Haha, kako nariktaše Landu dodatni bod u odnosu na Maxa.....
Ferrari tanak, spram Papaya i Maxa
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 02.11.2024., 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne znam za ostale, ali oni dani kada su se momcadske odredbe kaznjavale i zestoko osudivale u paddocku (Ferrari dani) mi se cine daleko ljepsim uspomenama od ovih gluposti ovdje. O sucima i sudenju, kao i uvijek, bez komentara. Aston uspio postati najsporiji bolid na stazi. Tsunoda ovim voznjama moze zaboraviti Red Bull, a DRS vlakic i degradacija bi mogli biti ozbiljni problemi sutra za neke.
vlado je napisao/la: 02.11.2024., 15:34
Je su ovi cekali da stave vsc kada papaje naprave zamjenu?
Pa tako izgleda....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma kakve namjestaljke , gluposti. McL imao srece vise nego pameti da su se stigli zamjenit.
Ali cak bi i ja radije da nisu , jer neznam cemu cekanje toliko. I dalje neznaju sta zele , ili znaju a neznaju to provest u dijelo
Drago mi je što je McLaren konačno poduzeo potez u veću korist ekipe i boljeg vozača. Pa makar to bilo i za taj jedan bod. Norris vjerojatno neće Maxu ugroziti titulu do kraja, ali kakav god da je bio dosad, zaslužuje dobiti podršku ekipe da mu osiguraju maksimalan broj bodova, nauštrab kolege, koji realno ima toplo/hladna izdanja kroz cijelu sezonu.
S druge strane, Max se ne da, vidi se koliko mu svaki bod znači, a usput je i dosta čišće vozio (jel bi takav bio slučaj i s Norrisom, iz ove utrke nikad nećemo saznati). Ma da je pod istragom, pa možda i izgubio koji bod...
Ma ovdje samo dvostruko Maxsovo odustajanje moze zaciniti prvenstvo. Ne znam cemu se nadate!? Uzivajte u trkanju... da li Ferrari moze nesta promijeniti do sjutrasnje trke!? Fred kaze da su ovdje za sad losiji, ali da ce probati da se vrate za sjutra. Tanki su u odnosu na prethodne nedjelje...
AlkY je napisao/la: 02.11.2024., 15:43
Ma kakve namjestaljke , gluposti. McL imao srece vise nego pameti da su se stigli zamjenit.
Ali cak bi i ja radije da nisu , jer neznam cemu cekanje toliko. I dalje neznaju sta zele , ili znaju a neznaju to provest u dijelo
Oscar se morao praviti pametan i čekati zadnji krug jer tako dokazuje da je mogao pobjediti a bodovna razlika 1 bod za razliku od Mađarske gdje ga je Lando pustio naprijed i izgubio 7 bodova, ovaj se tu premišlja hoće neće.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Oscar se morao praviti pametan i čekati zadnji krug jer tako dokazuje da je mogao pobjediti a bodovna razlika 1 bod za razliku od Mađarske gdje ga je Lando pustio naprijed i izgubio 7 bodova, ovaj se tu premišlja hoće neće.
Da nisu pitali Oscara da Landu da Drs,lik bi otiso preko dvije sekunde od Landa...
Ja se sutra nadam nekoj osrednjoj kiši, taman toliko da se trka standardno održava pa neka se vozi na skill. Ovo plakanje i običan kukavičluk i pičkeraj kakav je F1 postala, od vozača nekih do fanova može samo Bog s neba spasit.