Evo ja sam bio prvi put, isti SS-ovi kao i kolega Dave, i apsolutno sam oduševljen.
Guštanje u automobilizmu bez ikakvog glamura. Nažalost, puno ljudi (uključujući i mene) misli da bi prisustvovao WRC trebaš 3 sata stajati na jednom mjestu, 5 sati u prometnoj gužvi i na kraju plačući dođeš doma u ponoć. A ono na kraju žene u 7 mjesecu trudnoće koje još guraju kolica prate rally. XD
Mislim da ljudi po tom pitanju nisu toliko dobro informirani. Ko što je Zeko napisao, rally je više izlet nego neki motorsport fanatizam.
Ujutro sam bio na Vinski Vrh-Duga Resa, došli smo 2 sata prije starta i mogli smo parkirati 200m od starta i mogli smo stati gdje god hoćeš...
Na popodnevni (Potok) smo krenuli oko sat i 15 prije i cesta je bila zatvorena, kao što je Dave napisao, ali opet se okolnim putevima moglo doći do brutalnih mjesta. Malo laktarenja i snalažljivosti i imaš vrhunska mjesta.
Hrvata je možda bilo 20% na našim mjestima, najviše Slovenaca. Jugo ekipa i Švabe su bili poprilično pristojni i civilizirani, dok su Poljaci, Mađari, Česi bili ko Neandertalci, primarno zbog ječmeno-hmeljnih sokova. I još kao pravi samoubojice stoje ispod skokova na vanjskoj strani zavoja.
Redari su bili jako ljubazni i stvarno su nam pomogli, na šok nas dalmatinaca.
Kako god, velike preporuke svim fanovima automobilizma. Stvarno sam se zaljubio u WRC.