Iako je to možda loše za Mahindru pošto gube dobrog vozača to može doneti dobro obema stranama. Ruku na srce, Pascal nije Felix a njegova prgavost će mu sahraniti karijeru. Felix je nešto najbolje što se Mahindri dogodilo u FE, šteta što je Heidfeld psihički pukao u S1.
Koga sad uposliti, Mahindra je u istom sosu kao Renault u F1.
CroaticF1, a šta misliš o Jamie Chadwick? To bi bilo wow i slatko, a i brza je
Da kolega, iako formalno sezona nije završena. Za sada jedina alternativa je Berlin ali sve mora biti odlučeno do 1.9., od tog datuma FE odustaje od šeste sezone.
Alen13ASC je napisao/la: 09.06.2020., 21:17
Da kolega, iako formalno sezona nije završena. Za sada jedina alternativa je Berlin ali sve mora biti odlučeno do 1.9., od tog datuma FE odustaje od šeste sezone.
Misliš,neće se proglasiti prvak ? Koja glupost jbte ! Pa moguće je voziti već ove nedjelje bilo gdje u svijetu,strašno . Ne mogu vjerovati da se razmišlja o odbacivanju sezone . Preglupo
Prvak će sigurno biti proglašen jer je potrebna još samo jedna utrka za valjano prvenstvo, ne vidim nikakav razlog zašto ne bi mogli održati barem jednu utrku. Vidim da se spominje čak mogućih šest utrka u Berlinu za kraj sezone, no to mi nema nikakvog smisla s obzirom na trenutnu situaciju, jedino ima smisla ako baš toliko žele minimalizirati troškove.
Alen13ASC je napisao/la: 09.06.2020., 12:58
CroaticF1, a šta misliš o Jamie Chadwick? To bi bilo wow i slatko, a i brza je
Pa mislim da je ona jedna od rijetkih cura u motorsportu koja zaista ima potencijal koji nije samo marketinški. Nisam je pratio detaljno, ali rezultati koje vidim su odlični. Više bih je volio vidjeti npr. u F3, da se natječe s vršnjacima, nego da je odmah bace u FE gdje se ipak natječu iskusni vozači.
@ croaticF1 pa ja ne razumijem zašto ta Foruma E uopće nema više utrka tijekom godine.
Oni su mi i ekološki prihvatljivi,mogu kružit do mile volje .
Kad gledam NASCAR, žao mi atmosfere zemljine kad kruže po 50 - 60 krugova a ništa se ne dogodi npr.
Isto tako i Paul Ricard prokleti.. samo besmisleno izgaranje goriva,nikad se ništa ne dogodi . A zato brate,Formula E,neka se kruži , a oni baš paradoksalno i najmanje utrka i najkraće utrke
Još jedan video koji nije loše pogledati uoči finala:
Već sutra i preksutra nas čekaju prve dvije utrke, iako je ovo finale, tek njime ulazimo u drugu polovicu sezone, tako da je sve širom otvoreno. Buemi, Abt i di Grassi su imali najbolje rezultate u Berlinu tijekom prijašnjih sezona, vidjet ćemo hoće li i s ove tri različite konfiguracije biti u vrhu (Abt je sada doduše u potpuno novoj momčadi).
Danas ću uspjet pogledat utrku u 18.00 i onda me nema cijelu noći sutra cijeli dan.. ajde barem ću uspet pogledat utrku. Nadam se da će pobijedit Guenther
@Wehrlein94, mislim da kvale u vrijeme pisanja tvog posta još nisu bile gotove, ali pogodio si u svakom slučaju
https://twitter.com/FIAFormulaE/status/1291010393729572865
Di su vremena kad smo i u F1 imali ovakve kazne...
The second Jaguar driver, who missed practice due to a powertrain and battery swap that earns him a 60-place grid penalty, was a distant 24th.