F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
senna66 je napisao/la: 03.09.2019., 12:51 Ne dira mene njegov komentar, već to što namjerno takvim izjavama prikuplja publiku za blog i yt kanal. Nekako voli biti u centru pažnje. Lidija Bačić, Brittney Spears F1.
Neka ga netko podsjeti da mu se Seb maknuo s puta u Abu Dhabiju za razliku od nekih.

Seb je odigrao timsku igru jer niti jedan niti drugi nisu u borbi za naslov.
Nije imao nešto dobar vikend, ali je opet bio od ogromne koristi za tim.
Nadam se pobjedi Seba u Monzi jer ove hijene su jedva dočekale prvu pobjedu Leclerca da mogu opet pljuvati.
Na kraju mi ispade zao sto se Seb nije htio mijesat u ti borbu.. Nisam 100% ali mislim da je to cak i izjavio, mozda sam falio balun..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 03.09.2019., 13:21
senna66 je napisao/la: 03.09.2019., 12:51 Ne dira mene njegov komentar, već to što namjerno takvim izjavama prikuplja publiku za blog i yt kanal. Nekako voli biti u centru pažnje. Lidija Bačić, Brittney Spears F1.
Neka ga netko podsjeti da mu se Seb maknuo s puta u Abu Dhabiju za razliku od nekih.

Seb je odigrao timsku igru jer niti jedan niti drugi nisu u borbi za naslov.
Nije imao nešto dobar vikend, ali je opet bio od ogromne koristi za tim.
Nadam se pobjedi Seba u Monzi jer ove hijene su jedva dočekale prvu pobjedu Leclerca da mogu opet pljuvati.
Na kraju mi ispade zao sto se Seb nije htio mijesat u ti borbu.. Nisam 100% ali mislim da je to cak i izjavio, mozda sam falio balun..
Vjerovatno mu je prošlo kroz glavu kako se (npr.) njemu Michael "sklonio" 2012. u Brazilu (doduše Vettel bi i da je završio mjesto iza, bio prvak, za jedan bod)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Racuna je Ham da su svi sup*i ka i on pa da ce proc Nicu :zubo:
Fino Alla Fine

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Stvarno je Lidija Bačić F1. Nezz meni je smjesno da jedan ultra bogat bivši F1 vozač ko neka klinka objavljuje svoje privatne i.zdrkotine s oproštenjem.

Nezz al kad vidim recimo kako danas svijet funkcionira, koliko su ljudi izlozeni drami, lažima, pranju mozga od zapadno fašističko medijskih korporacija onda je sve ovo logična posljedica.
Uzmite recimo izjavu Wolffa kako se jadan Mercedes poistovjetio sa Red Bull-om u 14toj i 15toj referirajući se na magičnu brzinu Ferrarija na pravcu.
Čekaj prijatelju moj daj zatvori ta pogana usta.
Hebete od 2014 svakog koga stignete. Prvi puta kad je Ferrari pokazao zube igrali ste prljavo. Cijeli prošli tjedan kmečate o Ferrariju a ono koliko imate konstruktorakih bodova, koliko imate pobjeda, koliko imate uzastopnih naslova od 2014?
I to Vam gospodo draga danasnji mainstream u kojem je uključena i F1. I tu Vam prednjači Mercedes, Lewis Hamilton, djelomično Red Bull i vrlo vjerojatno Max Verstappen će se priključiti.
Ferrari je intelektualno nesposoban da sudjeluje u tome.
Seb Vettel i Raikkonen su vjerojatno posljednji F1 vozači koji su cijepljeni od zapadnog debilizma. I stvarno im tu skidam kapu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hahaha...Rosberg... što reći.

Ponaša se ko klinka...sve za clickbait.

Valjda mu ponestaje love...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
https://www.racefans.net/2019/09/04/whe ... f1-season/

F1 kao F&F! Glupost!!

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Max kaže da je Rosberg novi Jacques Villeneuve.

Nico Rosberg is F1’s new Jacques Villeneuve, otherwise known as rent-a-quote, that’s according to Max Verstappen.

Stepping away from the cockpit of Mercedes at the end of 2016, Rosberg took up a commentary role which he has expanded into a YouTube channel.

The German – much like Villeneuve – gives his opinion on everything from F1, which often includes Verstappen.

Earlier this year he labelled the Red Bull driver a “narcissist” before later in the season saying he is the “best driver” on today’s grid.

However, that soured in Belgium when Verstappen crashed on the opening lap, with Rosberg saying he is back to his old tricks.

The 21-year-old isn’t impressed.

“I am not very interested in what he says on his channels,” Verstappen told Dutch publication Telegraaf.

“I think he is the new Jacques Villeneuve.

“He [Villeneuve] has come around, but now it looks like it’s Rosberg who constantly wants to share a controversial opinion.

“Maybe he wants to attract viewers or something? He does it very often.

“At the beginning of this year he called me a narcissist. That is very extreme.

“Maybe he wants to earn money with his YouTube channel. If he have driven on longer, he could have earned much more.”

slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
"If he have driven on longer, he could have earned much more.” :D

Istina, imao je ugovor preko 20 miliona poslije 2016. koliko se sjećam
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hehehe...e neka mu je Max lijepo uvalio.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Mr.Spaceguy je napisao/la: 06.09.2019., 14:35 Villeneuve criticised by Norris, Hamilton for young driver comments

Evo i Villeneuvea malo na tapeti.
Kaže Hamilton: "I don't really agree with a lot of the opinions of that individual and I don't know if anyone [does]," :thumbs:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
“Maybe he wants to earn money with his YouTube channel. If he have driven on longer, he could have earned much more.”
Hoće li se naša Lidija Bačić obračunati s hejterima nakon ovoga? :prcnjau:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
https://twitter.com/pirellisport/status/1171359784219697157

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: McLaren
Vilnev je za Rozberga bog voznje i pri tome autenticna licnost koji svoje misljenje iznosi bez zelje za klikovima.
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Charles Leclerc
Iceman je napisao/la: 03.09.2019., 14:02 Stvarno je Lidija Bačić F1. Nezz meni je smjesno da jedan ultra bogat bivši F1 vozač ko neka klinka objavljuje svoje privatne i.zdrkotine s oproštenjem.

Nezz al kad vidim recimo kako danas svijet funkcionira, koliko su ljudi izlozeni drami, lažima, pranju mozga od zapadno fašističko medijskih korporacija onda je sve ovo logična posljedica.
Uzmite recimo izjavu Wolffa kako se jadan Mercedes poistovjetio sa Red Bull-om u 14toj i 15toj referirajući se na magičnu brzinu Ferrarija na pravcu.
Čekaj prijatelju moj daj zatvori ta pogana usta.
Hebete od 2014 svakog koga stignete. Prvi puta kad je Ferrari pokazao zube igrali ste prljavo. Cijeli prošli tjedan kmečate o Ferrariju a ono koliko imate konstruktorakih bodova, koliko imate pobjeda, koliko imate uzastopnih naslova od 2014?
I to Vam gospodo draga danasnji mainstream u kojem je uključena i F1. I tu Vam prednjači Mercedes, Lewis Hamilton, djelomično Red Bull i vrlo vjerojatno Max Verstappen će se priključiti.
Ferrari je intelektualno nesposoban da sudjeluje u tome.
Seb Vettel i Raikkonen su vjerojatno posljednji F1 vozači koji su cijepljeni od zapadnog debilizma. I stvarno im tu skidam kapu.
Ustajte prezreni na gridu, svi sužnji koje mori Merc :)

P.s. šalim se, ali s većinom komentara se slažem!
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
_bataziv_0809 je napisao/la: 10.09.2019., 12:53 Vilnev je za Rozberga bog voznje i pri tome autenticna licnost koji svoje misljenje iznosi bez zelje za klikovima.
Hvala nebesima, da još netko osim mene priznaje vrijednosti Jacquesa Villeneuva..... legenda..... :vozi: :vozi:
Jest da ima jezičinu k'o lopatu..... i mozak mu djeluje brže od pameti,..... ali ljudi..... on je stvarno poseban lik.....
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: McLaren
pigmalion je napisao/la: 12.09.2019., 17:32
_bataziv_0809 je napisao/la: 10.09.2019., 12:53 Vilnev je za Rozberga bog voznje i pri tome autenticna licnost koji svoje misljenje iznosi bez zelje za klikovima.
Hvala nebesima, da još netko osim mene priznaje vrijednosti Jacquesa Villeneuva..... legenda..... :vozi: :vozi:
Jest da ima jezičinu k'o lopatu..... i mozak mu djeluje brže od pameti,..... ali ljudi..... on je stvarno poseban lik.....
Kolega mislim da smo jedini na Balkanu koji gotive Jacquesa :rofl: :pivo:

To je ba majstor :thumbs:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Niste jedini, i meni je što se tiče vozačkog stila prejak vozač, lik u šta god da je sjeo vozio je fenomenalno :klanjam:
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Samo se čekalo :bonk:

Timovi počinju sumnjati u nezakonitosti u Ferrarijevom motoru

Timovi počinju sumnjati i vjeruju da postoje nezakonitosti u pogonskoj jedinici Scuderia Ferrari. Mnogi su oni koji misle da MGU-K iz Ferrarija iscrpljuje više od 120 kW dopuštenih regulacijom u Formuli 1, dok drugi u zaključku misle da oni iz Maranella stvaraju ilegalni protok goriva u sporim zavojima.

"Ferrari, trenutno, ima najbolji motor. Mercedes, Honda i Renault ne mogu objasniti superiornost koju imaju ravno u pola godine. Iza kulisa sugerira se kako to možda nije tako legalno ", kaže Michael Schmidt, poznati novinar Auto Motor and Sport.

"Postoje samo dvije mogućnosti. Da Ferrari MGU-K skuplja više od dozvoljenih 120 kW ili da u sporim zavojima uzimaju gorivo iza mjerne točke, odlažu ga tamo i zatim ga ubrizgavaju. Ne postoje druge mogućnosti ", dodaje.

https://www.thebestf1.es/los-equipos-co ... r-ferrari/

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Znači, nema teorije da je Ferrari napravio najbolji motor? :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡