Daniel Ricciardo
- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Jer ovo sad nije trolanje,u temi Rikardo pricate o Alonsu i Vettelu ali ocigledno neki mogu da trolaju i to je ok dok drugi ne
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nauči što je trolanje 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- dmw
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso
Nije zbog toga veruj mi, najmanje je zbog toga jer Fetel je sedeo u najbrzem bolidu a Alonsa je 2010 za*ebo onaj cova koji je dobio otkaz zbog toga. Nego mene nervira sama pojava Fetela ponasa se ko balavac koji posle pobede urlice u radio i dize prst.Lady je napisao/la:Pa i ja bi isto mislila da navijam za Alonsa, a ovaj gubio 2 naslova od Vettela...... i to kako je izgubio 2010, to moraš bit majstor za one bodove prosut....dmw je napisao/la: Pa ja uvek prizeljkujem da Fetel izgubi od timskog kolege zato sto me nervira.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Eto ti bi znao kako je pobijediti u F1 utrci i kako bi reagirao...dmw je napisao/la:Nije zbog toga veruj mi, najmanje je zbog toga jer Fetel je sedeo u najbrzem bolidu a Alonsa je 2010 za*ebo onaj cova koji je dobio otkaz zbog toga. Nego mene nervira sama pojava Fetela ponasa se ko balavac koji posle pobede urlice u radio i dize prst.Lady je napisao/la:Pa i ja bi isto mislila da navijam za Alonsa, a ovaj gubio 2 naslova od Vettela...... i to kako je izgubio 2010, to moraš bit majstor za one bodove prosut....dmw je napisao/la: Pa ja uvek prizeljkujem da Fetel izgubi od timskog kolege zato sto me nervira.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Malo ti je glup i djetinjast razlog... Ovo je prvi glas da čujem da je to izraz "ja sam najbolji"... Uostalom neznam zašto se hvataš tog njegovog poraza. Pa to je sport normalno je izgubit ali eto ti si se uhvatio te sezone, jer ga mrziš iz dna duše. Samo zbog čega? Zbog njegovog uspjega tj. neuspjeha tvog neljubimca izazvan izričito od Vettela. I otkud ti znaš kako bi završilo da je Ricciardo u Ferrariju? Jel to 100% da bi ovaj pobjedio?
Kao da slušaš djecu kako raspravljaju
BTW mali off
[ link do slike ]
Kao da slušaš djecu kako raspravljaju

BTW mali off

[ link do slike ]
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 02.03.2016., 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
O božedmw je napisao/la:Sigurno ne bi tako prepotentno, klinacki, kao "Ja sam najbolji" a spustio ga RikardoFerrari je napisao/la: Eto ti bi znao kako je pobijediti u F1 utrci i kako bi reagirao...

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- dmw
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso
Ferrari1345 je napisao/la:Malo ti je glup i djetinjast razlog... Ovo je prvi glas da čujem da je to izraz "ja sam najbolji"... Uostalom neznam zašto se hvataš tog njegovog poraza. Pa to je sport normalno je izgubit ali eto ti si se uhvatio te sezone, jer ga mrziš iz dna duše. Samo zbog čega? Zbog njegovog uspjega tj. neuspjeha tvog neljubimca izazvan izričito od Vettela. I otkud ti znaš kako bi završilo da je Ricciardo u Ferrariju? Jel to 100% da bi ovaj pobjedio?
Kao da slušaš djecu kako raspravljaju![]()

Ti nista nisi razumeo.
[ link do slike ]
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@dmw: isto upozorenje kao i fap. Prvi idući put kad vidim da si usred neke trolerske rasprave dobit ćeš automatski ban. Molim natrag na temu.
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Haha, dobra

Znači ovo je bila inicijalna kapisla za dmw-ov ban....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ovo već postaje ozbiljno..
Felipinho Massa Challenges Daniel Ricciardo To A Kart Off
[ link do slike ]

https://twitter.com/MassaFelipe19/status/723447176555278336

Felipinho Massa Challenges Daniel Ricciardo To A Kart Off
[ link do slike ]

https://twitter.com/MassaFelipe19/status/723447176555278336
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Mali Feliphino ima koliko, možda 20ak kila, dok je Daniel tu u debelom zaostatku, zato je i izgubio. 
Daće Bog pa da slučaj Feliphina bude onaj kada otac koji baš i ne uspije u F1 prenese sve na klinca koji razvaljuje, pa da imam za koga navijati kroz desetak godina.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Daće Bog pa da slučaj Feliphina bude onaj kada otac koji baš i ne uspije u F1 prenese sve na klinca koji razvaljuje, pa da imam za koga navijati kroz desetak godina.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/danielricciardo/status/723560550932856832
Nije dugo trebalo čekati na opravdanja.
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Eh, ovakvih stvari treba vise, a ne Hamiltona i kojekakvih repera. Uzivao sam u ovom videu, ovaj Ricciardo je pozitiva ziva

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Haha, genijalni su
Felipinho je rasturio Riccija, potpuna dominacija od starta do cilja, svaka čast pobjedniku

Felipinho je rasturio Riccija, potpuna dominacija od starta do cilja, svaka čast pobjedniku

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Kad je krenuo video ni na kraj pameti mi nije bilo da to čudo malo leti kad se vozi. Hehe šteta sto je bilo samo 10 krugova u utrci, al mora im se priznati sve su imali cijelu proceduru pobjednika i šampanjac 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk