AlkY je napisao/la: 23.10.2019., 13:02
Ma ne govorim ja za nista od oboje da je istina , samo kazem kakva ce biti reakcija. Isto kao kad netko napise da Ferrari ima trenutno jaci motor , barem malo , pa svi pisu da to nije istina. Kao da ne volite i ne želite biti u necemu biti jaci od Merca
Čisti mazohizam, proistekao zbog višegodišnjeg lupanja po stražnjici od drugih ekipa
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.10.2019., 19:02
I ja sam imao 6/10.
Jedno pitanje nisam pažljivo pročitao, pa sam odabrao broj ne uključivši to iz pitanja...
Jest ovo dobro kad ne moraš na poslu pratit prvi trening (a nije 4 ujutro)
1. ležiš
2. u šorcu
3. niko te ništa ne pita
4. 2,5x veća dijagonala ekrana
5. po želji može i piva
6. možeš i pojest ćevape (ili nešto vegansko, svejedno)
7. dajte si na maštu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la:Jest ovo dobro kad ne moraš na poslu pratit prvi trening (a nije 4 ujutro)
1. ležiš
2. u šorcu
3. niko te ništa ne pita
5. po želji može i piva
7. dajte si na maštu
Frantic je napisao/la: 25.10.2019., 17:54
Jest ovo dobro kad ne moraš na poslu pratit prvi trening (a nije 4 ujutro)
1. ležiš
2. u šorcu
3. niko te ništa ne pita
5. po želji može i piva
7. dajte si na maštu
Lepina i luk su na biljnoj bazi, tako da su ćevapi polu-veganski.
Pastor je napisao/la: 25.10.2019., 23:58
Kome to moze bit svejedno? to nikako nije svejedno.
Ako si vidio članak o Hamiltonu i veganstvu, kao i komentare na istom, onda znaš da sam se (i zbog čega sam se) zajebavao
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”