Rekao je Crofty već 5x da mu se ne sviđa jako stoji taj zidavetma je napisao/la: 17.06.2023., 22:07 Naprosto ne mogu vjerovati što su napravili s ovim zidom u izletnoj zoni 1. zavoja... To bi mogao biti gadan nered ako netko tamo izleti u utrci.
VN Kanade 16.-18. lipnja 2023.
-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 2 mj
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jos jedan Ferrari masterclass i Perezova odlicna predstava
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ode Perez i Leclerc 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma de brate, Leclerc vozi ko kurac. Ukratko.
Ferrari je napravio dobru odluku ovdje, Mercedes je kasnio barem dva kruga i prošao. Jebeni Hulk je prošao.
Rekoh... vozači su problem. Ako nije jedan, onda je drugi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari želi pročistiti tifose. Da ostane samo čašica najvećih luđaka koji još navijaju za Ferrari, svi mentalno zdravi davno su prestali očekivati išta pametno od njih. Naravno, ja sam taj stupido koji ih obožava od 1997. godine.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
U pravu si. Malo je Hamilton imao sreće, ali više je Lec uprskao jer nije uspio u tom kratkom prozoru dati tak "jedan" krug (nešto je i poništeno)Ferrari je napisao/la: 17.06.2023., 22:55Ma de brate, Leclerc vozi ko kurac. Ukratko.
Ferrari je napravio dobru odluku ovdje, Mercedes je kasnio barem dva kruga i prošao. Jebeni Hulk je prošao.
Tu te 10 s prije ili poslije čini junakom ili luzerom.
A Sainz je posebna vrsta idiota....znači ideš naknap, i onda 100 m prije zadnjeg zavoja ideš ubrzati i gurati se s ovima u letećem krugu...umjesto da si na ukosnici već raspalio, kad si znao da loviš zadnju sekundu i imao lufta...i znaš da iza tebe nekog ima.
Kad se to pregleda, ima tu barem 5 kazni u kvalifikacijama, samo za čisto smetanje....a kud ako se gleda presjecanja staze i sl.

- Ferrari
- Formula 1
Moje mišljenje se ne mijenja. U Ferrarija UOPĆE nemam povjerenja, ali ovi vozači mi isto tako daju skoro pa nula povjerenja.
Ne znam kako to nitko ne vidi, ali ovaj Leclerc nije sjena vozača iz 2019. ili 2020. kao ni na momente iz 2022.
Od Sainza ništa ni ne očekujem, on ga barem dovede do cilja. Jako sporo, ali do cilja.
Ne znam kako to nitko ne vidi, ali ovaj Leclerc nije sjena vozača iz 2019. ili 2020. kao ni na momente iz 2022.
Od Sainza ništa ni ne očekujem, on ga barem dovede do cilja. Jako sporo, ali do cilja.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ma dobro kako ce bit Leclerc na nivou pored ovih cirkusanta, ja ih nemam volje gledat a be vozit za njih, a tek kad cujem njegovor trkaceg inzinjera odma me proljev da.Ferrari je napisao/la: 17.06.2023., 23:18 Moje mišljenje se ne mijenja. U Ferrarija UOPĆE nemam povjerenja, ali ovi vozači mi isto tako daju skoro pa nula povjerenja.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fora ovako gledat kvale kad ti je svejedno gdje ce tko zavrsit.. Svega po malo.. Mozda dobijemo finalni grid sutra do 19h ..
Nema cega nije bilo .. Kanada nije razocala
tajrs wr nat redi
Nema cega nije bilo .. Kanada nije razocala

tajrs wr nat redi
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Oba Mercedesa su u Q3 prošla sa vremenima koja su postavili na intericama, kao i Alonso.Ferrari je napisao/la: 17.06.2023., 22:55Ma de brate, Leclerc vozi ko kurac. Ukratko.
Albon, koji je odmah u Q3 krenuo na softu, Max i oba Mclarena su prešli na soft prije Leclerca.
Ne znamo šta se desilo u krugu u kojem su Sainz, Hulk i Ocon postavili bolja vremena na softu, jer je bilo ono obavještenje za Leclerca od strane sudaca (Failing to follow instructions.....).
Stoji da je trebao postaviti bolje vrijeme, ali moja priča nije po principu "lako je biti general nakon bitke", jer je čovjek htio slickove i imao bi laganini prolaz u Q3 na slickovima.
Dakle, ja ne isključujem njegovu krivicu, ali opet je ekipa ta koja je više zajebala.
Čak bi prošao u Q3 da je odradio i drugi krug na intericama, kao što je npr. uradio Alonso (e ovo je po principu "lako je biti general poslije bitke").
Vozači nisu problem (ili su daaaaaleko najmanji problem).
Problem je bolid, tehnika, strategija, uprava,...... nastavi niz
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Mislim da nema lika na gridu koji bi vozio odlicno uz ove sarlatane u garazi. Najlakse bi bilo napast Sainza i Leclerca da voze ko krave kad ih se jebe kad god se za to ukaze prilika.
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
Da. Dva McLarena, Max, Ocon, Hulk, Bottas i dva Ferrarija.KiMujash je napisao/la: 18.06.2023., 00:25 Mislim da su u isto vrijeme usli po soft kao i Mclaren, a na kraju je Lec ispao u Q2? Ima ovdje vise do vozaca.

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
hvala na pažnju....Unwoken European je napisao/la: 17.06.2023., 23:03 Ferrari želi pročistiti tifose. Da ostane samo čašica najvećih luđaka koji još navijaju za Ferrari, svi mentalno zdravi davno su prestali očekivati išta pametno od njih. Naravno, ja sam taj stupido koji ih obožava od 1997. godine.

jer se nadam da je bar Ferari išao na suhi set-up bolida sa manje df -a
- Frantic
- Formula 1
Ferrariji su bili su poziciono iza Maxa, Bottasa, oba Mclarena, a 15-20sec ili više (lupam) može puno značiti u onakvim vremenskim (ne)prilikama.
Leclerc je bio ispred Sainza, a oba su bila ispred Hulka.
Kao što rekoh, možemo ga kriviti što nije imao bolje vrijeme od barem jednog od ove trojice (Sainz, Ocon, Hulk), da li zbog svoje greške, da li što ga je baš potrefilo "najgore vrijeme" ili šta već, a živo me zanima zašto nije zašto nije popravio vrijeme u krugu u kojem su popravili vrijeme Sainz, Hulk i Ocon (koji su poziciono bili iza njega).
Pominjao je na kraju da su mu dali "not ready tyres".
Da li to znači da su mu dali "not ready" softice (npr. nedovoljno zagrijane)?
Mislim, ništa me ne bi iznenadilo.
Leclerc je bio ispred Sainza, a oba su bila ispred Hulka.
Kao što rekoh, možemo ga kriviti što nije imao bolje vrijeme od barem jednog od ove trojice (Sainz, Ocon, Hulk), da li zbog svoje greške, da li što ga je baš potrefilo "najgore vrijeme" ili šta već, a živo me zanima zašto nije zašto nije popravio vrijeme u krugu u kojem su popravili vrijeme Sainz, Hulk i Ocon (koji su poziciono bili iza njega).
Pominjao je na kraju da su mu dali "not ready tyres".
Da li to znači da su mu dali "not ready" softice (npr. nedovoljno zagrijane)?
Mislim, ništa me ne bi iznenadilo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”