VN Nizozemske 25. - 27. kolovoza 2023.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Alkar Čarli uništa.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Jedva sam dočekao kraj kvala da mogu malo odspavati, kad ono na scenu stupa jedan od najboljih kvalifikacijskih vozača ikad... 
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Davao je gas tamo gdje su drugi kočili 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Zvuci kao opis filma

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Najbolji ikada, očiglednoavetma je napisao/la:Jedva sam dočekao kraj kvala da mogu malo odspavati, kad ono na scenu stupa jedan od najboljih kvalifikacijskih vozača ikad...

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ne zvuči kao opis filma....
Ta se mitomanija odnosi na jednog drugog velikig vozača, takođe odličnog u jednom krugu.
Koji se takođe znao skršiti u kvalama.
Samo je imao "sreću" da vozi 2x po 1h kvala i da može mijenjati mjenjače i motore koliko hoće.
Ta se mitomanija odnosi na jednog drugog velikig vozača, takođe odličnog u jednom krugu.
Koji se takođe znao skršiti u kvalama.

Samo je imao "sreću" da vozi 2x po 1h kvala i da može mijenjati mjenjače i motore koliko hoće.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Opet Max nevrijeme, ali bravo za Albona 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
P2 odličan Lando, drugi sektor loše odvezao ali sve u svemu super rezultat. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Max pobjesnio na domaćem terenu i ostavio Norrisa za pola sekunde
Šteta što Albon ne osta na P3, ali bravo za Russella, konačno dobar rezultat od njega

Šteta što Albon ne osta na P3, ali bravo za Russella, konačno dobar rezultat od njega

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Zna da ne može biti P1 pa traži limit, znaš kako se to kaže

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Aaa da i ti si bio dio te grupe "najbolji kvali vozac ikad"Frantic je napisao/la: 26.08.2023., 16:24 Ne zvuči kao opis filma....
Koji se takođe znao skršiti u kvalama.![]()

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Meni je Ferrari super. Napokon ima vozače kakve zaslužuje.
"What a little star." May 26, 2012.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Haha....... Max da sjedi u McLarenu, gledao bi Norrisu u leđa.Vettel-Ferrari je napisao/la: 26.08.2023., 16:28 Max pobjesnio na domaćem terenu i ostavio Norrisa za pola sekunde![]()
Šteta što Albon ne osta na P3, ali bravo za Russella, konačno dobar rezultat od njega![]()
Da. Šteta za Albona. Daj Bože mokrih i vlažnih uvjeta na stazi za vrijeme F1 utrke, i sutra.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
To sto si citirao odnosi se na GOAT-a Ayrtona Sennu.
Rekoh mu davno jos 2016. ili 2017., Formula 1 nisu brojevi i datumi. A i sada 2023. to govorim. Nista se promijenilo nije u sadrzaju.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
U Red Bullu ne jede samo pritisak ocekivanja da si minimalno top 3 svaki vikend, nego sto je Max kolega i sto je tim fakticki Max F1 team.vlado je napisao/la: 26.08.2023., 16:50 Albon nije normalan. Pitam se kako bi sada radio u rb-u... Ipak, mozda mu je lakse iznenaditi u losijem bolidu nego imati pritisak u ponajboljem.
Znam da nije, ali Leclerc i najbolji kvali vozac ikad ne ide jedno uz drugo gledao onboarde ili statistike, jednostavno nije. Jeben je u kvalama, ali je tanak u mokrim i promjenjivim uvjetima, a na gridu imamo trojicu koji su dokazano dobri u svim uvjetima.1883 je napisao/la: 26.08.2023., 16:54To sto si citirao odnosi se na GOAT-a Ayrtona Sennu.
Rekoh mu davno jos 2016. ili 2017., Formula 1 nisu brojevi i datumi. A i sada 2023. to govorim. Nista se promijenilo nije u sadrzaju.