VN Monaka 20.-23. svibnja 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Leclerc i Sainc ispred Lewisa :shock: ... ma i njima se sto posto savija krilo... mmm...trebalo bi to provjeriti :zubo:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Vidim da se pokrenula diskusija u vezi apsolutnog rekorda staze, isto kao i CroaticF1 morao sam kopati po raznim rezultatima da to nađem. Rekord staze je lakše za naći jer postoji na odeljku F1 sajta pošto je to vreme postignuto tokom utrke.

Otvarači teme nek se ne brinu, uvek ćese naći neka sitnica. Kod mene nisu recimo znali koju stazu postavljam na grafici jer ne razumeju topografiju staze. Mislim hello, wtf :bonk: Dakle samo opušteno i cepajte :pivo:

Ovaj tempo Ferrarija je impresivan ali ne mora ništa značiti. Znao je i McLaren biti moćan u nekim momentima pa dođe ladan tuš u vidu cunamija Merca i RBa. Meni je teško poverovati da Mečke i Verstappen ne mogu naći dodatne preformanse u sklopu priprema za kvalifikacije. Uzimam u obzir i jak treći sektor Ferrarija u Barsi, ali opet Mečka je Mečka i RB je RB.
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
slika
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Po meni je mnogo relevatniji podatak vrijeme PP na prošlim kvalifikacijama (te staze), što možemo i u F1Puls bazi naći.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Alen13ASC je napisao/la: 20.05.2021., 17:44 Vidim da se pokrenula diskusija u vezi apsolutnog rekorda staze, isto kao i CroaticF1 morao sam kopati po raznim rezultatima da to nađem. Rekord staze je lakše za naći jer postoji na odeljku F1 sajta pošto je to vreme postignuto tokom utrke.

Otvarači teme nek se ne brinu, uvek ćese naći neka sitnica. Kod mene nisu recimo znali koju stazu postavljam na grafici jer ne razumeju topografiju staze. Mislim hello, wtf :bonk: Dakle samo opušteno i cepajte :pivo:

Ovaj tempo Ferrarija je impresivan ali ne mora ništa značiti. Znao je i McLaren biti moćan u nekim momentima pa dođe ladan tuš u vidu cunamija Merca i RBa. Meni je teško poverovati da Mečke i Verstappen ne mogu naći dodatne preformanse u sklopu priprema za kvalifikacije. Uzimam u obzir i jak treći sektor Ferrarija u Barsi, ali opet Mečka je Mečka i RB je RB.
Ekipa, kao prvo svaka čast ko se primi posla za otvaranje Teme za Utrku, to da se razmemo.

Ali dečki kaj je vama ? Pa "apsolutni rekord staze" ili kako ga ja nazivam "Time to Beat" je imo drugi najvažniji podatak & detalj za kurentnu utrku, ma bilo koja to bila, ako se uzmu podaci o duljini staze i prošli pobjednici. Slikice zanemarimo.
Čemu onda otvaranje teme i predstavljanje staze ako se važni podaci ne uvedu u opis i predstavljanje ?

& pošteno i fer od vas dečki, @croatic f1 i @Alen13ASC što kažete:
-"...Teško je za objaviti jer ga je teško za naći. Nisam dugo otvarao temu ni vadio taj podatak pa se možda nešto promijenilo na F1.com ili negdje, ali znam da sam taj podatak uvijek ručno kopao po rezultatima kvalifikacija jer je za rekord kruga svuda naveden krug iz utrke. "
-"morao sam kopati po raznim rezultatima da to nađem. Rekord staze je lakše za naći jer postoji na odeljku F1 sajta pošto je to vreme postignuto tokom utrke."

... dakle malo je teže za nači, treba kopati i tražiti & treba se malo više potruditi - PA U TOME I JE POANTA :chill: :gandalf: - da ostali posjetitelji i komentatori to ne moraju raditi - zato ste se javili & to je vaš posao.
NIJE MENI teško to napraviti, a nije ni mnogima drugima, ali je lakše odma u početku to pročitati u predstavljanju staze/utrke.
& nije to bio nikakav "zahtjev" Ante, i nemoj na meni trenirati strogoću please...

@FernandoMclaren - sorry stari ako sam bio krivo interpretiran i od tebe - nije mi bila namjera - otvaranje je bilo odlično - keep it on :pivo:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
zjurina je napisao/la: 20.05.2021., 18:28 NIJE MENI teško to napraviti, a nije ni mnogima drugima, ali je lakše odma u početku to pročitati u predstavljanju staze/utrke.
& nije to bio nikakav "zahtjev" Ante, i nemoj na meni trenirati strogoću please...
Pristojno je upitati, zamoliti, ako nemaš već vremena naći sam. Ali pristup "Zašto vam je to tako teško za objaviti..." je prilično dick-move prema onom tko se već potrudio napraviti temu. Sve pet, samo mi je bitno da znaš da nemaš pravo ništa zahtijevati od otvarača teme. :thumbs:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
F12000 je napisao/la: 20.05.2021., 17:47 slika
Zamisli prebace ovo na kvale i onda trku zajebe Inaki Rueda i pit wall :zubo:
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
@LH44 sve manje od toga bilo bi veliko razočaranje :mrgreen:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
LH44 je napisao/la: 21.05.2021., 00:53
F12000 je napisao/la: 20.05.2021., 17:47 slika
Zamisli prebace ovo na kvale i onda trku zajebe Inaki Rueda i pit wall :zubo:
Ne moramo zamišljati takav scenarij, mi to i očekujemo.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
bolje je bilo kad je Alen otvarao temu...

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Nije nikome zabranjeno da se okusa...
Dapace bilo bi mi drago vidjet da jos neko proba.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
FernandoMclaren je napisao/la: 21.05.2021., 23:08 Nije nikome zabranjeno da se okusa...
Dapace bilo bi mi drago vidjet da jos neko proba.
Ne obaziri se na njega :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Otvaranje teme je odlicno.
A na ove sta kukaju se ne obaziri.

Kome nesto smeta neka on sam otvori temu 1 vikend pa cemo vidjeti dali ce biti sta bolje.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Wehrlein otišao na hlađenje 7 dana. Nekad ne cijenis ono što imaš dok to ne izgubis, ili kako već to ide :)

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Dje/kako se pozlate postovi sa foruma?

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Na forumu mislim da nema.
Ali pitas covjeka iban racuna pa posaljes 50 eura , na isto di dođe :rofl:
slikaslika slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
Navija za: Mika Hakkinen
A na crnoj sam listi, mogu samo cash transakcije. Prošli put mi je prošlo 5 i 1 usd, sad mi ni to ne daju.

Krstas
Formula 1
Formula 1
Navija za: Liam Lawson
avetma je napisao/la: 22.05.2021., 09:12 Wehrlein otišao na hlađenje 7 dana. Nekad ne cijenis ono što imaš dok to ne izgubis, ili kako već to ide :)
Hvala bogu više.
To je neko dijete od 15ipo godina. Nezrelo. Bez razmišljanja.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Sainz vjerovatno kazna
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1