Hamilton vs. Rosberg

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
zelot je napisao/la:ma sve 5 @kush

sta kazes, oce otici netko iz merca na kraju sezone?
Vidjet ćemo - lako moguće!

kao prvo hambi ako izgubi prvenstvo bi mogao - jedino je pitanje kamo, možda i u RB, ako nastave unapređivati P.U. zapravo drugdje ga osim u ta dva tima ne vidim..

a rosberg, i ako izgubi nema baš kud, ali ovisi koliko će se mercu žuriti hektop. stavit u tvor. tim, ako zaključe da mu je godina kaljenja dosta, moglo bi se desit, iako je vjerojatnije da će ga ostavit dvije godine tamo u principu, a ranije ako ustreba - njihov je, ali imaju sličnu politiku kao i SF - ne vole baš mlade i nedovoljno iskusne vozače, koliko god bili dobri..

činjenica je da imamo trenutno strašan komplet mladih talenata u F1, mnogi će iz ove srednje generacije ispušit mislim - tim pametnije groznom da je otišao u Haas, tamo može biti do penzije, ako se bolja vrata ne otvore, slično je i sa hulkom i bottasom, perezom itd. vidjet ćemo..

zbog tih mladaca nadarenih je ovo što @Ferrari kaže za haryanta još vidljivije puno, nego bi bilo prije nekoliko godina kada je bilo 3 tima totalnih backmarkera - no to je moje mišljenje samo!

@fap - istina za seba, ni kimi ne vozi za kikiriki, čuj kad si prvak plača je za red veličina veća!

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Mozda Hamilton zavrsi opet u Mclarenu sa Alonsom ha da koja bi to parodija bila. Rosberg jako tesko moze izaci na kraj sa Hamiltonom od presudne vaznosti ce biti ulazak u prvenstvo. Igrat ce ulogu i Ferrari te koliko ce oni davat slobode. Ukoliko Hamilton zakaze na pocetku veci ce pritisak napraviti britanski mediji nego sto bi mogao Rosberg. Uglavnom zanimljiva vozacka postava.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
@MrDoomroom
Bila bi! ali nije ni to nemoguće - ako se Honda dozove!

..mislim da bi u tom slučaju, čak englez rado to učinio da se dokaže za 2007. Samao je pitanje kako bi asturijac to doživio, heh!

Pogodio si u metu ovo s medijima - koliko ga sad idoliziraju, tako bi ga i mogli rastrgati kao vukovi gladni - pogotovo što nova kuća ulazi u TV prijenos - takvi su inače otočki mediji po default-u, koliko ih ja znam.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Kush je napisao/la:
HeatBlast44 je napisao/la:
Kush je napisao/la:tada je rosberg morao u pešti pustiti lewisa da uzme pobjedu, da ga zadovolje bar time tu godinu, što je cijeli svijet čuo putem timskog radija, to je druga činjenica.
po čemu si Bgti to zaključio, kakav radio hahahahaha ajde molim te :facepalm:
Pogledaj snimku trke, samo će ti se kasti!
Lewis rasturio, ne znam o čemu pričaš, umišljaš...

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
pokušavao sam naći video Lewisa i Nice kada pričaju kako su u kartingu uvijek maštali da u F1 budu u najboljoj ekipi i da se bore za naslove njih dvojica, i evo ih sad, tu su, zelje se ispunile :)

slikaslika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Ferrari
slika

Potpuno razliciti pogledi na istu stvar od strane ove dvojice vrhunskih vozaca. Eto po meni je to najveca razlika medju njima, tj potpuno razlicit pristup gledanju na sam zivot.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
zanimljivo... iako da je netko pitao prije toga sta mislimo kakav bi kpji od njih dao odgovor mislim da bi vecina nas rekla upravo ovo kako su i odgovorili

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Samo neka se oni u Kini spucaju na startu :D
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Za sada nico nije mogao bolje dok je hamilon trebao barem jednu pobjedu uzet. Nadu daje sto je ham u kvalama brzi za sada a u utrci cim se malo stvari posloze bit ce bolje.

Ima necega u onome sto sam pisao o rosbergu kao njemcu koji ne odustaje...

Iako i dslje vjerujem da ce ga ham pobjediti isto tako sam siguran da ove sezone teze nego svih prethodnih. Nico izgleds jako dobro. Vidjet cemo kakav ce biti dalje i narocito u direktnoj borbi sa lewisom. Za sads ovaj dvoboj itekako obecava za cijelu sezonu.

Kad smo kod sezone...vrhunska je za sada!! Haas... Romke... Novi klinci... Sredina poretka je ubitacna a ni vrh nije bas za bacit. Nisu izjednaceniali nije uopce velika razlika.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Subotom Sexy laps, a nedjeljom creampie gangbang :D
Nije mu pomogao ni golden Jesus :)))

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kad mercedes posloži spojku kak spada onda neće biti problema. Evo Nico je u formacijskom krugu prebacio u drugu brzinu svojom greškom. Biti će svega.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la:Kad mercedes posloži spojku kak spada onda neće biti problema. Evo Nico je u formacijskom krugu prebacio u drugu brzinu svojom greškom. Biti će svega.
Trebao bi se kometatorski dvojac pripremiti sa Xanaxom ukoliko Hamilton opet podbaci nakon Sexy lap :))))

HeatBlast44
Baniran
Baniran
ako je stvarno gubio sekundu po krugu u Bahreinu, onda bi se trebao bojati pravog tempa Lewisa :)
btw. to za Nicin niz pobjeda se ni ja ne slazem, u jednoj sezoni ok, kroz 2 sezone, to se nigdje ne ubraja...

Zadnja izmjena: HeatBlast44, dana/u 06.04.2016., 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:ako je stvarno gubio sekundu po krugu u Bahreinu, onda bi se trebali bojati pravog tempa Lewisa :)

Da, da. Gubio je godinu po krugu.

Ako si fer onda znas da sam LH to nije izjavio. Vec ekipa sa sky-a.
No!

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Tedu su prenijeli Mercedesovi inzinjeri, live dok je trka bila, a on Crofty, Brundle i svima nama. znaci nije sky izmislio/izjavio, nego Mercovi inzinjeri izracunali.
Lewis je spomenuo da je previse proklizavalo da bi pratio Kimija, ali da je sretan jer je nastavio trku i mogao se trkati sa momcima na stazi, jer to je utrkivanje, sve Lewis izjavio, imas na linku Frantica :)
također je izjavio da je opusten, ima jos 19 sansi ;)

slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ajde, znamo jako dobro nije istina za tu sekundu. LH nije nista nije izjavio u kojem se izvlaci na tu sec.

Kazu na sky-u: velika steta na bolidu uz video bolida kada je zavrsena utrka, ja ocekujem fali pola istog. Kad ono samo okrnjena desna strana... :mrgreen:
No!

HeatBlast44
Baniran
Baniran
realno, kad bi tek stavio gume posle boxa, kasnio bi do pola sekunde, ali onda bi se zbog proklizavanja trosile naglo pa bi razlika se nekad omakla i po sekundu po krugu :D
nagađam :)

slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Omako mu se Bottas. :) Moze biti strasno sretna sto je "prezivio" onakav start. I je sretan. Pusti te sekunde :P

Jeste opusten i to mi se ne svidja. Potpuno je sazrio...
No!

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Zar najbrži vozač na gridu nije u stanju anulirati te male nedostatke? Gdje je nestao factor X Sexy laps u utrci hmmmm...

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡