Uzasan 2 sektor, morali su šire uraditi taj dio staze. Koja je poenta da ne mogu biti uopšte jedan pored drugog u tom dijelu staze.Ibarac00 je napisao/la: 06.05.2022., 21:15 Ovaj uski dio staze mi ima vibeove Singapura. Bezveze, nekako ubije flow kruga. Srednja žalost.
VN Miamija 6.-8. svibnja 2022.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Prema grafikonama Mercedes je vozio motor pri višim okretajima, dok Rb i Ferari su bili na sličnim, NO....rb je strašno brži pri kraju pravcima. Do sredine na pravcima su egal...a zatom Rb beži i to puno
Ako Ferari nešto ne uradi, biće laka meta na pravcima
Ako Ferari nešto ne uradi, biće laka meta na pravcima
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
opet carlos u zidu. crvena zastava.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Bravo Sainz 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- zekohonda Verified
- Formula 1
slušam maria andrettija na sky-u, što se njih tiče spremni su finacijski, imaju ugovor s dobavljačem motora i žele ući 2024. u f1. optimistično.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Sainz mora prihvatiti ulogu drugog vozača ove godine, inače će mu mjesto u Ferrariju postati upitno bez obzira na produženje ugovora. Ovako uzastopne greške vozača si teško može bilo koja momčad priuštiti, a Ferrari pogotovo.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Dok se ne pojave na gridu više nikome ne vjerujem.zekohonda je napisao/la: 06.05.2022., 23:59 slušam maria andrettija na sky-u, što se njih tiče spremni su finacijski, imaju ugovor s dobavljačem motora i žele ući 2024. u f1. optimistično.
Njemu bi jako dobro došla pobjeda da malo dođe k sebi od svih tih grešaka. Radi ih i Čarli, ali i pobjeđuje.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.05.2022., 00:02 Sainz mora prihvatiti ulogu drugog vozača ove godine, inače će mu mjesto u Ferrariju postati upitno bez obzira na produženje ugovora. Ovako uzastopne greške vozača si teško može bilo koja momčad priuštiti, a Ferrari pogotovo.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- zekohonda Verified
- Formula 1
opet problemi za maxa.
dobro je da ga stroll nije pokupio.

dobro je da ga stroll nije pokupio.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Netko reče Sebring ranije, meni je ta betonjara super ali nema šanse za F1. A kraj New Yorka je Watkins Glen koji je famozna staza, predivnog flowa i konfiguracije. Nije bas u New Yorku ali je drzava NY.
"What a little star." May 26, 2012.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Moze to i bolje!Facooo je napisao/la: 07.05.2022., 01:58 Leclerc simulacije utrke 5 krugova prosek 33.9 najbolji zute gume... Sprema pereza 34.3 prosijek

Da li je Ferrari jos uvijek na PU1 na ovim treninzima? Govorili su da će koristiti PU2 za trke, a PU1 za treninge!
Carlos mora pod hitno da se smiri i da vozi i igra svoju igru... jasno je (za mene uvijek bilo) da je sporiji vozač od Leca, bez obzira što su ga drugi dizali u nebesa posle proslogodisnje pirove, bodovne pobjede protiv timskog kolege (pravi rezultat je bio 14-8(-2dnfLec) u kvalama još brutalniji). Mediji i navijači kojima je ovaj momak simpa, su sami napravili ovo što sad gledamo... čovjek tjera auto bukvalno do limita, pokusavajuci nešta da dokaze (sebi ili drugima, nebitno) i desavaju se ovakve stvari... to kosta Ferrari mnogo!!! 2 od 4 trke je bacio! Ovo je treća u nizu da svojim greskama razbija bolid! Ovu 5tu treba samo da završi, da ispostuje tim, jer je po meni ovo postalo iritantno i bzv... ne kažem, svako može da razbije bolid, pa eto i 3 puta u sezoni... ali u 3 trke za redom, to je bezobrazluk!!!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!