Silly season 2019./2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Slažem se mogao bi cak i rec da je Gio gori od Gaslya stvarno je los!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hmmm...ja se ne slažem sa tim.

Objasniti cu kasnije kad uhvatim vremena.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kic je napisao/la:Slažem se mogao bi cak i rec da je Gio gori od Gaslya stvarno je los!!
Nijedan ni drugi nisu loši, ali iz nekog razloga se ne mogu sastaviti sa bolidom. Kad se sastave, bljesnu i to je tih 5 minuta.

Ali da se Giovinazzi ne čini kao da je za F1, stoji. Ako konstantu ne uhvati, nema šta očekivati u F1.
Gasly isto.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ma treba Eriksson-a vratiti umjesto Gio.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Har Kl je napisao/la: 04.09.2019., 07:30 Ma treba Eriksson-a vratiti umjesto Gio.
Gio je projekt Ferrarija tako da ništa od toga.
Navodno je Erricsson poprilično ljut na Alfu jer mu je rečeno da je Kimi 100% out i da će ga zamijeniti. On se trenutno bori za mjesto u Indyu 2020. tako da....mogao bi on raskinuti sve veze sa Alfom. Prije će Gia zamijeniti nekim drugim iz Ferrarijeve škole...ali mislim da će mu dati još vremena.
slika

kimi-f1
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen, Mclaren
Alfa treba ili dovesti Hulka ili ostaviti Gia. Gio ima potencijal, vidi se da u nekim trenutcima može parirati Kimiju, samo mora dobiti na konstantnosti. Također, ono što malo prolazi ispod radara zbog pozicija za koje se bori, sreća ga nikako ne prati, imao je dosta problema. Mislim da bi Gio već sljedeće godine mogao biti dobra konkurencija Kimiju, a Alfa to može pričekati.
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Gotovo sam siguran da GIO dobija još jednu godinu u Sauberu. Ima bonus godinu na pasoš. Hulku ostaje samo Haas kao mogućnost ili Ferrarijev simulator.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ja mislim da se u zadnje vrijeme u F1 previše očekuje od mladih vozača, pogotovo kad ih se odmah stavi u top bolid već u prvoj ili drugoj sezoni. Neki kliknu odmah, nekima ipak treba neko vrijeme. Tako da Gasly i Gio još imaju vremena. Nisu svi Max ili Leclerc da sve odmah krene dobro.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
senna66 je napisao/la: 04.09.2019., 10:00
Har Kl je napisao/la: 04.09.2019., 07:30 Ma treba Eriksson-a vratiti umjesto Gio.
Gio je projekt Ferrarija tako da ništa od toga.
Navodno je Erricsson poprilično ljut na Alfu jer mu je rečeno da je Kimi 100% out i da će ga zamijeniti. On se trenutno bori za mjesto u Indyu 2020. tako da....mogao bi on raskinuti sve veze sa Alfom. Prije će Gia zamijeniti nekim drugim iz Ferrarijeve škole...ali mislim da će mu dati još vremena.
Pusti ti Ferrari i Alfu. Vlasnici su i dalje Šveđani...

CRooY3
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Ne treba očekivati neke prevelike potrese na tržištu pred sljedeću sezonu. Što se tiče priča iz Red Bulla da razmišljaju o uzimanju "vanjskog" vozača, mislim da tu ne postoji ni 2% šanse. Nekoga bi onda morali izbaciti. Da radi Hulkenberga (koji mi se čini kao jedina realna opcija) izbace Albona, Gaslyja ili Kvyata iz ekipe, nije mi to realno. Albona sigurno neće odbaciti, Kvyat se pokazao dobrim, a Gasly je još mlad da bi odustali od njega. A bez toga se neće puno promjeniti. Hulk ili Grosjean u Haas, Giovinazzi će biti potvrđen od Alfe i ostaje nam drugo mjesto u Williamsu.

Za 2021. bi već mogla biti velika rošada. Nitko od trojca Hamilton, Vettel, Max nema ugovor za 2021. godinu, a mislim da Vettela samo naslov može spasiti od odlaska.
“Leave me alone, I know what to do.”

"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari

wapi Verified
GP3
GP3
Vettela samo Hamiltonova želja da vozi Ferrari može izbaciti iz Ferrarija. Koga bi Ferrari doveo umjesto Vettela?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
wapi je napisao/la: 05.09.2019., 13:57 Vettela samo Hamiltonova želja da vozi Ferrari može izbaciti iz Ferrarija. Koga bi Ferrari doveo umjesto Vettela?
A možda objesi "kacigu o klin", ko će ga znati?
Onda bi morali dovesti nekoga.
Doduše, Leclerc bi do tada bio još iskusniji i vjerovatno bi stasao bi u pravog prvog vozača, pa bi mogli uzeti nekoga "à la Bottas".
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
wapi je napisao/la: 05.09.2019., 13:57 Vettela samo Hamiltonova želja da vozi Ferrari može izbaciti iz Ferrarija. Koga bi Ferrari doveo umjesto Vettela?
Neka dovedu Hulkenberga. Možda, već i za 2020.?
Leclerc prvi vozač, a Hulkenberg vodonoša, kao nekada Riccardo Patrese.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

wapi Verified
GP3
GP3
Ja ne bi Hulka. Ja bi za koju godinu opet nekog tko je prošao kroz Sauber ili Haas (ako se opamete).

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Treba staviti nekoga iz Ferrarijeve akademije da stasa uz Kimija, ne nuzno Schumi.
Ferrari se mora osigurati u slucaju Vettelovog odlaska, eventualno o Ricciju razmisliti. Ne vidim drugog adekvatnog talenta na gridu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Seba moze ricci zamjeniti bez greske. U slucaju da seb odle ricci bi bio super zamjena. Brz je, dobar je, ne stvara probleme. Dokazao se. Pobjedio vettela, pobjedjuje hulka... Jedino sa maxom nije prosao bas najbolje ali to je max jbg. Kao kad netko pored hamiltona, gazde i slicnih vozaca, ne prodje najbolje.

Ako seb ode u sljedece dvije godine ferr ima zamjenu. Ham, max, ricci a i ovi mladunci ce stasat pa ce norris, russel, albon, ocon igrat ulogu. Ne svi ali netko od njih sigurno tako da nema zime sa sebov odlazak. Uz jakog leclerca, nije im tesko naci jos jednog vozaca koji je mora nuzno biti brzi od lecelrca, ukoliko takav ne bude sostupan.

Osobno, volio bih riccia u ferr. Mislim da bi se odlicno uklopio i u komcad i sa leclercom bi bio dobitna kombinacija.

Ricci je vrlo dobar vozac, vrlo vrlo dobar. Usudio bih se reci za nijansu losij pd hama maxa i seba... Sa sebok bi jos i mogao izaci na kraj. Vjerujem lakse nego sa ovom dvojicom.

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
I ja sam mišljenja da bi u slučaju Sebovog odlaska Ricciardo bio najbolje rješenje, a ne bih imao ništa protiv ni da to bude Sainz. Mislim da bi bilo tko od te dvojice u paru s Leclercom bili odlična kombinacija :D

Ali o tom po tom, vjerujem da će se i Seba imati još šta pitati, tako da je najbolje sačekat razvoj situacije iduće sezone.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
I onda ljudi kazu lako je bilo Vilnevu i Hamiltonu.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Karun je upravo rekao da mu je Giovinazzijev otac pod adrenalinom vožnje u Vantageu potvrdio da je Antonio potpisao s Alfom za 2020. :mrgreen:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
E je mutikaša. :bonk: Još će Giovinazzijev stari nadrapati.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡