Testiranja 2020.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Čak su i retrovizore kopirali.
"What a little star." May 26, 2012.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ma to je tata Stroll otišao i kupio blueprintove. 

- Medicinar
- Karting
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Pozdrav radna ekipa...
Da li ima neki link osim ovih livestream, poput onih od prethodnih godina gdje mogu ući u pauzi da vidim konstantno ažuriran broj krugova, vrijeme ostvareno i komponenta guma?
Ugodan dan želim.
Da li ima neki link osim ovih livestream, poput onih od prethodnih godina gdje mogu ući u pauzi da vidim konstantno ažuriran broj krugova, vrijeme ostvareno i komponenta guma?
Ugodan dan želim.

- Medicinar
- Karting
- Navija za: Scuderia Ferrari
https://www.gptoday.net/en/results/day1 ... nter-tests - našao sam ovu stranicu kao i prethodnih godina za praćenje, pored livestreama.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma nije, vidiš da je rozFrantic je napisao/la: 19.02.2020., 12:53 E sad, bez zayebancije.![]()
Racing Point isti k`o prošlogodišnji.![]()
Al` prošlogodišnji Mercedes.![]()

EDIT: KMag se već počeo igrati sa Geuntherovim živcima

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ovo mi je promaklo. Nisam skužio.
Ugl, prvi trening bez lupanja, crvenih zastava i sličnoga. Svaka čast.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Šta je sad uradio?LH44 je napisao/la:Ma nije, vidiš da je rozFrantic je napisao/la: 19.02.2020., 12:53 E sad, bez zayebancije.![]()
Racing Point isti k`o prošlogodišnji.![]()
Al` prošlogodišnji Mercedes.![]()
EDIT: KMag se već počeo igrati sa Geuntherovim živcima
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Imaš sve osim komponenti guma na članku o prvom danu testiranja na naslovnici portala.Medicinar je napisao/la: 19.02.2020., 12:49 Pozdrav radna ekipa...
Ugodan dan želim.![]()

- LH44
- Formula 1
Izletio u onoj brzoj #pungas krivini, bješe 9.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Racing Point se fura na HAAS...
"Ma ako oni mogu popiturat lanjski Ferrari, ajmo i mi lanjski Mercedes"...
Ovo za HAAS se više odnosi za prošlu sezonu kada su skoro doslovno došli sa crnim prošlogodišnjim Ferrarijem
"Ma ako oni mogu popiturat lanjski Ferrari, ajmo i mi lanjski Mercedes"...
Ovo za HAAS se više odnosi za prošlu sezonu kada su skoro doslovno došli sa crnim prošlogodišnjim Ferrarijem

- LH44
- Formula 1
"Ma prepiši nije frka, samo gledaj da nije ofirno, kontaš, izmijeni nešto
"
[ link do slike ]
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

[ link do slike ]
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
U biti ima smisla ovaj copy paste Racing Pointa (a i drugih u vecoj ili manjoj mjeri).
Pravila se mjenjaju za sljedecu sezonu i zasto trositi novce na razvoj necega sto ce potrajati jos samo jednu sezonu.
Mogla bi biti ovo jos jedna zanimljiva sezona kako u vrhu nadam se, ali gotovo sigurno u sredini poretka
Pravila se mjenjaju za sljedecu sezonu i zasto trositi novce na razvoj necega sto ce potrajati jos samo jednu sezonu.
Mogla bi biti ovo jos jedna zanimljiva sezona kako u vrhu nadam se, ali gotovo sigurno u sredini poretka
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sve to stoji, ali ja bogami nikad nisam vidio ovako vjernu kopiju jednog bolida kao kod RP-a.
Mislim...doslovno DO DETALJA isti W10...kao da su im dali šasiju i aero paket iz Abu Dhabija.
Mislim...doslovno DO DETALJA isti W10...kao da su im dali šasiju i aero paket iz Abu Dhabija.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Mislim druga stvar jel to ok ili nije, ali samo kazem ima mi smisla iz pozicije momcadi koja je limitirana budzetom.
Al ovo vjerna kopija, meni ovo liči ko da su stvarno dobili nacrte i info od Mercedesa.
Btw Renaultova livreja je samo aktualna tokom testiranja. Moram reci da mi bolid brutalno izgleda i podsjeca me jako na Lotus iz 80th ako se ne varam
Al ovo vjerna kopija, meni ovo liči ko da su stvarno dobili nacrte i info od Mercedesa.
Btw Renaultova livreja je samo aktualna tokom testiranja. Moram reci da mi bolid brutalno izgleda i podsjeca me jako na Lotus iz 80th ako se ne varam