VN Austrije 2.-4. srpnja 2021

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Hey, Lando je pred kraj kruga bio ISPRED Maxa :shock: ... samo u zadnjem zavoju izgubio P1 !!!

(Sad bilo na analizi kruga )
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Najbrži mini sektori.
slika
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Ferrari
blown diffuser je napisao/la:Najbrži mini sektori.
slika
Uh baš je šareno.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
blown diffuser je napisao/la: 03.07.2021., 16:34 Najbrži mini sektori.
slika
Wtf :shock: vidividi :shock: Russel NAJBRŽI po ravnom ... hehe ... možda bidne nešto od tog Williamsa :chill:
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Navija za: Diversity
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Znaci li ovaj vikend da su “medium” gume zapravo “soft” s proslog vikenda? Strategija ovih koji startaju na C5 bi mogla biti zanimljiva sutra. Pitanje je koliko ce izdrzati te gume s obzirom da su nekima prosli vikend vec oko 20. kruga pocela opadati.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@monkeyseat
Ti k'o službeni glasnik FIA suda. :mrgreen:
Obavještavaš o sudskim procesima.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
David i Golijat Golijat i David :mrgreen:
slika
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nisam gledao kvale jerbo sam se zaradio mjenjajuc kocnice, filtere, popravak ventilacije i ostale gluposti. Sad vidim rezultate.

Rbr prejak, pogotovo max a i perez je uspio preskociti mecke. Nadam se da je mevka isla na setup za utrku vise nego kvale

Russel je opak bt. Q3 je wow, noris takodjer. Di samo vade tu brzinu da mi je, ma svima, samo znati. Nadam se boljoj utrci nego prosli vikend a gume bi trebale to omoguciti.

Steta za alonsa da nije postavio vrijeme...

Ocekujem setnju maxa do pobjede. Vodstvo svaki krug. Hama na p2 ocekujem. Mora to napraviti, nema druge..

A max i rbr se ne zajebavaju. Opaki su. Imaju brutalan bolid, max vozi bolje no ikada i vrlo vjerojatno hamilton i mercedes padaju ove godine. Nisam niti malo siguran da mecka i ham imaju odgovor na ovo sto rbr i max rade.

Ukoliko ne bude previse dnf i nekih kobnih gresaka, dobit cemo nove prvake

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Frantic je napisao/la: 03.07.2021., 17:50 @monkeyseat
Ti k'o službeni glasnik FIA suda. :mrgreen:
Obavještavaš o sudskim procesima.
:mrgreen:
Btw, Seb 3 mjesta kazne i 1 bod na licenci, dok je Valter oslobođen optužbi.
https://www.fia.com/sites/default/files ... r%2014.pdf
https://www.fia.com/sites/default/files ... wly%20.pdf

monkeyseat
Formula 2
Formula 2

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Jbt zadnji put kad smo startali iz prvog reda bio sam student :mrgreen:

Ne ocekujem neka čuda ne bude li krša i loma. Po nekom redovnom toku stvari očekujem dvostruku pobjedu Red Bulla i Hamiltona na trećem mjestu...
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Dok sam gledao F3 čuo sam da su Bottas i Sainz pozvani kod sudaca. I kontam, jeli moguće da Vettela neće kazniti? Ali na kraju očekivano. Gdje će mečku kazniti? Vettela su vjerovatno jedva dočekali. Ali kad pogledaš izjave i Alonsa i Vettela, jasno je da nije zaslužio kaznu. Debili opet kažnjavaju posljedicu, a ne uzrok. :facepalm:
Vettel se samo pridržavao uputa koje im je FiA dala, a oni koji se nisu pridržavali su prošli nekažnjeno...

Pastor
Formula 1
Formula 1
Nisam zadovoljan brzinom pp-a. Jedva da je brži od prošlosedmičnog, a imali su mekše gume. Norris umalo i do pp. A Russell u Q3 na mediumu. :shock:
Nije taj Williams toliko ni loš. Samo nemaju ekipu koja će konstantno izvlačiti maksimum iz njega...

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Pastor je napisao/la: 03.07.2021., 20:09 Dok sam gledao F3 čuo sam da su Bottas i Sainz pozvani kod sudaca. I kontam, jeli moguće da Vettela neće kazniti? Ali na kraju očekivano. Gdje će mečku kazniti? Vettela su vjerovatno jedva dočekali. Ali kad pogledaš izjave i Alonsa i Vettela, jasno je da nije zaslužio kaznu. Debili opet kažnjavaju posljedicu, a ne uzrok. :facepalm:
Vettel se samo pridržavao uputa koje im je FiA dala, a oni koji se nisu pridržavali su prošli nekažnjeno...
Tko je po tebi trebao biti kažnjen?
Sto je FIA trebala napraviti da se ne dogodi to što se dogodilo?
Početak kruga je sjeb, svi se nabiju u zadnja dva zavoja i FIA je reagirala i opet se netko nabio.
Vettel opće nije uspio ući u brzi krug, svi čekaju zadnje sekunde da udu u krug i evo što se dogodi, prestigao ga je jedan bolid i cijeli koncept im je pao u vodu.
Ako je kriva ekipa, treba kazniti vozača, ako je kriv vozač treba kazniti vozača, posto je to kao ekipi sprot i cijela ekipa je zajebala.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Pa ako su rekli nema usporavanja u zadnje dvije krivine, onda sprovedi ono što si dao kao upute u djelo. Kazni uzrok, a ne posljedicu. Kazni onoga ko je izazvao belaj, a ne onoga ko se ni kriv ni dužan našao u svemu tome.
Kazniti, ili onoga ko je usporio (ako je neko previše usporio, odnosno ostavio previše mjesta u odnosu na bolid ispred sebe) cijelu kolonu da ovi zadnji ne mogu ući u brzi krug, ili onoga ko je preskakao preko reda ondje gdje su se dogovorili da trebaju usporiti. A to je prije zadnje dvije krivine. Po Vettelovoj izjavi, bilo je onih koji su tu prestizali, i onda usporavali u zadnje dvije krivine. Što je očiti prekršaj datih uputa od ovih koji na kraju neadekvatno kažnjavaju. Pa pogledaj i Alonsovu izjavu. I njemu je sve jasno. Ovdje bi se trebala uključiti udruga vozača.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Bio je dogovor da se na pravcu prije dvije zadnje krivine pravi razmak. I pogledaj šta Mercedesi urade. I onda Vettel, koji se jedini držao dogovora ostane zadnji i najebe...

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Da, u pravu si.
Po ovome bi Bottasu zalipio 3 mjesta bez razmisljanja. Ne znam koje je bilo opravdanje s ovolikim čekanjem za brzi krug.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nije mi jasno zašto uopće itko od nas očekuje da F1 bude uređen sport... Ovo je nasumični kaos kad su u pitanju pravila, a kolo vode šonje koji em su loši u svom poslu, em su... Jel, šonje.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡