Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
senna66 je napisao/la: 14.09.2024., 15:02
Kaj je bilo sa Landom propustio sam taj dio?
Bravo Leclerc!!!!
Zbunila ga žuta zastava
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Osella je napisao/la: 14.09.2024., 15:03
Maestralan Leclerc. Šteta za Sainza, ali 1. i 3. mjesto je odličan rezultat. Forza Ferrari!
Colapinto ispred Albona, svaka čast!
Ovdje ga inace nesto i ne ide tako da je P3 skroz OK, naravno bolje bi bilo da je P2 ali Oscar je isto ima gresku u drugom pokusaju.. Sutra treba smanjit razliku i za RB i za McLarenom
senna66 je napisao/la: 14.09.2024., 15:02
Kaj je bilo sa Landom propustio sam taj dio?
Bravo Leclerc!!!!
Zbunila ga žuta zastava
Nekog žuta zastava, a nekoga sunce.
Samo treba biti Britanac.
Imaju problema sa tim svijetlim bojama (žuta i sl.).
Edit
Bravo i za Medu.
Nadjačao je Hulka.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Luda sezona. Sad će se na kraju dogoditi da će Red Bull završiti 3. u konstruktorskom.
Da mi je to netko rekao na početku sezone dok su šamarali uputio bi ga na psihijatriju.
Baš dobra sezona.
A evo i (pokušaja) objašnjenja.
Vjerovatno od strane nekog britanskog fana.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Bio je i team radio gdje mu inzinjer govori i am sorry a kako nisam pratio nista kasnije ne znam da li mu se ispricava jer se dogodilo bas to sto gore pise ili se suosjeca sa njim pa izrazio zalenje sto su ispali
LH44 je napisao/la:Ali dobar zaključak na kraju, treba McLaren sad nove komponente montirat na Landov bolid i riješit se za finiš sezone da vozi na novom motoru