VN Meksika 28.-30. listopada 2022.
-
toky13 Verified
- Karting
- S nama već: 3 god
- Navija za: Schumi4ever
pero iz bukurešta je napisao/la: 29.10.2022., 23:05 Ne, nakon onakvog početka sezone, da se ovo događa Ferrariju.... Koji kurac Matija!!!!????
Ono, svi smo znali da su valjda retardirani i nemogu pratiti razvoj bolida kao i druge ekipe, ali ovo!
Ne sekiraj se .
- GP2Engine
- Karting
- S nama već: 4 god
Istina, ali i zaboravio si na to da je Mercedes najbolji u razvoju bolida kroz sezonu i sada je bolji od Ferrarija.Facooo je napisao/la: 29.10.2022., 23:06 TD 39 I FERRARI JOS VAM NIJE JASNO KO JE SJEBAO FERRARI... NIAKKO DA NAGJU PRAVI SETUP OD KAD JE NA SNAZI TD 39
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Sjebali su se sami. Niti razvijaju bolid kroz sezonu kako treba, rade hrpu grešaka i momčad i vozači.Facooo je napisao/la: 29.10.2022., 23:06 TD 39 I FERRARI JOS VAM NIJE JASNO KO JE SJEBAO FERRARI... NIAKKO DA NAGJU PRAVI SETUP OD KAD JE NA SNAZI TD 39
I molim te isključi caps ;-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Mislim da ondje teoretski ne može bolid stati, a da mu sva 4 točka budu van staze u istom trenutku. Ove granice se proizvoljno gledaju, i nemaju neki čvrst dokaz o izlasku sa staze. Siguran sam da imamo mogućnost taj incident vidjeti iz svih uglova da bi se sigurno našlo da je bio na stazi sa nekim dijelom bolida.Frantic je napisao/la: 29.10.2022., 22:29Ma jes ga sasjekao.monkeyseat je napisao/la: 29.10.2022., 22:21Al je dobro presjekao vrh zavoja :-)Frantic je napisao/la: 29.10.2022., 22:17 Express track limits poništenje za Micka
A sastavio krug bolji od Checa
Ali ne donosi to 0,8sec (razlika između tog kruga i onog koji mu je na kraju izmjeren i priznat, sa kojim je ispao).
A više sam poentirao na hitrost sudaca oko track limitsa.
Što je za pohvalu da se razumijemo.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nisu mogli kad su trošili koliko su htjeli. Šta drugo očekivati sada...pero iz bukurešta je napisao/la: 29.10.2022., 23:05 Ne, nakon onakvog početka sezone, da se ovo događa Ferrariju.... Koji kurac Matija!!!!????
Ono, svi smo znali da su valjda retardirani i nemogu pratiti razvoj bolida kao i druge ekipe, ali ovo!
Matija, goni se u tri pičke materine iz ove momčadi
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
A ljudi moji, šta se nervirate oko Ferkana? Ja već duže vrijeme ne očekujem ništa od njih tako da me jedino nekada mogu pozitivno iznenaditi, nikako negativno.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Gledaju da točkovi prelaze na tjemenu preko bijele linije, ako ne prelazi liniju tjemena briše mu se krug, tako sam ja shvatio, a Mick i Lewis su je pravo presjekli, pogotovo Mick skroz ofirno odsjeko.Pastor je napisao/la:Mislim da ondje teoretski ne može bolid stati, a da mu sva 4 točka budu van staze u istom trenutku. Ove granice se proizvoljno gledaju, i nemaju neki čvrst dokaz o izlasku sa staze. Siguran sam da imamo mogućnost taj incident vidjeti iz svih uglova da bi se sigurno našlo da je bio na stazi sa nekim dijelom bolida.Frantic je napisao/la: 29.10.2022., 22:29Ma jes ga sasjekao.
Ali ne donosi to 0,8sec (razlika između tog kruga i onog koji mu je na kraju izmjeren i priznat, sa kojim je ispao).
A više sam poentirao na hitrost sudaca oko track limitsa.
Što je za pohvalu da se razumijemo.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Pravo ohrabrujuce...
Fino Alla Fine
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ima puno pravo, onoliko d*kice na Hamiltona i spomenuti da je Hamilton pokraden nekoliko puta je krajnje neprofesionalno za TV kanal koji officijalni prijenos za 90% zemaljske kugle.
Max se zakačio sa Skyem, Hamilton i Alonso isto u duelu... Neka neka
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Je li utrka u 20 ili 21 sat?

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Izgleda da je u 21h!!!!???????
Ja mislio u 20h......... ne kužim.

Ja mislio u 20h......... ne kužim.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run