Američki sportovi (NFL, NHL, MLB)

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Prognoze.....??
Pošto ne volim ništa što ima veze sa Bostonom, a obožavam sve iz LA, volio bih da Ramsi uzmu.
Međutim, smatram Patriotse favoritom, zbog silnog iskustva u play-offu, super bowlova i titula, otkako je B-B dvojac tamo.
Žao mi što navjerovatnije neću ništa pogledati, valja uranit u 06:00, plus u toku dana službeni put van BiH....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Volio bih i ja da dobiju Ramsi.
Patriotsi su blagi favoriti, ali može otići na svaku stranu, pogotovo ako Donald i društvo pritisnu Bradya..mada nemam neki dobar osjećaj. Miriše mi da bi ih mogli razbiti Patsi.

Btw, nešto moram reći. Svaki put kad u našim medijima čujem ovo 'trener hrvatskih korijena' umre jedan dio mene..dokad će po tome mlatiti. A on vjerojatno ne zna gdje smo na karti :mrgreen:

Gledat će se, a s obzirom na half time show i rano dizanje, vjerojatno nema spavanja :D
Sretan put tebi :)

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
f1zd je napisao/la: 03.02.2019., 19:54 Btw, nešto moram reći. Svaki put kad u našim medijima čujem ovo 'trener hrvatskih korijena' umre jedan dio mene..dokad će po tome mlatiti. A on vjerojatno ne zna gdje smo na karti :mrgreen:
Potpis. Inače kad se hrv televizije ili općenito mediji uhvate ičeg "američkog" ispadne cringe.
Ja sam na strani Patsa (ispričavam se :mrgreen: ) i mislim da su favoriti zbog stvari koje ste već spomenuli ,al' Ramsi definitivno nisu ekipa za podcijeniti. Očekujem odličnu i ludu utakmicu. :kokice:
You should never underestimate the predictability of stupidity

f1zd
@Lux
Ma naši mediji (mislim na regiju općenito) su jako nepouzdani. Sjećam se jednom su prenijeli vijest da je Perez osvojio VN Singapura...mislim ono..kad tako banalne stvari nisu sposobni prenijeti zapitaš se koliko je ostalo istina...a znam iz osobnog iskustva koliko se informacije iskrive (ne iz osobnog doslovno, želim reći koliko su informacije što čuješ na ulici i od poznanika različite od onih na TVu i internetu..konkretno govorim za nešto što se u mom gradu dogodilo, ali nebitno..)
A ni strani mediji nevjerujem da su bolji.
Eto isprike na offtopicu.

Btw, čak i za one koje ne zanima NFL, bar su NBA utakmice ranije zbog SBa. Celticsi i OKC na SK1 igraju.

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Frantic je napisao/la: 03.02.2019., 19:22 Pošto ne volim ništa što ima veze sa Bostonom, a obožavam sve iz LA, volio bih da Ramsi uzmu.
Vidiš ja baš obrnuto :D :D
Mislim da ovu osvajaju Patsi na iskustvo

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kaiser je napisao/la: 03.02.2019., 20:34
Frantic je napisao/la: 03.02.2019., 19:22 Pošto ne volim ništa što ima veze sa Bostonom, a obožavam sve iz LA, volio bih da Ramsi uzmu.
Vidiš ja baš obrnuto :D :D
Mislim da ovu osvajaju Patsi na iskustvo
I ja mislim, na žalost :(
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Pozdrav ljudi. Nije me bilo baš, baš dugo iz raznih razloga, ali ovo je ipak poseban dan u godini za koji moram biti aktivan. :)

Zajebi ujutro školu, nosim jastuk u torbi. :mrgreen: I sve to da bih večeras birao od dva zla manje. Da me neko pitao prije par mjeseci koji je najjgori SB koji možeš zamisliti, rekao bih Ramsi i Steelersi iz AFC-a, a ovaj bi mi bio sljedeći po redu na toj listi. Ipak ne mogu da prevalim preko trulih Ramsa pa ću da navijam da dva mnogo pametna i sposobna čovjeka, koliko god da ih prezirem i često poredim sa nekim zlim parovima iz crtanih filmova (onaj klasični primjer jedan visok, zgodan i izgleda glupo, drugi nizak, skoro ćelav i namrgođen) osvoje titulu koja će ostati zapamćena kao njihova najznačajnija (da, bolja čak i od one 2002.).

Btw ako Patsi dobiju imam razloge da vjerujem da će se ovaj trulež od Ramsa raspasti već ove off-sezone. :zubo:
Obrigado Felipe

f1zd
Ma raspast će se Ramsi, pogotovo ako osvoje. A u govnima su tek ako Goffu daju ugovor koji će vjerojatno tražiti.

Edit: Ali nisam siguran da i to može pomoći Cardsima. Seahawksi bi to mogli ponovo uzeti sljedeće godine. Što kažeš na Rosena i Kliffa?

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
f1zd je napisao/la: 03.02.2019., 23:01 Ma raspast će se Ramsi, pogotovo ako osvoje. A u govnima su tek ako Goffu daju ugovor koji će vjerojatno tražiti.

Edit: Ali nisam siguran da i to može pomoći Cardsima. Seahawksi bi to mogli ponovo uzeti sljedeće godine. Što kažeš na Rosena i Kliffa?
Ma u ovom trenutku ne mislim na Cardse ni najmanje, samo želim da se Ramsi raspadnu. :mrgreen:

9ersi lagano posjeduju NFC west sljedećih par godina kada cap ludnica udari u glavu Ramse. A za Rosena i Kliffa... Sviđa mi se što se rizikuje, svakako je bolje uzeti nekog perspektivnog sa odličnim napadom pa makar i iz koledža, nego nekog starog HC-a koji je dokazao da ne može voditi tim do playoffa ili nekog dugoročnog koordinatora. Air Raid i te stvari, mi nemamo personel za to, ni WR core, ni pokretljive OL (ustvari nikakvu OL :mrgreen: ), a Josh me u najmanju ruku zabrinuo ove sezone. Ako Keim ne izvede čudo u ovoj off-sezoni i kompletira roster kako Kilff to želi, biće ljuljanja nagodinu.
Obrigado Felipe

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
slika
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

f1zd
Lijep početak :D

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ramsi svim mogućim resursimaodaju cover 3 prije svakog snepa, a onda mijanjaju formaciju. Nisam primjetio da se pri tome uskalde sa akcijom, da li je dropback ili handoff, što će Patsi sigurno probati iskoristiti. Ali nije normalno koliko brzo mijenjaju formaciju
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Tvrde obrane se igraju.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

f1zd
Felipe je napisao/la:Ramsi svim mogućim resursimaodaju cover 3 prije svakog snepa, a onda mijanjaju formaciju. Nisam primjetio da se pri tome uskalde sa akcijom, da li je dropback ili handoff, što će Patsi sigurno probati iskoristiti. Ali nije normalno koliko brzo mijenjaju formaciju
Ti biće Madden igraš haha. Meni je taj cover 3 uvijek najteže prepoznati, pogotovo kad su corneri na los-u.

To Wade sve planira.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
f1zd je napisao/la: 04.02.2019., 01:08
Felipe je napisao/la:Ramsi svim mogućim resursimaodaju cover 3 prije svakog snepa, a onda mijanjaju formaciju. Nisam primjetio da se pri tome uskalde sa akcijom, da li je dropback ili handoff, što će Patsi sigurno probati iskoristiti. Ali nije normalno koliko brzo mijenjaju formaciju
Ti biće Madden igraš haha. Meni je taj cover 3 uvijek najteže prepoznati, pogotovo kad su corneri na los-u.

To Wade sve planira.
Ne igram madden, nikada nisam igrao. :) Ali gledam puno footballa zato, ne znam koliko mi je to pametno :mrgreen:

Wade za sada glavna stavka SB-a, zabušio je sve genije koji rade na napadu Patsa.
Obrigado Felipe

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Uff, opasno loš half time show. Nije se ništa bolje niti očekivalo nakon što su objavili postavu, ali opet...
Obrigado Felipe

f1zd
Nisam ni obraćao pažnju, ne zanima me to toliko..

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
To bi bilo to... Čestitke Patsima. Gilmore MVP? Mora neko iz odbrane.
Obrigado Felipe

f1zd
Felipe je napisao/la:To bi bilo to... Čestitke Patsima. Gilmore MVP? Mora neko iz odbrane.
Kakav antiklimaks od utakmice. Inače volim obrambene utakmice i ova mi je čak i bila dobra do prije par minuta, ali ovakva bezvezna završnica je stvarno razočarala.

Morao bi Edelman dobiti MVPa.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Čuj 13:3.
I to nakon prve 3 četvrtine 3:3. :facepalm:
Kakvav odron....
Je li igro neko napad? :mrgreen:
Nisam gledao, kao što rekoh sinoć.
Jel' se moglo gledat?
I kao što sam i pretpostavio, na moju žalost, da će opet ona dvojica "negativaca odradit" titulu. :mrgreen:
Čestitke, sad su se izjednačili sa Steelersima.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡