Virtualne utrke
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Svaki put kad su utrke, njemu neš rikne, al inače sve 5... 

Sisu (fin.)
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Max je rekao da nikad neće igrat F1 2019 jer mu je potpuno bezveze. Koiko znam on se igra na rfactor 2 i to je to od njega.FACS je napisao/la: 19.04.2020., 20:23 opet pobjeda Leclerca. Sainz u debiju nakon vrtnje u prvom krugu 10. mislim da je dobio kaznu od 5 sekundi kao i Vandoorne
čudi me da Max ne vozi?
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Neka je. Trebaju svi odjebat sluzbenu F1 igru dok god je radi Codemasters. Katastrofa studio, nisu napravili dobru igru od 2013.Azavi je napisao/la: 20.04.2020., 00:15Max je rekao da nikad neće igrat F1 2019 jer mu je potpuno bezveze. Koiko znam on se igra na rfactor 2 i to je to od njega.FACS je napisao/la: 19.04.2020., 20:23 opet pobjeda Leclerca. Sainz u debiju nakon vrtnje u prvom krugu 10. mislim da je dobio kaznu od 5 sekundi kao i Vandoorne
čudi me da Max ne vozi?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Koliko znam Max igra rFactor 2 i iRacing, za ostalo nisam siguranMulti 21 je napisao/la:Neka je. Trebaju svi odjebat sluzbenu F1 igru dok god je radi Codemasters. Katastrofa studio, nisu napravili dobru igru od 2013.Azavi je napisao/la: 20.04.2020., 00:15Max je rekao da nikad neće igrat F1 2019 jer mu je potpuno bezveze. Koiko znam on se igra na rfactor 2 i to je to od njega.FACS je napisao/la: 19.04.2020., 20:23 opet pobjeda Leclerca. Sainz u debiju nakon vrtnje u prvom krugu 10. mislim da je dobio kaznu od 5 sekundi kao i Vandoorne
čudi me da Max ne vozi?
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Alonso debitira u nekakvoj virtualnoj utrci, ajmo pogledati
Popis vozača je prilično impresivan, imate ga u opisu videa, mogao bi i Vettel nastupati

Popis vozača je prilično impresivan, imate ga u opisu videa, mogao bi i Vettel nastupati

- croatic f1
- F1puls suradnik
Startni grid za utrku legendi (kreće sad valjda):
1. Jan Magnussen
2. Jenson Button
3. Mika Salo
4. Fernando Alonso
...

1. Jan Magnussen
2. Jenson Button
3. Mika Salo
4. Fernando Alonso
...

- croatic f1
- F1puls suradnik
Do prvog zavoja prve utrke je sve bilo ok 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Najjača, a nemaju ni pola pravog grida
Ne pratim nijednu od tih virtualnih serija pa sam možda u krivu, ali sudeći po ovome i onome što mi iskače po društvenim mrežama, F1 je to organizirala dosta loše. Dok u IndyCaru i Supercarsima nastupaju svi njihovi vozači + hrpa gostujućih vozača, F1 jedva skupi par svojih vozača koji, ruku na srce, nisu baš najveće zvijezde F1.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ista stvar kao sa FE, ne znam meni se sviđa što f1 vozači ne idu pravcem virtuelnih utrka. Nekako ne ide to da profesionalni atleta poput Hamiltona ili Alonsa uzme se boriti iz zafrkancije na virtuelnoj utrci. Osobe koje su top motorsporta i virtuelne utrke ne idu skupa nekako.
Viđao sam Hamiltona kako prži Gran Turismo 6 negde, ali to iz neke sopstvene satisfakcije.
Viđao sam Hamiltona kako prži Gran Turismo 6 negde, ali to iz neke sopstvene satisfakcije.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Hihi, meni je dovoljno samo da upalim Nintendo i pokrenem F1 Race. Instant vremeplov. ALi činjenica je da sam ja dok je trajala ova karantina i izolacija napravio homage F1 Race tako što sam onaj ravni oval iliti Race1 stavio u F1 Challenge. Isuse koja zabava, a ainače volim ovale

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Glupost, ionako ti profesionalni sportaši provode dane u simulatorima, a neki od njih poput Maxa i Norrisa su odlični u tome.Alen13ASC je napisao/la: 21.05.2020., 16:21 Ista stvar kao sa FE, ne znam meni se sviđa što f1 vozači ne idu pravcem virtuelnih utrka. Nekako ne ide to da profesionalni atleta poput Hamiltona ili Alonsa uzme se boriti iz zafrkancije na virtuelnoj utrci. Osobe koje su top motorsporta i virtuelne utrke ne idu skupa nekako.
Iako službena F1 igra nije još blizu najboljih simulatora (iRacing, Asseto..) ide se u tom smjeru. Nema ništa loše da najbolji svjetski vozači pokazuju svoje umijeće u ozbiljnim simulatorima koji dođu kao dobro opremljen auto srednje klase.
Druga je stvar ako ti pračenje takvih utrka ne pruža zadovoljstvo, ali ovaj tip vozačke aktivnosti nipošto nije banalan kako ga neki prikazuju.

- LH44
- Formula 1
U ovome i jest poentaF12000 je napisao/la:Druga je stvar ako ti pračenje takvih utrka ne pruža zadovoljstvo, ali ovaj tip vozačke aktivnosti nipošto nije banalan kako ga neki prikazuju.

Ja nemam nikakav problem, nije intenzivno za pratiti kao prava stvar, naravno, ali ima zabavan dio koji stvarnost ne smije da ima, još samo kad bi F1 neki stvarni simulator odabrala ili angažovala i finansirala neku drugu firmu za izradu sluzbenog F1 simulatora, bilo bi još bolje za pratiti, ovako je Codemastersova igra mačiji kašalj F1 vozačima za dostići visok nivo i kad gledaš nije uopšte izazov za njih, vidiš da im je prelako

Već iRacing ili rFactor 2, tu bi moralo malo ozbiljnije i bilo bi sigurno još interesantnije za pratiti.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Mislim da ovo nije točno. Najbolji gameri su dosta brži od ovoga što rade F1 zvijezde (Leclerc/Albon/Russell koji su često pri vrhu). Po vremenima bi ova trojica bila negdje na 17.-18. mjestu u svakim kvalifikacijama da su uključili top gamere. Ali, tko bi tek onda to gledao da su velike F1 zvijezde na dnu i gube sekundu i pol po krugu od nekih anonimusa?LH44 je napisao/la: 22.05.2020., 11:59 ovako je Codemastersova igra mačiji kašalj F1 vozačima za dostići visok nivo i kad gledaš nije uopšte izazov za njih, vidiš da im je prelako
- LH44
- Formula 1
Naravno da igra ima nivo koji pro gameri jedino dostižu, ali da se F1 vozači uozbilje dostigli bi taj nivo bez problema, jer ipak se radi o simcadi, Max je sam rekao da zbog toga što bi trebalo vremena da skonta engine codemastersa ni ne učestvuje, dok na simulatorima koji su bezbroj puta bolji i realniji od službene F1 igre, postavlja rekorde koje ni profesionalci ne uspiju skinuti i prave se video analize Maxovih krugova.avetma je napisao/la:Mislim da ovo nije točno. Najbolji gameri su dosta brži od ovoga što rade F1 zvijezde (Leclerc/Albon/Russell koji su često pri vrhu). Po vremenima bi ova trojica bila negdje na 17.-18. mjestu u svakim kvalifikacijama da su uključili top gamere. Ali, tko bi tek onda to gledao da su velike F1 zvijezde na dnu i gube sekundu i pol po krugu od nekih anonimusa?LH44 je napisao/la: 22.05.2020., 11:59 ovako je Codemastersova igra mačiji kašalj F1 vozačima za dostići visok nivo i kad gledaš nije uopšte izazov za njih, vidiš da im je prelako
Tako da jest tačno, ovo je za F1 vozače prelagano

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ha čuj, kad pogledaš poredak - ima imena kojima očito nije baš prelagano, inače bi imali bolje rezultate. Norrisu isto izgleda da nije prelagano jer se ne može sastati s igrom (čak i kad mu ne blokira). A šteta ta im nisu dali malo izazova i stavili kojeg boljeg gamera unutra jer ovako ispada da su F1 vozači instalirali igru, odradili par tjedana vježbe i odmah najbolji na svijetu, što trenutno još nije točno.LH44 je napisao/la: 22.05.2020., 12:09Naravno da igra ima nivo koji pro gameri jedino dostižu, ali da se F1 vozači uozbilje dostigli bi taj nivo bez problema, jer ipak se radi o simcadi, Max je sam rekao da zbog toga što bi trebalo vremena da skonta engine codemastersa ni ne učestvuje, dok na simulatorima koji su bezbroj puta bolji i realniji od službene F1 igre, postavlja rekorde koje ni profesionalci ne uspiju skinuti i prave se video analize Maxovih krugova.avetma je napisao/la: Mislim da ovo nije točno. Najbolji gameri su dosta brži od ovoga što rade F1 zvijezde (Leclerc/Albon/Russell koji su često pri vrhu). Po vremenima bi ova trojica bila negdje na 17.-18. mjestu u svakim kvalifikacijama da su uključili top gamere. Ali, tko bi tek onda to gledao da su velike F1 zvijezde na dnu i gube sekundu i pol po krugu od nekih anonimusa?
Tako da jest tačno, ovo je za F1 vozače prelagano![]()
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Daleko su oni od najboljih u ovoj igri. Čak i malo bolji igrači im mast vade. Kamoli ovi top igrači.
Mislim da je i Leclerc priznao da mu igra čupa živce i da je sve samo ne lagano kad se pogleda konkurencija. I nije za čuditi, igra i stvarnost nisu iste, a ovi gameri provode stotine sati godišnje u igri i naravno da ju znaju od a do ž.
Čuo sam da je Alonso 2 puta rage quitao jer se izvrtio neki dan
Mislim da je i Leclerc priznao da mu igra čupa živce i da je sve samo ne lagano kad se pogleda konkurencija. I nije za čuditi, igra i stvarnost nisu iste, a ovi gameri provode stotine sati godišnje u igri i naravno da ju znaju od a do ž.
Čuo sam da je Alonso 2 puta rage quitao jer se izvrtio neki dan