Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
McLareni izgleda zayebali. Max izvukao maksimalno.
Dakle, ipak smo dramili bezveze, ali vjerujem da je McLaren i dalje osjetno ispred svih u utrci. Bolje zapravo da ništa ne predviđamo više sa Ferrarijem
Zadnja izmjena: senna66Verified, dana/u 21.03.2025., 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Lujo, ugodno iznenađenje, iako mislim da se Leclerc iz nekog razloga pogubio ovog vikenda. Ferrari očekivano jak.
Norris i Piastri još jednom pokazuju da im ipak dosta toga nedostaje. Verstappen na 0.02s od polea, timski kolega P20.
avetma je napisao/la: 21.03.2025., 09:24
Bravo Lujo, ugodno iznenađenje, iako mislim da se Leclerc iz nekog razloga pogubio ovog vikenda. Ferrari očekivano jak.
Norris i Piastri još jednom pokazuju da im ipak dosta toga nedostaje. Verstappen na 0.02s od polea, timski kolega P20.
Nema inspiracije....
"Ne da mu se"
Lawson užas
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nema inspiracije....
"Ne da mu se"
Hahahha.. Moguce.. Bojkot na sprint..
Sta je bilo ono sa zamjenom bolida ? Nisam bas upratio kako spada sve.. Posa mi poceo smetati u privatnim stvarima..
Mislim da treba pohvaliti rookije Bearmana, Bortoletija i Doohana na boljim rezultatima od iskusnijih momčadskih kolega.
Naravno čestitke i Albonu i Strollu.
Nevjerovatno, ali svaki vikend ista prica. Prosli se pljuvao Ferrari do iznemoglosti... sad se pljuje Leclerc i ako su samo prve sprint quali... polakote... i ako ce se mozda vec sjutra stvari promijeniti... ali pljuvaci jedva cekaju i malu priliku da pokazu koliko su mali i prizemni Ferari zna sta radi, nisu ljudi blesavi... a Hamilton je 7struki prvak i bice jos ovakvih vikenda za njega. Charles je makina i ako se sve poslozi, ocekuje nas lijepa sezona... sportski pozdrav!
P.s. i McL se sada pljuje!? Lando i Oscar... a mozda vec sjutra opet Ferari, Max... ili neko 4ti... smijesni ste pojedini...
Stroll u Q2 u prva dva sektora rame uz rame s vodecima, no treci je izgubio vrijeme. U SQ3 jedini vozac na koristenim gumama mislim. Nekada steta, a nekada blagoslov sto Aston ne shvaca sprint vikende ozbiljno zadnje dvije sezone.
Biti ce zanimljivo vidjeti hoce li ostati isti poredak tijekom sutrasnjih kvalifikacija. Prosle godine je bilo razlika.