Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Tehnička direktiva za koju su svi mislili da će pomoći Mercedesu a da će najviše naebati Red Bull i Ferrari, na kraju su Mercedes i Ferrari naebali. 0.7s? Gotovo je, 0.7s je taman toliko koliko je Merc bio brži od Red Bulla 2020 i toliko je sada Red Bull brži od Ferrarija
Jbte, RB bez towa brži u sektoru 1 od Ferarija (uz tow) za 0,35sec.
Ferdo P3.
Bravo za Albona.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
što je bilo sa checom, kako nije popravio vrijeme...uf...a sainz očajno odvozio drugi krug.
čestitke maxu i albonu.
mislio sam da će merc bit sa onom drugom štangom, niš od toga niti brzine barem u jednom krugu.
gledo sam preko preko twitctha, španjolski komentatori, pa kad su javili lec-u mistake bilo je: oh dios.
Zadnja izmjena: zekohondaVerified, dana/u 27.08.2022., 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
GP2Engine je napisao/la: 27.08.2022., 17:23
Tehnička direktiva za koju su svi mislili da će pomoći Mercedesu a da će najviše naebati Red Bull i Ferrari, na kraju su Mercedes i Ferrari naebali. 0.7s? Gotovo je, 0.7s je taman toliko koliko je Merc bio brži od Red Bulla 2020 i toliko je sada Red Bull brži od Ferrarija
Mislim da nije u tome problem, nego brzina RB na pravcu, netreba ti downforce za prvi sektor. Drugi vozači su koristili tow pa se nemogu približit RB. RB je donio dosta nadogradnji.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs