slabije zagrijavanje u 1. krugu, ali zato je degradacija manja i gume mogu odraditi vise krugova bez velikog gubitka performansi.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔