VN Kanade 07.-09.06.2024.
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Genijalno 
Bravo Zorz!
Ocekivao sam pad Red Bulla u odnosu na Mclaren i Ferrari i onda eto Maxa u Q3 ko pobjesnjeli Max.. Klasa je klasa
Alonso deklasirao i smjestio tatinog sincica nakon komentara o medusobnom omjeru u kvalifolacijama
Ferrari je totalni misterij kaj im se dogodilo.. Al to je ferrari

Bravo Zorz!
Ocekivao sam pad Red Bulla u odnosu na Mclaren i Ferrari i onda eto Maxa u Q3 ko pobjesnjeli Max.. Klasa je klasa
Alonso deklasirao i smjestio tatinog sincica nakon komentara o medusobnom omjeru u kvalifolacijama

Ferrari je totalni misterij kaj im se dogodilo.. Al to je ferrari

Fernando is faster than all of you 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Gledam 2 vrlo ozbiljne prognoze, sutra je najavljena kiša u periodu kad je trka. Vidjećemo koliko su precizni.
I još je najavljeno taman koliko treba kiše da ne bude
Nego baš ono kao što smo imali jučer na treninzima, da se može voziti.
Doduše to opet može značiti
ali po drugom osnovu (npr. da se Zhou opet skuca u zid i prouzrokuje prekid), a možda samo Safet
Ferrari
Checo
I još je najavljeno taman koliko treba kiše da ne bude

Nego baš ono kao što smo imali jučer na treninzima, da se može voziti.
Doduše to opet može značiti

Ferrari

Checo

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ima li netko mozda long runove s FP3? Malo sam okom pratio po vremenima i Max nije imao poseban tempo. Cak bih rekao da su oba Astona bili jaci tu (Stroll je odradio manje krugova, ali opet). Naravno da nije to nesto za sto se treba hvatat jer su u igri razine goriva, setupi, snaga motora i slicno, ali zaista mislim da je sve relativno blizu. Mclarenu tu dajem najvecu prednost, Max ce svakako biti tu, a sada je samo pitanje moze li Mercedes drzati tempo u utrci i je li Aston (po uzoru na Kanadu 2023.) jaci u race paceu koji se cinio dobar na treningu.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Sutra će Max školovat Gerogea, a ipak danas se čini da je George napravio najbolji posao.
"What a little star." May 26, 2012.
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Koliko sam skuzio prave long runove su vozili samo na fp2 po kiši tako da nemamo nikakve relevantne podatke.Alonso king je napisao/la: 08.06.2024., 23:27 Ima li netko mozda long runove s FP3? Malo sam okom pratio po vremenima i Max nije imao poseban tempo. Cak bih rekao da su oba Astona bili jaci tu (Stroll je odradio manje krugova, ali opet). Naravno da nije to nesto za sto se treba hvatat jer su u igri razine goriva, setupi, snaga motora i slicno, ali zaista mislim da je sve relativno blizu. Mclarenu tu dajem najvecu prednost, Max ce svakako biti tu, a sada je samo pitanje moze li Mercedes drzati tempo u utrci i je li Aston (po uzoru na Kanadu 2023.) jaci u race paceu koji se cinio dobar na treningu.
- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Alonso king
- GP3
https://x.com/FDataAnalysis/status/1799785835233222858
Da, nazalost nista relevantno sto se tice long runova s FP3. Sainz najbrzi, a daleko sporiji od 2023. Prema nekim simulacijama prva 4 tima su unutar 2 desetinke i s Astonom blizu iza, ali ni tome ne vjerujem previse. Imam osjecaj da nas u normalnim uvjetima danas ceka jedna Maxova setnja (nesto nalik 2023.) uz mozda Norrisovu prijetnju. Mercedesi, Piastri i Astoni (ako su zaista rijesili dio problema i ne otpadnu) mogli bi biti u nekoj mini borbi. Sva sreca pa ne ocekujemo normalne uvjete! Ocekujem zanimljivu utrku danas.
Da, nazalost nista relevantno sto se tice long runova s FP3. Sainz najbrzi, a daleko sporiji od 2023. Prema nekim simulacijama prva 4 tima su unutar 2 desetinke i s Astonom blizu iza, ali ni tome ne vjerujem previse. Imam osjecaj da nas u normalnim uvjetima danas ceka jedna Maxova setnja (nesto nalik 2023.) uz mozda Norrisovu prijetnju. Mercedesi, Piastri i Astoni (ako su zaista rijesili dio problema i ne otpadnu) mogli bi biti u nekoj mini borbi. Sva sreca pa ne ocekujemo normalne uvjete! Ocekujem zanimljivu utrku danas.
-
Alonso king
- GP3
Takoder, staza je trenutno za full wet gume, a kisa se ocekuje i za 20:00, to jest, 14:00 po njihovom vremenu. Nadam se da nece biti red flag situacija i voznje pod safety carom.
- Frantic
- Formula 1
https://www.yr.no/en/forecast/hourly-ta ... eneuve?i=0
https://www.weatherandradar.com/weather ... l/11162112
Trka bi trebala "započeti" kao kišna, a do kraja da to stane i eventualno da se prosuši
https://www.weatherandradar.com/weather ... l/11162112
Trka bi trebala "započeti" kao kišna, a do kraja da to stane i eventualno da se prosuši
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nekad sam uživao u ovako kasnim utrkama. Tj. neki sam nestrpljiv da krenu. Valjda imam velika očekivanja - nadam se, bez obzira na sve, dobroj utrci.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
Crni molo
- Karting
- S nama već: 1 god 10 mj
Biti će odlična trka,bila kiša ili ne, biti će zanimljivih borba siguran sampigmalion je napisao/la: 09.06.2024., 17:22 Nekad sam uživao u ovako kasnim utrkama. Tj. neki sam nestrpljiv da krenu. Valjda imam velika očekivanja - nadam se, bez obzira na sve, dobroj utrci.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
And the winner is...

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Haas pogodio s gumama, za sad.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Warwick omogućio DRS Norrisu, čeko da Verstapen sjebe