@Alen13ASC, ne pričam ja samo o ovoj uličnoj demonstraciji u Londonu, govorim općenito, ova demonstracija (koja je organizirana fenomenalno) je samo dio njihovog sjajnog posla kojeg su dosad napravili.
@DaveGilmour, pod hitno treba upoznati Mikija i Brku, sredit će Miki i utrku prije Kopenhagena, ne samo demonstraciju
hattrick je napisao/la: 12.07.2017., 19:01
hhaahaha...
Ima tako stalno komentara sa laznjaka, meni žestok bio onaj kad su objavili Valtterijev pol u Austriji, a dole fejk Kimi komentariše "iz cannot be that same fucking again"
hattrick je napisao/la: 12.07.2017., 19:01
hhaahaha...
Ima tako stalno komentara sa laznjaka, meni žestok bio onaj kad su objavili Valtterijev pol u Austriji, a dole fejk Kimi komentariše "iz cannot be that same fucking again"
Meni je najjače kad je fejk Vettel nakon kvalifikacija u Rusiji napisao 'honestly that was great lap from me'
https://twitter.com/SkySportsF1/status/885217823412432898
Rosberg malo soli situaciju, al po reakciji publike vise je Vettel dobio ovacija, nego domacin
Umiju brate uzivat u sportu, sjecatel se kad su svi uletili oko bolida Mensela kad je pobijedio britanski gp da proslave s njim i onda za 5 minuta nidje niko, sklonise se ljudi na tribine nazad da coek moze pobjednicki krug fino provozat .
Mene je također čudilo to što je nakon cijele drame u Bakuu Vettel dočekan u Londonu sa nevjerovatnom pordškom, no tome je vjerovatno zaslužan Hamilton (više na Hamovoj temi).