Euro 2020
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zato što je položaj ruke posljedica igračeva pokreta tijela.
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
O dragi Bože...
M.B.: Ferrari nije u krizi
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Eriksen se srušio, užasne scene....
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
To mozes rec za 95% penala zbog igranja rukom... Meni je ovo jos gore od dosadasnjeg..Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.06.2021., 18:37 Zato što je položaj ruke posljedica igračeva pokreta tijela.
Sta onda tocno nije posljedica kretnje igraca

Inace, taman su se poceli razdvajat oni inteligentniji branici koji ruke drze ili uz tijelo ili iza ledja od ovih tupavijih...
Well done

Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 12.06.2021., 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Taman sam odusta od tekme... Bila mi dosadna viktorija na gol Finske....senna66 je napisao/la: 12.06.2021., 18:52 Nadam se da će ga oživjeti, šokantne scene.
Ne mogu vjerovati.
Sta je bilo?
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Na ovome euro će se isto tako jako gledati i namjera igranja rukom.CrashOverride je napisao/la: 12.06.2021., 18:52To mozes rec za 95% penala zbog igranja rukom... Meni je ovo jos gore od dosadasnjeg..Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.06.2021., 18:37 Zato što je položaj ruke posljedica igračeva pokreta tijela.
Sta onda tocno nije posljedica kretnje igraca![]()
Inace, taman su se poceli razdvajat oni inteligentniji branici koji ruke drze ili uz tijelo ili iza ledja od ovih tupavijih...
Well done![]()
Baš sam u šoku čovječe, šta ti je ljudsko tijelo.... Nadam se pozitivnim vijestima.
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Bio je aut za Dansku suigrač je trebao ubaciti loptu.
Christian Eriksen je krenuo odbiti loptu, no nije ni došao do nje, nekih metar dva od lopte je samo počeo padati i srušio se sam od sebe
Ima mali video na Twitteru
Christian Eriksen je krenuo odbiti loptu, no nije ni došao do nje, nekih metar dva od lopte je samo počeo padati i srušio se sam od sebe

Ima mali video na Twitteru

- CrashOverride Verified
- Formula 1
A jbt 
Ne zelim ni pogledat... A nadam se da ce nestat video... Barem dok ne bude dobrih vijesti..
@Mr.Spaceguy
Nadam se da ce to bit dobro i dosljedno... Nisam nesto optimistican...

Ne zelim ni pogledat... A nadam se da ce nestat video... Barem dok ne bude dobrih vijesti..
@Mr.Spaceguy
Nadam se da ce to bit dobro i dosljedno... Nisam nesto optimistican...
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 12.06.2021., 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Fino Alla Fine
- zjurina
- Formula 1
PREKOPIRANO SA JUTARNJEG:
"19,06 - Dok s nestrpljenjem čekamo nove vijesti iz Kopenhagena rezimirat ćemo nesretne događaje s kraja poluvremena. U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u vezni igrač danske reprezentacije Christian Eriksen (29) srušio se na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem.
Suigrač hrvatskih reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića iz Intera srušio se sam od sebe.
Eriksen je pao u nesvijest, a liječnička služba odmah je jurnula prema njemu i počela s oživljavanjem. Danski i finski reprezentativi i gledatelji na stadionu su ostali u šoku. Igrači su stvorili štit kako kamere ne bi snimile što se događa, no vidjelo se kako ga liječnici oživljavaju.
Eriksen je na nosilima potom iznesen s terena, a utakmica je prekinuta.
18.59 - Sada je došla i službena potvrda onoga što smo ranije pisali, da je prekinuta utakmica. Hoće li i kada biti nastavka, zasad nije poznato."
"19,06 - Dok s nestrpljenjem čekamo nove vijesti iz Kopenhagena rezimirat ćemo nesretne događaje s kraja poluvremena. U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u vezni igrač danske reprezentacije Christian Eriksen (29) srušio se na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem.
Suigrač hrvatskih reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića iz Intera srušio se sam od sebe.
Eriksen je pao u nesvijest, a liječnička služba odmah je jurnula prema njemu i počela s oživljavanjem. Danski i finski reprezentativi i gledatelji na stadionu su ostali u šoku. Igrači su stvorili štit kako kamere ne bi snimile što se događa, no vidjelo se kako ga liječnici oživljavaju.
Eriksen je na nosilima potom iznesen s terena, a utakmica je prekinuta.
18.59 - Sada je došla i službena potvrda onoga što smo ranije pisali, da je prekinuta utakmica. Hoće li i kada biti nastavka, zasad nije poznato."

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Eriksen je pri svijesti 

- zjurina
- Formula 1
Ima i nešto ohrabrujuče ipak ...
DODATNO:
Tračak nade ulijeva scena s kolica na kojoj se vidjela boca s kisikom na Erikssonovom licu, a čini se po fotografijama i da je došao svijesti.
Sada su molitve cijele Europe s obitelji i Dancima uz nadu da će sve ipak završiti dobro.
DODATNO:
Tračak nade ulijeva scena s kolica na kojoj se vidjela boca s kisikom na Erikssonovom licu, a čini se po fotografijama i da je došao svijesti.
Sada su molitve cijele Europe s obitelji i Dancima uz nadu da će sve ipak završiti dobro.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 12.06.2021., 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs