MotoGP sezona 2021.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Hajde ako neko od vas čuje ili pročita bilo šta novo za Jorgea neka me označi sa @. Sada je izašao ovaj članak
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... h/6310004/

Kažu da je pri svjesti ali da je zadobio "severe, high-energy trauma" i tapkaju sa izjavama oko potresa mozga i "head trauma"... Ako niste vidjeli izlijetanje bolje i ne gledati ljudski trup i glavu kako odskaču kao od gume, pogledajte jednom i kada se naježite ugasite, ja sam video premotao nekoliko puta i svaki put primjetio nove detalje i nove udarce koji su me zgrozili.
Obrigado Felipe

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Jbt kao gumena lutka se okretao, užas.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
horor udes, a baš simpam Jorge Martina još od prošle sezone, i prošlu trku uzme pole pa i postolje, i sad mu se dogodi ovo.. nadam se da će se oporaviti,ali ovo je horor bio

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
MM najbrži u Q1 :trep:

Wehrlein94
GP3
GP3
Bagnaia na poleu , Marquez 7.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Nije, uzeli su mu PP zbog :zutazastava:
Fabiu PP, MM P6.

Wehrlein94
GP3
GP3
Ne,ipak Quartararo na poleu, Bagnaiji obrisan krug zbog žutih zastava jer je Oliveira pao u zavoju broj 9

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Felipe je napisao/la: 17.04.2021., 13:06 Hajde ako neko od vas čuje ili pročita bilo šta novo za Jorgea neka me označi sa @.
https://twitter.com/88jorgemartin/status/1383421024989974533

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
s povratkom mm-a motogp mi opet ima smisla.
još da imam đe gledat. :mad:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Odlične vijesti, hvala :) Sutra će biti super trka u to sam siguran, Fabio je najbolji u trećem sektoru i sumnjam da će mu neko pustiti da napravi bilo kakvu razliku. Baš me zanima kako će Marc izgledat u trci.
Obrigado Felipe

Wehrlein94
GP3
GP3
Bagnaia rekord staze i obrisan mu zbog žute zastave, i starta tek sa P11.. A Vinales je radio krug za krugom koji mu je bio brisan... a isto bi bio na poleu da mu nisu brisali...
Zarco padne s motora i za 2 minute odvozi vrijeme za prvi startni red.. luđak do luđaka,MOTO GP je zakon .. i još se vratio MM93..
Mir se žali na to kako je MM odvezao kvale,ono kad su bili jedan uz drugog..ma sve u svemu,ludnica od utrkivanja..jedva čekam utrku

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
I MotoGP obilježilo brisanje krugova. Dvojica najbržih će startati sa 11-og i 12-og mjesta.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Istina to sa brisanjem krugova Vinalesa je zaista glupost ako se radi o onome što je prikazano na kraju kvalifikacija, gdje je guma zaista još uvijek na rubniku. Ali za Franceska pravila su ista za sve i zaista nema smisla da neko prođe kroz zonu žutih zastava i postavi najbrže vrijeme. Vidjeli smo danas, minut i po je Martin ležao u šljunku sa 3 doktora oko njega, a držali su žute zastave, i nema opravdanja za nekog da ne uspori pod žutim zastavama.

Sjećate li se Silverstonea pihh tamo neke 2014-13, dok je Cal bio u Monsteru, i ono kada su redari bacili njegov motor da bi izbjegli leteći Marcov...

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Obrigado Felipe

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Lud ovaj mali Acosta :klanjam:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jackass opravdava nadimak
Pao i Dr.
Ode i Rins :facepalm:
Mamlaz solidan, vjerovatno vozi "štucovano"

Edit
Ode i Zarco.
Mamlaz je 7.
Pecco odličan, trenutno drugi, nakon starta je bio 11-12...
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 18.04.2021., 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
pa neeee RINSSSS NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Opet pada kad ima drugo mjesto kao više puta prošle sezone i izbacuje sam sebe iz utrke za naslov.. pa neeeeeeeeeeeee
kako mi je žao , Rins je žestok vozač... još jednom NEEEEEEEEEEEEE

Wehrlein94
GP3
GP3
Quartararo peta pobjeda karijere, i ponovno kao i prošle sezone u ovoj fazi prvenstva izgleda kao sigurna oklada za šampiona,aliiiii Mir je tu.. Mir je tu i on Mirno dolazi do velikih bodova i tu je...
Bagnaia odlična vožnja... što reći za MILLERA... ima takav stroj a gdje je u prve 3 utrke..nema ga nigdje.. nažalost .
Lecouna 15. danas i konačno bod.. volim tog dečka i drago mi je kad god skupi bod tu i tamo ..
e da .. Aleix Espargaro 6 . na Apriliji..bravo dečko

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Jao dragi Rins pa zasto opet molim te, ovo si trebao uzeti na kraju. Prosle godine su ga ovi padovi i kostali mozda cak i titule i evo opet ista prica. Utrka jako dobra sadrzajna ali eto Rinsov pad nam je uskratio borbu za 1 mjesto. A sad F1.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Wehrlein94
GP3
GP3
alonso5 je napisao/la: 18.04.2021., 14:47 Jao dragi Rins pa zasto opet molim te, ovo si trebao uzeti na kraju. Prosle godine su ga ovi padovi i kostali mozda cak i titule i evo opet ista prica. Utrka jako dobra sadrzajna ali eto Rinsov pad nam je uskratio borbu za 1 mjesto. A sad F1.
baš to sam i ja rekao.. Rins 2. i nestrpljiv, kao i više puta prošle sezone.. i padne.. a Mir to strpljivo strpljivo i skuplja velike bodove..
Rins je previše nestrpljiv,šteta,a žestok je trkač.. šteta,šteta..

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Počinju klasični padači da useru sve što su do sada ostvarili... Taman da vrate Marqueza u igru što prije.

MotoGP je zanimljiv za gledati i sve to, ali je režija puno, puno gora nego u F1. Oni se ne skidaju sa vodeće grupe. Koliko se samo prestizanja desi na grafici u pozadini, a nijedno ne prikažu ni u snimku. Samo ponekad kada neko izleti skinu prijenos sa vodeće grupe. I ponekad prikažu nekoga od palih kako hoda po garaži...
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 18.04.2021., 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡