Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

thebear38
Karting
Karting
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Max Verstapen
Nažalost na dotičnom portalu lokomotivu su preuzele osobe (čak ih ne mogu nazvati ljudima), koje konstanto vrijeđaju sve one koju napišu nešto protiv ljubimaca (Luigi prvenstveno). Uvrede pljušte bez obzira na to da li je nešto realno napisano ili onako više navijački. Najjače mi je dotično piskaralo (FK), koji kada mu napišeš argumentiran post, napiše da si smiješan i bezveznjaković. Ne uključujem se puno u forum, baš iz tih razloga ... mislim da imam previše godina (što životnih, što praćenja F1) da bih si takvo što dozvoljavao. Rađe šutim i divim se primitivizmu. Za ovaj portal samo pohvale ... zasad :)
Winning is the most important. Everything is consequence of that.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Meni se sviđa ovaj portal, brz je, pouzdan i profesionalan :thumbs: za razliku od onog koji se sporo učitava i crasha svako malo. Ne posjećujem toliko često forum, jer sam postao lijen što se rasprava tiče :chill: Članovi su tu i tamo sa onog foruma i to oni iskusni, sreća ne pojedini pametnjakovići, tako da je atmosfera i poštovanje među članovima dobro za razliku od onog foruma :kokice: ... i da, valjda se neće ponoviti neki moji ispadi i žute minute sa onog foruma :bonk: :zubo:
pozdrav :pivo:
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
Što se događa s GP1 portalom, sam probao otvoriti naslovnicu da vidim što konkurencija radi i dobijem ovo:

[ link do slike ]

Znači prazno, nema ničeg. Sjećam se da je link do foruma bio www.gp1.hr/forum pa to probam direktno otvoriti i onda mi otvori stranicu, ali uz poruku "Trenutno imamo poteškoće s forumom. Radimo na otklanjanju istih. Ispričavamo se radi situacije."

Jel se to događa samo meni ili svi vi imate problem? U tom slučaju super za F1puls :mrgreen: Šalu na stranu, ne prcam, imate isti problem ili se vama normalno otvara?

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Meni je sve ok s naslovnom i člancima, forum je kanta odavno...

[ link do slike ]
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni se normalno otvara naslovnica, ali forum je riknuo za sve, po komentarima su pisali da će objaviti članak s opširnijim objašnjem od ovog kojeg si ti citirao sa stranice gdje bi trebao biti forum, ali od toga nema ništa. Jadno je na šta je spao jedan takav portal, hvala Bogu pa imamo sjajnu alternativu u obliku F1pulsa :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sad sam otvorio u Chromeu u anonimnom modu i sve radi normalno, a ova prazna stranica se prikazuje samo kad sam logiran očito.

Lady
GP3
GP3
Namjerno sam prebacila u ovu temu da ne pišemo o konkurentskim portalima na temi koja je namjenjena samo za F1Puls....

Slavenowsky je napisao/la:
Lady je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Cestitam Pulsu na trudu i radu, upala vam je sjekira u med, a najvise zbog inferiornog Formulina i i ocigledno nesposobnog GP1!
Znaš da se Formulino gasi? Boško Boškić objavio 'zatvaranje'..... jbte....od onako jakog i dobrog foruma, sad im 3, 4 ljudi tu i tamo nešto napiše....
To nisam znao, ali eto bilo je pitanje vremena! Vjeruj mi da sam napisao ogroman tekst, pa obrisao, gdje sam uz duzno postovanje prema ovom portalu i svim ostalim, napisao kako je Cokolino ex F1 Racing bio jedan od najboljih portala i foruma na Balkanu, ali agent "Smith" je tamo totalno zavladao i poceo je unistavati "Zion"! Do duse njegov je i bio, ali davno je izgubio volju za sve. Znas i sama sta se sve desavalo, a neki forumasi (cast izuzetcima) su poprimili njegov karakter, pa je i njih bolio kuki, mi smo pokusali da zivnemo taj forum, ali djaba trud. Ali eto,kad on nece ima ko hoce, zato kazem da je Pulsu upala sjekira u med...
Na F1Racingu su nekad bili svi najbolji forumaši koje si mogao skupit na prostorima bivše Juge. I svi ti super forumaši su jedan po jedan odlazili, najviše zbog odvratnog ega Boška Boškića.... jedan od njih je i naš dragi kolega Blackhawk, a i nas dvoje.

raca je napisao/la: Jednom prilikom netko je spomenuo na Formulinu kako je šteta što si otišla. Izgleda da si i tamo ostavila dubok trag :klanjam: :klanjam:
Pa iskreno mislim da kad smo Slavenowski, Sukhoi , karte M0lim i moja malenkost otišli, da je onaj forum počeo ful tonut. Slaven i ja smo tada bili moderatori i zaista se maksimalno trudili oko podizanja foruma. I tada kad nije bilo nekih događanja u Formuli 1, Slaven i ja smo znali razvuć takve rasprave i povuć ljude na sudjelovanje...+ stavljali smo brdo članaka, videa i analiza te time držali forum na visokom nivou. Sve je krenulo naopako kad je naš dragi kolega Sukhoi pokušao nekim članovima objasnit da nije Hamilton kriv za neke stvari, a na onom forumu je Hamilton omražen vozač i tada je sve krenulo nizbrdo.....
Ovo moram napisat: Slaven je tada bio Ferrarista (i sad je), ali je tada vozio Alonso, a ja navijač Vettela..... e da vidiš koje smo kilometraske rasprave Slaven i ja vodili na temu Alonso vs Vettel...... analizirali smo utrke bolje od ovih analitičara na Sky-u....

Ovim putem posebno pozdravljam Slavenowskog koji je imao dobre živce da me trpi na Formulinu...heheheh....
slika

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
Valjda i to spada pod konkurentske portale, naime koristim priliku i ovdje pohvaljujem i zahvaljujem se Sukhoi-u za upload brdo utrka na Dailymotionu ima puno utrka sa HRT-a, svaka čast. :thumbs: :kokice: :klanjam:

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
http://www.dailymotion.com/Sukhoi-su37
Evo njegovog profila....

:thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo Formulino više ne radi, suspendiran hosting račun...

[ link do slike ]

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
@Lady

Ono nisu bile rasprave cij je bik jaci, ono su bile kvalitetne rasprave, tipicna afirmacija i negacija, bez vrijedjanja i kojekakvih zatucanih komentara, usta se zacepe kvalitetnim komentarima :), toga fali... Kasnije je tamo cirkus nastao...

Meni je zao sto je Suhi pao pod uticaj nekih forumasa ili nekih bezveznih komentara, da mu se vise ne mili doci na forum...

A vezano za Formulino i dalje je tu, nisam tamo otisao mjesecima, ali i dalje je tu, cuo sam da se gasi, ali mozda Boska ohrabre kritike :D, kako god zalosno...
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Glasniju F1
Meni Formulino sasvim normalno radi... Upravo djele vijesti na Facebooku :chill:

Meanwhile GP1 biljezi opet nevjerovatne rezultate posjecenosti. Nije mi jasno kako, no dobro...
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ferrari1345 je napisao/la:Meni Formulino sasvim normalno radi... Upravo djele vijesti na Facebooku :chill:

Meanwhile GP1 biljezi opet nevjerovatne rezultate posjecenosti. Nije mi jasno kako, no dobro...
Stvarno ti nije jasno kako? Pročitaj detaljno članak par puta :) Zašto se ne uspoređuju isti periodi 2014. i 2015.?

Evo mala pomoć: izvještaj sa GP1 od prošle godine iz sedmog mjeseca: http://www.gp1.hr/gp1-hr-nastavio-rasti ... istu-2014/
I evo ovaj novi izvještaj od danas: http://www.gp1.hr/gp1-hr-nastavlja-s-odlicnim-brojkama/

Ili kome se ne da čitati, par brojeva:

Kod: Označi sve

2014.               2015.
Broj posjeta            2.320.540           2.196.253
Otvaranja stranica      7.187.919           6.591.798
Toliko o rastu od 16% i 23%. :) Naravno, i dalje su daleko najposjećenija HR stranica o Formuli 1 i to će ostat još neko vrijeme, ali priče o rastu posjeta su nešto kao priče o rastu hrvatskog gospodarstva. :mrgreen:

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ma vjerujte mi samo ako ovako nastavite skinut ćete ih brzo. Svi znaju u kojoj je GP1 banani. Preglednost im ne valja, forum nikakav i tako dalje da ne nabrajam.... A i ostali portali su :thumbsd:

Samo treba dobre promidžbe. Kako i na Facebooku, tako i na ostalim društvenim mrežama. Svakim danom objavljivat razne zanimljivosti.

A o kvaliteti stranice i rada vašeg tima trenutno i ne treba uspoređivati sa GP1 i ostalima.... Daleko ste bolji od njih!
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Pulsovci sad ste prvi na pole-positionu i iskoristite to! Nemojte gledati konkurenciju i kolika je njihova psjecenost, vec radite na svom i donosite nekakve novitete, koji ce privuci ostale ljubitelje F1.

Ovdje su vecinom iste vijesti, ako izadje nesto (lupam) na 'GP Today' i 'iako to mozda nije tacno', to ce se naci na sva 3 portala, zato neki nemaju potrebe doci s drugih portala! Znam da nemate novca da placate vanjske novinare, ali u svijetu ima milione drugih blogera koji pisu o F1, samo treba malo vise moderatora koji ce ih pratiti! I sto se tice foruma, svaki portal ima neke svoje fanove koji ih posjecuju, najvise zbog nekog dugog staza ili navucenosti, oni ce i dalje ostati na njima iako se tamo slama s vjetrom kotrlja! Gledam mnogi i dalje odolaze na GP1 i samo kritikuju, ali opet dolaze, jednostavno godine staza cine svoje! Onda kad nemaju vise strpljenja jedva odlaze na druge forume, a to je isto kad mijenjas mjesto posla! Valja se naviknuti na nesto novo...

Hocu reci, ovaj Puls ne treba gledati Formulino i GP1, vec treba raditi na sebi, da se razlikuje od ostalih. Pokusajte doci do Blackhowka ili Suhog, ovaj prvi neka pise neke blogove i nek vodi statistiku, drugi da unese kvalitetnu - pravu tehnicku raspravu! Ovdje jos ima iskusnih forumasa koji mogu sve to pratiti, a zatucani fanovi koji samo psuju i kritikuju, njih se Raidom treba rijesiti, takvi stvaraju forum amaterskim, a vas posao nije takav ;)

Dakle bacite se na posao i sa kvalitetnim radom dolaze i sponzori koji ce vas hraniti za trud. Vi ste jos u experimentalnoj fazi, samo da na tome ne ostane godinama!

Sretno u daljem radu.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vozimo mi svoju utrku, to što bacimo pogled na konkurenciju je zdravo ponekad, ali nema nekog velikog utjecaja. :)

Što se tiče sadržaja, vijesti su osnovica svih portala, ali na F1puls je u ovih par mjeseci koliko smo živi bilo i 40 kolumni/osvrta, 9 Otonovih retrovizora, 4 kviza, Davidovih 9 tekstova o top 15 vozača, 4 Sepine nostalgije, Markovih 9 top lista, a da ne spominjem gigantskih pet tekstova Damirovih o 900 utrka Ferrarija. Tako da, što se tiče "drugih" sadržaja (osim vijesti) - ovakvu raznolikost nije imao ni GP1 u najboljim danima. :)

Lady
GP3
GP3
Slavenowsky je napisao/la:@Lady

Ono nisu bile rasprave cij je bik jaci, ono su bile kvalitetne rasprave, tipicna afirmacija i negacija, bez vrijedjanja i kojekakvih zatucanih komentara, usta se zacepe kvalitetnim komentarima :), toga fali... Kasnije je tamo cirkus nastao...

Meni je zao sto je Suhi pao pod uticaj nekih forumasa ili nekih bezveznih komentara, da mu se vise ne mili doci na forum...

A vezano za Formulino i dalje je tu, nisam tamo otisao mjesecima, ali i dalje je tu, cuo sam da se gasi, ali mozda Boska ohrabre kritike :D, kako god zalosno...
Da, istina, ono su bile super rasprave bez obzira za koga se navijalo.
Pošto vidim da je par forumaša spomenulo našeg kolegu Sukhoia, ovim putem ću napisat kako je i meni žao šta nam se kolega Sukhoi ili kako ga neki znaju sa GP-a, Fulcrum toliko zasitio foruma i svakakvih beskorisnih rasprava da jednostavno ne želi više sudjelovat na forumima vezano za F1.
Ali, ako netko ima neku želju vezano za neku utrku iz povijesti, neka samo napiše i osobno ću Sukiju reć da nam uploada na dailymotion.
slika

rosberg
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: mercedes
ja sam isto bio dosta godina na gp1,ali po meni sami su sebi poceli tjerati goste.prije svega milim na onog moderatora zjurinu,vise nemozes ni prdnut a da ti on odma ne prijeti da ce ti zalipiti ban.a vrhunac svega je bio prije oko godinu dana kada je doslovce zabranio ljudima da pisu po portalu osim ako nije krajnje hitno, mislim WTF?

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Gp1 je bio dobar do redizajna stranice nakon toga jednostavno nije to to.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Tportal opet napada, koji levati... :facepalm:

[ link do slike ]
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡