Tebe puca pubertet ili Å”to? ZaÅ”to svaka poruka mora imati nekog "kretenÄinu" ili "morona"? Daj se izražavaj kako spada, stotine korisnika sudjeluje u temama i sad si ti naÅ”ao revolucionarizirati naÄin komunikacije. Smiri živce i piÅ”i normalno.
Uspio sam uloviti samo zadnjih 5 minuta FP2 i naÄuo di Restu i Crofta kako neÅ”to baljezgaju da je RB najbrži na long runovima. Ima li istine u tome ili sam neÅ”to krivo Äuo?
hematokrit je napisao/la: 06.04.2018., 18:23
KretenÄine od mehaniÄara u Ferrariju. Nadam se da Äe ovog koji je odgovoran za ovu sramotu poslat DHL-om u Siruju jer mu je tamo mjesto.
Ti imaÅ” žeÅ”Äe probleme....
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Red Bull je najbrži u simulacijama utrke, Ferrari 0.3 iza, Mercedes brijem joŔ toliko iza.
Wolff kaže da je Ferrari svoje najbrže vrijeme napravio sa party modom
hematokrit je napisao/la: 06.04.2018., 18:23
KretenÄine od mehaniÄara u Ferrariju. Nadam se da Äe ovog koji je odgovoran za ovu sramotu poslat DHL-om u Siruju jer mu je tamo mjesto.
Ti imaÅ” žeÅ”Äe probleme....
Imam s decerebriranim mehaniÄarima. Ili bi ih trebao pohvaliti za vrhunski uradak u boxu?
DaveGilmour je napisao/la: 06.04.2018., 18:33
Uspio sam uloviti samo zadnjih 5 minuta FP2 i naÄuo di Restu i Crofta kako neÅ”to baljezgaju da je RB najbrži na long runovima. Ima li istine u tome ili sam neÅ”to krivo Äuo?
Kako sam skužio Tota, on je isto rekao da je Verstapen imao odliÄan pace.
Rekao je da je pratio GPS podatke i kad napravis overlay da Ferrari na pravcima je kao bolji, sad nije siguran jer engine mode podeŔen
jaÄe i da oÄekuje da Äe biti jako blizu.
EDIT: Iceman aha znaci mislio je na to, nisam ga taman pohvatao za to, kasno se pridružio.
Zadnja izmjena: reso20, dana/u 06.04.2018., 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
avetma je napisao/la: 06.04.2018., 18:30
Tebe puca pubertet ili Å”to? ZaÅ”to svaka poruka mora imati nekog "kretenÄinu" ili "morona"? Daj se izražavaj kako spada, stotine korisnika sudjeluje u temama i sad si ti naÅ”ao revolucionarizirati naÄin komunikacije. Smiri živce i piÅ”i normalno.
Pa zato Å”to to i jesu. Zar onakva izvedba zaslužuje nekakav drugaÄiji opis?
Iskreno me zaboli neka stvar za stotine korisnika koji sudjeluje u temama.