U 17:00 su F2 kvalifikacije
Sry al... nećeš vjerovati... umjesto quote stisnuo report... trebalo bi taj report maknuti negdje ili ga u drugu boju ofarbati... #nikadkriv

U 17:00 su F2 kvalifikacije
So, the info from FP1 says it's not the whole PU mode ban, it's the ICE mode ban. So teams can still work on MGU-K?
Mobile twitter linkovi ne rade znači ne ovako
Problem ti je ovo "mobile", mora biti samo "https://twitter.com/account/status/brojke", ako je iza brojki neki upitnik, brišite njega i sve nakon njega jer se inače opet neće zalijepiti. Na kompjuteru inače možete vidjeti kako pravilno zalijepiti pojedini sadržaj ako zadržite miš na ikonici za embed, ali na mobitelu mislim da se ne može vidjeti.
Znači do predzadnjeg pravca full gas, onda čeka za zavjetrinom na 60 km/hHar Kl je napisao/la: 04.09.2020., 20:12 Nije loše. Ipak nešto rade![]()
[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
E sa full gasom bi skurili gume da im ne znam kakva zavjetrina ne bi pomoglaMulti 21 je napisao/la: 04.09.2020., 20:39 Znači do predzadnjeg pravca full gas, onda čeka za zavjetrinom na 60 km/h![]()
Pored ovoliko zabrana ,pravila ,direktiva,dopuna, vozaca koji davaju intervju kao roboti ajmo jos ogranicavat i onda se cude sto je cricket gledaniji (no offense on cricket ) prosle godine je bilo legendarno kako su trazili zavjetrinu i napokon se nesto desilo spontano pored svega politicki korektnog i umjetnog.Har Kl je napisao/la: 04.09.2020., 20:12 Nije loše. Ipak nešto rade![]()
[ link do slike ]
Mislim da mašiš bit kvalifikacija F1 i šta se tamo traži.Cale od Lewisa je napisao/la: 04.09.2020., 21:38Pored ovoliko zabrana ,pravila ,direktiva,dopuna, vozaca koji davaju intervju kao roboti ajmo jos ogranicavat i onda se cude sto je cricket gledaniji (no offense on cricket ) prosle godine je bilo legendarno kako su trazili zavjetrinu i napokon se nesto desilo spontano pored svega politicki korektnog i umjetnog.Har Kl je napisao/la: 04.09.2020., 20:12 Nije loše. Ipak nešto rade![]()
[ link do slike ]
A sta je samo nemiran koda ima crveF12000 je napisao/la: 05.09.2020., 12:09 Binotto se prvi put javlja uživo na Sky u stilu Horneraočajnički pokušaj dodvoravanja navijačima nakon sramotne sezone.
Sport24.club/f1 (ovdje gledam gotovo sve)MSC je napisao/la:Jel ima tko kakav link za FP3 pošto ja imam najglupljih plačeni paket koji ima samo kvale i utrku.
Hvala!MrDoomroom je napisao/la: 05.09.2020., 12:12Sport24.club/f1 (ovdje gledam gotovo sve)MSC je napisao/la:Jel ima tko kakav link za FP3 pošto ja imam najglupljih plačeni paket koji ima samo kvale i utrku.
https://strims.gg/somuchforsubtlety
Sent from my GM1913 using Tapatalk