VN Katara 29.11.-01.12.2024.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Diversity
Možda da se odvoji u bodovima od Sainza?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Abu Dhabi je izmislio pojam staze za Lusail.Grah0 je napisao/la: 28.11.2024., 17:29 Kakav je Abu Dhabi i ostale, ova je odlična.
Ima dosta brzih krivina, znači ako Lando opet flopuje Ima da ga pljujemo (ja ću ga pljuvati svakako).
Barem kada je u pitanju utrkivanje sa ovakvim F1 bolidima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 1 mj
Da ne bude po naredbi iz boxa
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sica od bodova ali McLaren je to. Aj znaj
Fino Alla Fine
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Russel izgleda mocno i ovaj vikend. Nevjerojatno kako im bolid funkcionira na dvije gotovo potpuno razlicite staze.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
I kad su rasterećeni borbe oko WDC, a u WCC imaju kakvu-takvu prednost, a usput im najbliži suparnici međusobnim petljanjem na startu olakšavaju posao. Plus što je u WCC svejedno koji vozač je ispred.AlkY je napisao/la: 30.11.2024., 15:34 Egzekucija McLarena , moze se savsreno odvest utrka kad se hoce.
Ovo se Hinch pridružio i na Bliskom istoku, ne radi samo više prekookeanske trke?
Neka ga, nije loš. Daje malo tog "show" američkog štiha, nema britanski naglasak i ne navija ni za koga.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: #93, #33
Fernando i KMag

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nevjerojatan je zaista…9 desetinki ispred Pereza i pole position
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pola grida bi uz Maxa donijelo i taj naslov doma pa i vise od pola grida.senna66 je napisao/la: 30.11.2024., 20:46 Šteta što je Perez teret u momčadi. Vjerujem da bi solidni drugi vozač možda napravio i preokret u WCC.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha. Da da. Hice ti neki "cudni" brojevi ovaj vikendFrantic je napisao/la: 30.11.2024., 19:38 Maloprije Đorđe >> Max 0,001s, kao i Čarli >> Karlo 0,001s i Karlo >> Hamdo 0,001s
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Diversity
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.