Alen13ASC je napisao/la: 20.05.2021., 17:44
Vidim da se pokrenula diskusija u vezi apsolutnog rekorda staze, isto kao i CroaticF1 morao sam kopati po raznim rezultatima da to nađem. Rekord staze je lakše za naći jer postoji na odeljku F1 sajta pošto je to vreme postignuto tokom utrke.
Otvarači teme nek se ne brinu, uvek ćese naći neka sitnica. Kod mene nisu recimo znali koju stazu postavljam na grafici jer ne razumeju topografiju staze. Mislim hello, wtf

Dakle samo opušteno i cepajte
Ovaj tempo Ferrarija je impresivan ali ne mora ništa značiti. Znao je i McLaren biti moćan u nekim momentima pa dođe ladan tuš u vidu cunamija Merca i RBa. Meni je teško poverovati da Mečke i Verstappen ne mogu naći dodatne preformanse u sklopu priprema za kvalifikacije. Uzimam u obzir i jak treći sektor Ferrarija u Barsi, ali opet Mečka je Mečka i RB je RB.
Ekipa, kao prvo svaka čast ko se primi posla za otvaranje Teme za Utrku, to da se razmemo.
Ali dečki kaj je vama ? Pa "apsolutni rekord staze" ili kako ga ja nazivam "Time to Beat" je imo drugi najvažniji podatak & detalj za kurentnu utrku, ma bilo koja to bila, ako se uzmu podaci o duljini staze i prošli pobjednici. Slikice zanemarimo.
Čemu onda otvaranje teme i predstavljanje staze ako se važni podaci ne uvedu u opis i predstavljanje ?
& pošteno i fer od vas dečki, @croatic f1 i @Alen13ASC što kažete:
-"...
Teško je za objaviti jer ga je teško za naći. Nisam dugo otvarao temu ni vadio taj podatak pa se možda nešto promijenilo na F1.com ili negdje, ali znam da sam taj podatak
uvijek ručno kopao po rezultatima kvalifikacija jer je za rekord kruga svuda naveden krug iz utrke. "
-"morao sam
kopati po raznim rezultatima da to nađem. Rekord staze je lakše za naći jer postoji na odeljku F1 sajta pošto je to vreme postignuto tokom utrke."
... dakle malo je teže za nači, treba kopati i tražiti & treba se malo više potruditi - PA U TOME I JE POANTA

- da ostali posjetitelji i komentatori to ne moraju raditi - zato ste se javili & to je vaš posao.
NIJE MENI teško to napraviti, a nije ni mnogima drugima, ali je lakše odma u početku to pročitati u predstavljanju staze/utrke.
& nije to bio nikakav "zahtjev" Ante, i nemoj na meni trenirati strogoću please...
@FernandoMclaren - sorry stari ako sam bio krivo interpretiran i od tebe - nije mi bila namjera - otvaranje je bilo odlično - keep it on