Šta nije bilo neko pravilo da se ne smiju vuć kod ulaska u brzi krug tj. vremensko ograničenje? Ovi pripremni krugovi su debilana teška. Svatko si ostavlja mjesta i onda netko tko vozi brzi krug popuši jer se ovi poredaju ko srdele na gradelama.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
LH44 je napisao/la: 08.07.2023., 16:30
Max se umalo zabio u Hamiltona A PEREZ ISPADA HAHAHAHAHAH
Alonso P15 samo 0.019 ispred Pereza
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Max i Ham kad su skupa kao kad biku pokažeš crvenu krpu. Ham ne da Maxu naprijed ni pod cijenu sudara.
Pomame se odmah cim su jedan iza drugog, još na kraju izlaznog kruga obojica ko seljačine idu preko reda u krug, ostalo im od 2021 da jedan protiv drugog jednostavno moraju ići na nož hahahah
LH44 je napisao/la: 08.07.2023., 16:50
Jel Ricciardo dobio poziv od Helmuta zna li se šta
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Helmut je zvao Sofiju da dobiju na simpatičnosti
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Svi se nadaju poleu dok ne dođe Max i zalije ih hladnom vodom. Jbg, ovaj RB u njegovim rukama je jednostavno premoćan. Samo neki kvar ili njegova greška ga može izbacit iz te komocije.
Da citiram Blažićka iz doba dok je F1 bila na nacionalnoj televiziji: ''...u međuvremenu Schumacher je smanjio broj grešaka s jedne na nulu.''
Bravo za McLarenovce!