Jbga, 9,5s za 19 krugova.
Hladno.
I to "bez" zadnjeg kraja......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
I Lando je bio na guzici Čarliju. Da je bio još krug, dva mislim da bi ga prošao lako.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
monkeyseat je napisao/la: 22.10.2023., 00:07
Bojim se da će bit ovo drugo
Nit' pukovnik nit' pokojnik.
Startao 6., završio 6.
Sutra predviđam 3.-4. mjesto za Čarlija i max. 5. za Karlitosa.
Naravno, ukoliko ne bude nekih 3.14zdarija na startu, kontakata, eventualnih Safeta u "nezgodnom" momentu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Još malo i Perez bi mogao stvarno pasti u borbi za druo mjesto. Prava sramota sa ovakvim bolidom. Sutra bi ferrari mogao opet imati problem, ali ovaj puta u obliku Landa koji je imao bolji pace od Lewisa i Leclerca u završnom dijelu utrke.
Frantic je napisao/la: 22.10.2023., 00:17
Đorđe je prejadan sa izjavama, malo je reći.
Hamdo je kamilica spram njega.
Kae rekio?
Ma ništa posebno sinoć (Oscar me izgurao).
Prvo, nije ga izgurao, već je Đorđe hladno napravio preticanje van granica staze.
Ali nije u tome kvaka, već u silnoj akumulaciji njegovih poruka na TR.
Da ne govorimo o dijeljenju komplimenata samom sebi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ovi što su nadograđivali sad startaju iz boksa.
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1716103501799891318
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1716121008221085812
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Max vozi 2,5 sec brže od Lewisa i 0,5sec od Landa.
Da li će Lewis možda na 1 stop?
Edit
Ipak neće.
Undercuttan je od Maxa
Ferrari opet upropaštava trku Čarliju.
Osim ako nije njegova odluka, ali čisto sumnjam.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
zelot je napisao/la: 22.10.2023., 21:41
lewis je trebao kad i max ici u box, po meni. mislim da 1 stop nece upaliti
U Ferrarijju misle da hoće
Evo Čarlija na hardu.
Sad će mu zamijeniti hard nakon nekih 17-18 krugova, a bio na mediumu 24.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”