Frantic je napisao/la: 02.07.2018., 09:12
Vetma, BTW, ovaj @TakagiSan, vidim da je u Banovićima.
Pa prema tome ostaje Japan.
Možeš
Nemoj mene, živ bio.
Može neko od ovih mlađih.
A i ne bih da razočaram auditorijum i široke narodne mase.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 03.09.2018., 07:41
Znaci, otvorio sam Njemacku i Italiju i malo zesci blam za crvene. Strah me i pisat ista za Austin.. Sljedece sezone me nema, dusevnog zdravlja radi..
Nemoj ti više, živ bio.
Ostavi se ćorava posla
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 03.09.2018., 13:38
@Frantic
Nikad vise...
Šteta.
Meni se baš sviđalo kako fušeriš
Nema vise..
Kad malo promislim, mislim da sam otvorio VB prosle godine i Seb je imo krug zaostatka ili tako nesto na kraju i Japan, tamo brijem da je odusto.. Tako da svakako vise nista od mene.. Ni za honorar
Meh, šteta što sam danas radio drugu inače bi se ja "ubacio". Imam sav potreban materijal (slike, animacije i tekst), ali neću da upropastim Explorerov trud.
BTW, moje teme koje otvaram na B92 su u stilu FOMovog otvaranja trka. Počev od loga pa do "Zona Akcija". Svake nedelje pre trka otvaram temu tamo tako da imam ceo materijal i mogu vam slobodno biti "plan B" ako vam nešto iskrsne.
CrashOverride je napisao/la: 24.09.2018., 21:00
Ja mogu ujutro kad dodjem u ured.. Neam bas nis pametno radit do nekih 10 pa mogu otvorit ako se ne javi onaj koji treba..
Neka urednistvo odluci..
@Crash nemoj samo ti... Rađe da bude neotvorena tema...