VN AUSTRALIJE 2020. | 13.-15. ožujka

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Hamiltoncheater
Karting
Karting
S nama već: 5 god 3 mj
Navija za: Lance Stroll
leomx33 je napisao/la: 10.03.2020., 11:43 mislim da se necu ustajati ni na utrku, a kamoli treninge i kvalifikacije,, merc rutinski to uzima, savjetujem i ostalima da si postede zivce

koji si ti? i meni je teško ustat nekad na tu australiju,ali srećom imam malo dijete pa me ona probudi hehe

Facooo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
sta cemo sa mercedesovim brake duct... red bull cekao tri dana prije utrke da ih prijsvi do fia.. i oni moraju da rade promene.... nebi li imali problema oko legalnosti... mogu oni to fino sa silikonom kao sot su uradili sa felnama na #COTA :)))

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Hvala na otvaranju Alene, grafike su top, a i naslov teme mi se sviđa ovakav :thumbs:

Kad će taj petak dagadagadaga...Koliko god svima dosadila Mercedesova dominacija, uvijek se pojave leptirići u trbuhu uoči Australije, uživa se u prvim kadrovima bolida u punoj snazi, gledaju se slobodni treninzi bez obzira na sulude termine, još ako se kiša umiješa u sve...Ufff :aww:

Inače, jeste li i vi radili ovo? Sjećam se da sam ko klinac, tipa do 2013., vodio svoju evidenciju pobjednika, vidim da netko još uvijek to radi :D
https://twitter.com/piuansebastian/status/1236990385349693441

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ne baš, kao dijete bih svaku nedjelju upalio HRT 2 u nadi da će biti F1, nekad bih se razveselio, a nekada rastužio.
Danas koristim ovu stranicu http://www.f1countdown.com/
slika

leomx33
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Hamiltoncheater je napisao/la: 10.03.2020., 13:18
leomx33 je napisao/la: 10.03.2020., 11:43 mislim da se necu ustajati ni na utrku, a kamoli treninge i kvalifikacije,, merc rutinski to uzima, savjetujem i ostalima da si postede zivce

koji si ti? i meni je teško ustat nekad na tu australiju,ali srećom imam malo dijete pa me ona probudi hehe
kako mislis koji sam ja

vise je vala dojadilo zadnjih 5 godina svaki put se ustajati rano, ko fol mercedes ce bit u nekim nepredvidjenim problemima i uzaludno se nadati da nece biti prvi. dosta je vise bilo. treba znati povuci granicu

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Meni je milina ustati tako rano,..... mir i tišina, bez djece i supruge.
Šteta što Arena više ne prenosi i free practice,.... da čujem i slušam Vetmu i Martinčevića....... to je bila milina.

Suzuka i Melbourne. Neprocjenjivo. Nenadmašno. Mir i jutarnja tišina..... :chill:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 10.03.2020., 17:05 Meni je milina ustati tako rano,..... mir i tišina, bez djece i supruge.
Šteta što Arena više ne prenosi i free practice,.... da čujem i slušam Vetmu i Martinčevića....... to je bila milina.
Jeste, i Zvocu i meni je bila Australija posebna... Odradiš trening u 2, popiješ kavu na Tifonu oko 4, pa drugi trening u 6 i onda na spavanje :mrgreen:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Pa sta ako Mercedes izdominira opet ?
Koliko puta treba ponavljati da Formula 1 nije samo da pratis tko ce biti prvi , kao da se natjecu samo 2 bolida.
Puno toga je zanimljivo za pratiti tokom utrke.
Ponavljam , Formula 1 se ne sastoji samo od Mercedesa. Ili Merca , Ferrarija i RB-a. Ima i drugih ekipa i drugih velikih bitaka osim velike trojke.

P.S.
Kuzi kako Ante reklamira Tifon. Kao gdje popiti kavu u gluho doba noci ? Tifon , ta daaaa !! :rofl: :rofl:
slikaslika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
pigmalion je napisao/la: 10.03.2020., 17:05
Meni je milina ustati tako rano,..... mir i tišina, bez djece i supruge.

Suzuka i Melbourne. Neprocjenjivo. Nenadmašno. Mir i jutarnja tišina..... :chill:
Potpis :klanjam:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj

AlkY je napisao/la: Koliko puta treba ponavljati da Formula 1 nije samo da pratis tko ce biti prvi , kao da se natjecu samo 2 bolida.
Reci to režiseru :rofl:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 10.03.2020., 18:21
AlkY je napisao/la: Koliko puta treba ponavljati da Formula 1 nije samo da pratis tko ce biti prvi , kao da se natjecu samo 2 bolida.
Bez brige , štucalo se reziseru na svakoj utrci puno puno :D
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
AlkY je napisao/la: 10.03.2020., 20:27
Mi uzesmo pare sponzorima jelde? Jer velika vjerovatnoća je da neće biti prikazani u prijenosu :rofl:
Previše im uzimamo :rofl:
slikaslika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
AlkY je napisao/la: 10.03.2020., 20:27
Ajde @AlkY vidimo svi da si navijač McLarena
(što sam i ja pomalo nazadnjeg vremena, dečki su mi super, a i ponovno "dizanje" jednog nekada slavnog tima iz pozicije "underdoga" prema gore mi se još više sviđa...)
ali priznaj, ipak ti je Mečka "u srcu" :mrgreen: :chill:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
zjurina je napisao/la: 11.03.2020., 01:05 Ajde @AlkY vidimo svi da si navijač McLarena
(što sam i ja pomalo nazadnjeg vremena, dečki su mi super, a i ponovno "dizanje" jednog nekada slavnog tima iz pozicije "underdoga" prema gore mi se još više sviđa...)
ali priznaj, ipak ti je Mečka "u srcu" :mrgreen: :chill:
Jaooo , kakva sablja u srce je ovo :rofl:
Prvo , definitivno nisam jedan od onih "bivsih" McLarenovaca koji sada navijaju za Mercedes.
Drugo , naravno da pamtim Mecku jer smo s njima imali odlicne rezultate i naslove. I imat cemo nadam se opet od sljedece sezone hehe
Trece , McLaren i samo McLaren oduvijek i zauvijek. Nebitno koji je motor unutra :D

A to sta ja nevolim Ferrari pa u nekim bitkama navijam za Mercedesov bolid nema veze sa ljubavi prema Mercedesu nego ima veze sa manjkom ljubavi prema Ferrariju.

P.S.
Sad kad sam se ovako lijepo raspisao si razmisljam da sam mozda i krivo protumacio tvoj komentar ,ali nema veze :D
slikaslika slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
AlkY je napisao/la: 11.03.2020., 06:32 ...
Trece , McLaren i samo McLaren oduvijek i zauvijek. Nebitno koji je motor unutra...
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
AlkY je napisao/la: 11.03.2020., 06:32 ...
Prvo , definitivno nisam jedan od onih "bivsih" McLarenovaca koji sada navijaju za Mercedes.
...
slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Troje u izolaciji u paddocku..[ link do slike ]

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Mogla bi utrka laganini biti otkazana.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Hmmm :misli:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Evo izgleda da se neki mehanicari i od Ferrarija i Alpha Tauria osjecaju bolesnima, valjda nalazi stizu tek sutra!!

https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... tfallplan/
Engine mode 11!
Position 5!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡