Iceman je napisao/la: 19.09.2019., 21:15
Nitko ne komentira Hamijevu frizuricu. Koji spojlerčić iza... i dva bumeranga sa svake strane. Kriza indetiteta na vrhuncu, očekujem objavu da je gay kroz koju godinu a za 10 godina objavu da se oduvijek osjećao zarobljen u vlastitom tijelu i da je on u biti žena.
Ovdje se bavimo formulom 1. Gloria i Story su na nekoj drugoj web stranici
Otkako je portal otvoren, ima pojedinaca kojima je Lewis više zanimljiv zbog žutila i sprdnje, nego vožnje i uspjeha, navikni se na to
Ma ovo ce bit Lewis vs Max za pobijedu, trece opcije nema bar po meni,jedino koji SC i ludnica mogu promijeniti poredak ali ova dvojica su glavni favoriti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
alonso5 je napisao/la: 20.09.2019., 15:31
Ma ovo ce bit Lewis vs Max za pobijedu, trece opcije nema bar po meni,jedino koji SC i ludnica mogu promijeniti poredak ali ova dvojica su glavni favoriti.
Sudeći po brzim krugovima, definitivno miriši na reprizu Mađarske. Nemam ništa protiv
alonso5 je napisao/la: 20.09.2019., 15:31
Eighteen minutes to go. Hamilton on top, Verstappen still on two. Bottas has now knocked Vettel out of third place.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Mislim da se mi možemo ugurati na podijum tj 3-4 rezultat.
Bottas ovdje nikada nije bio baš dobar i očito se muči, a Albon je rookie i ovdje se utrkuje prvi puta pa nije baš brz.
Pobjeda ili pole nikako. Predaleko smo iako nismo imali idealne kvali simulacije tj. ove brze krugove zbog prometa pa treba uzeti to u obzir za brzi krug.
Simulacije
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
U nekom uobičajenom raspletu situacije nemate šanse protiv Hamiltona i Maxa (ne Mercedesa i Red bulla!). Ali ovo je Singapur, shit happens, 2017 je jos uvijek svjeza u sjecanjima. Tad su Ferrariji bili brzi od Mečke na kvalama poprilično.
Iceman je napisao/la: 19.09.2019., 21:15
Nitko ne komentira Hamijevu frizuricu. Koji spojlerčić iza... i dva bumeranga sa svake strane. Kriza indetiteta na vrhuncu, očekujem objavu da je gay kroz koju godinu a za 10 godina objavu da se oduvijek osjećao zarobljen u vlastitom tijelu i da je on u biti žena.
Ovdje se bavimo formulom 1. Gloria i Story su na nekoj drugoj web stranici
Smirite se...ovako je bilo i prošle godine u FP3 u Singapuru pa smo se u kvalama mučili.
Nisu isti uvjeti pa treba vidjeti kako će to izgledati kada padne noć.
Hamilton nije imao baš čisti krug, a i Max je imao prometa + krug nije izgleda dobro. Seb također tek danas odvozio "čisti" krug bez prometa i to u zadnjem pokušaju, tako da ima se još naći vremena, izgledao je dobro jučer unatoč prometu u svakom krugu, a u drugom pokušaju na starijim gumama je išao u zeleno.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari