VN São Paula 01.-03.11.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Haha, kako nariktaše Landu dodatni bod u odnosu na Maxa..... :rofl:

Ferrari tanak, spram Papaya i Maxa
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 02.11.2024., 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ne znam za ostale, ali oni dani kada su se momcadske odredbe kaznjavale i zestoko osudivale u paddocku (Ferrari dani) mi se cine daleko ljepsim uspomenama od ovih gluposti ovdje. O sucima i sudenju, kao i uvijek, bez komentara. Aston uspio postati najsporiji bolid na stazi. Tsunoda ovim voznjama moze zaboraviti Red Bull, a DRS vlakic i degradacija bi mogli biti ozbiljni problemi sutra za neke.

Grah0
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: #93, #33
vlado je napisao/la:
Grah0 je napisao/la: 02.11.2024., 15:32 Treba malo Herbertu kosti prebrojati
Sta je bilo?
Jel jedan od sudija moja baba, ili Herbert?

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Je su ovi cekali da stave vsc kada papaje naprave zamjenu?
No!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
vlado je napisao/la: 02.11.2024., 15:33
Grah0 je napisao/la: 02.11.2024., 15:32 Treba malo Herbertu kosti prebrojati
Sta je bilo?
Hulk šeće po travi uz stazu i nema SC-a dok Norrisa nisu pustili na prvo mjesto, e onda je nastupio VSC :zubo:
Nariktaljka žešća.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
vlado je napisao/la: 02.11.2024., 15:34 Je su ovi cekali da stave vsc kada papaje naprave zamjenu?
Pa tako izgleda....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Btw race director/s odlučuju o SC/VSC/RF, a suci se bave incidentima, psovkama..

Herbert jeste papak ali sa ovim nema puno veze.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 4 mj
Navija za: McLaren
Ma kakve namjestaljke , gluposti. McL imao srece vise nego pameti da su se stigli zamjenit.
Ali cak bi i ja radije da nisu , jer neznam cemu cekanje toliko. I dalje neznaju sta zele , ili znaju a neznaju to provest u dijelo
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Drago mi je što je McLaren konačno poduzeo potez u veću korist ekipe i boljeg vozača. Pa makar to bilo i za taj jedan bod. Norris vjerojatno neće Maxu ugroziti titulu do kraja, ali kakav god da je bio dosad, zaslužuje dobiti podršku ekipe da mu osiguraju maksimalan broj bodova, nauštrab kolege, koji realno ima toplo/hladna izdanja kroz cijelu sezonu.

S druge strane, Max se ne da, vidi se koliko mu svaki bod znači, a usput je i dosta čišće vozio (jel bi takav bio slučaj i s Norrisom, iz ove utrke nikad nećemo saznati). Ma da je pod istragom, pa možda i izgubio koji bod...

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 5 mj
Ma ovdje samo dvostruko Maxsovo odustajanje moze zaciniti prvenstvo. Ne znam cemu se nadate!? Uzivajte u trkanju... da li Ferrari moze nesta promijeniti do sjutrasnje trke!? Fred kaze da su ovdje za sad losiji, ali da ce probati da se vrate za sjutra. Tanki su u odnosu na prethodne nedjelje...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 7 mj
Navija za: Honda
Steta sto Max ima kaznu,ne los race pace u sprintu,nadam se da ce se kvalificirat veceras na p2 +5 pa da starta 7 ...
Engine mode 11!
Position 5!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 4 mj
Sutra bi trebala bit kiša, bude svega...

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 02.11.2024., 16:05 Sutra bi trebala bit kiša, bude svega...
To, to. :kokice:
No!

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Love Parade
AlkY je napisao/la: 02.11.2024., 15:43 Ma kakve namjestaljke , gluposti. McL imao srece vise nego pameti da su se stigli zamjenit.
Ali cak bi i ja radije da nisu , jer neznam cemu cekanje toliko. I dalje neznaju sta zele , ili znaju a neznaju to provest u dijelo
Oscar se morao praviti pametan i čekati zadnji krug jer tako dokazuje da je mogao pobjediti :-| a bodovna razlika 1 bod za razliku od Mađarske gdje ga je Lando pustio naprijed i izgubio 7 bodova, ovaj se tu premišlja hoće neće. :bonk:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 1 mj
Frantic je napisao/la: 02.11.2024., 15:35
vlado je napisao/la: 02.11.2024., 15:34 Je su ovi cekali da stave vsc kada papaje naprave zamjenu?
Pa tako izgleda....
Race direktor naredio zamjenu. Ne bi oni jos 😊
Fino Alla Fine

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 7 mj
Navija za: Honda
blown diffuser je napisao/la: 02.11.2024., 16:14
AlkY je napisao/la: 02.11.2024., 15:43 Ma kakve namjestaljke , gluposti. McL imao srece vise nego pameti da su se stigli zamjenit.
Oscar se morao praviti pametan i čekati zadnji krug jer tako dokazuje da je mogao pobjediti :-| a bodovna razlika 1 bod za razliku od Mađarske gdje ga je Lando pustio naprijed i izgubio 7 bodova, ovaj se tu premišlja hoće neće. :bonk:
Da nisu pitali Oscara da Landu da Drs,lik bi otiso preko dvije sekunde od Landa...
Engine mode 11!
Position 5!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 1 mj
blown diffuser je napisao/la: 02.11.2024., 16:14
Oscar nista nije kriv ni u jednom slucaju.
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Kontakt:
Ja se sutra nadam nekoj osrednjoj kiši, taman toliko da se trka standardno održava pa neka se vozi na skill. Ovo plakanje i običan kukavičluk i pičkeraj kakav je F1 postala, od vozača nekih do fanova može samo Bog s neba spasit.
"What a little star." May 26, 2012.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 02.11.2024., 16:22
Frantic je napisao/la: 02.11.2024., 15:35
Pa tako izgleda....
Race direktor naredio zamjenu. Ne bi oni jos 😊
Dakle, Max bolje da ne prica vise o putovnicama i slicno.
No!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Max dobio 5 sekundi kazne. P4
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡