Nema veze s osobnom razinom,nas dvojica se ni ne poznajemo. Pamtim da ti je hrpa komentara bilo ili provociranje ili nepristojno, nemam nikakvog razloga za držati takav sadržaj na portalu.kikijv97 je napisao/la: 25.09.2018., 20:03 znaci pusiona...... gle izgleda da je to na osobnoj bazi....
nisam dobio hladjenje na tjedan ,dva mjesec....nego se sprdas samnom kad kazes da je na 3 godine.
Al neka btno je biti sretan.
Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
haha, bitno da to pamtis , a ne pamtis kad si bio zelen i poceo komentirat treninge pa sam ti davao savjet sto da ispravis da budes bolji jer smo te izgleda samo nas nekolicina slusali na areni
nema veze... posto mogu jel na forum budem tu provocirao i bio nepristojan
hvala lijepo.

nema veze... posto mogu jel na forum budem tu provocirao i bio nepristojan

hvala lijepo.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vidiš, ti očito stvoriš sliku u glavi i furaš tu priču bez da puno razmišljaš je li točno ili ne. Pretpostavljam da je takav slučaj nekakav bio i na komentarima tu na portalu pa si baniran.kikijv97 je napisao/la:haha, bitno da to pamtis , a ne pamtis kad si bio zelen i poceo komentirat treninge pa sam ti davao savjet sto da ispravis da budes bolji jer smo te izgleda samo nas nekolicina slusali na areni![]()
nema veze... posto mogu jel na forum budem tu provocirao i bio nepristojan![]()
hvala lijepo.
Dakle, tijekom treninga sam primao desetke poruka konstantno, i sad ih primam dok radim kvale. Ljudi me dodaju na FB i žele pomoći, što je ok i na čemu sam svakom od vas probao svaki put odgovoriti i zahvaliti. Ako misliš da to daje ikakav kredit za adolescentno ponašanje na portalu - to je dosta bedasta ideja.
Provociraj gdje hoćeš, bit ćeš izbačen isto kao i svi drugi koji su išli tim putem. Portal nije javno nego privatno dobro i tu postoje ljudi koji se brinu o redu, o tome da dođe sadržaj, o tome da sve funkcionira bez problema. Svatko tko nas ometa u tome bit će baniran po kratkom postupku, a razlog ćemo zaboravit u roku 3 minute, jer mene ni ostale ne interesira. Zna se kako se ponaša u civiliziranom društvu, uzmi ili ostavi.
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
vidis kako neznas i pises bedastoce. komentirali smo ovdje u temi na portalu, nikakav pisljivi FB.... ne zanima me nikakav kredit.... samo sam lijepo pitao dokle sam baniran. Tvoje bahatost nije se niti usudila odgovoriti da sam trajno baniran i da necu dobiti drugu priliku jer sam mislio , posto mogu pisat po forumu da moram cekat neko vrijeme.
U par navrata sam pitao dokle a ti si ignorirao ili si trazio da ti se klanjam sto mi je neprihvatljivo
Barem si trebao biti musko imat muda i reci..... kikijv97 baniran si trajno sa komentiranja clanaka.
U par navrata sam pitao dokle a ti si ignorirao ili si trazio da ti se klanjam sto mi je neprihvatljivo
Barem si trebao biti musko imat muda i reci..... kikijv97 baniran si trajno sa komentiranja clanaka.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Dobro je dok nezna, šta bi tek bilo da ne zna

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zapravo mi je korisnije ovako kako smo odigrali. Postavim 2-3 pitanja i dobijem par odgovora po kojima vidim da nema nikakvog razloga da maknem ban jer cijeli ovaj razgovor postaje dosta naporan, što se iznimno rijetko događa s ostalim korisnicima. Zato oni nisu banirani, ti jesi. Toliko od mene po toj temi.kikijv97 je napisao/la: 25.09.2018., 23:32 Barem si trebao biti musko imat muda i reci..... kikijv97 baniran si trajno sa komentiranja clanaka.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nominiram korisnika @Montoya zbog vrijedjanja u clanku PP Bottasa..
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Opomenjen i izbrisano par minuta nakon što je napisano, Montoya se ispričao, što sam uvažio pa izbrisao jer je i to offtopic. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
A ok... Nisam vidio.. Uvijek zaboravil gdje je ova tema pa sam ju trazio..
Fino Alla Fine
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Kojim razlogom? Par off topic postova?avetma je napisao/la: 29.09.2018., 17:48 kikijv97 baniran.
Svima ostalima standardna poruka - držite se teme, ne komentirajte jedni druge, probajte ne reagirati na trolanje, i općenito savjet - probajte biti pametni i pristojni, ili ako niste onda probajte što manje to pokazivati jer ponekad zna biti smiješno i sramotno čega sve ima.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ma da, to i općenito flejmanje. Svaki put kad bi se uključio u rasprave - mene bi navečer dočekalo nekoliko reports za njegove poruke.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Rekao sam mu ja jos prije cca 2-3 tjedna da kako to da jos nije baniran. I neka je. Bas je imao neki napadacko provokacijski stil pisanja uvijek na rubu trolanja i provokacije.
Naravno, povecava se broj ljudi na forumu i moglo bi toga biti sve vise.
Ante, samo udri. U korijenu to sve. Bolje i tjedan dana mozda ne zasluzenog bana jer svatko moze pogrijesiti nego da se jedan provuce i napravi kaos
naravno, ovaj zadnji kao niti jedan do sada, nisu bili greske 
Naravno, povecava se broj ljudi na forumu i moglo bi toga biti sve vise.
Ante, samo udri. U korijenu to sve. Bolje i tjedan dana mozda ne zasluzenog bana jer svatko moze pogrijesiti nego da se jedan provuce i napravi kaos

- Majki2111
- Formula 2
Koliko znam do vrijeđenja ikoga nikada nije došlo. Ako je sadržaj poruka bio provokativan,. neka se u pravilima detaljnije obrazloži što će se smatrati provokativnim jer poruke su pisane protiv Ferrarija, pa je bio baniran. Ali bilo je napisano puno poruka kontra drugih vozača pa sankcija ili rasprava nije bilo. Neka se napiše crno na bijelo kaj je provokacija a kaj nije.Poštovani članovi F1puls foruma,
kako bi svima zajedno boravak u ovoj zajednici bio ugodan, potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih pravila.![]()
1. Podrazumijeva se da ćete kolegama s foruma pristupati s poštovanjem, te da ste svjesni kako svi dijelimo istu strast, bez obzira na razlike u simpatijama prema određenom vozaču ili momčadi.
2. Moderatori su tolerantni prema osebujnim rječnicima, ali se ipak nadamo da svi posjedujemo određene standarde osobne kulture, te da određenim izrazima tu nije mjesto.
3. Izričito je zabranjeno i moderatori su slobodni upotrijebiti sankciju po vlastitom izboru za svaki slučaj vrijeđanja i omalovažavanja drugih članova.
4. Vrijeđanje vozača ili bilo kojih drugih javnih ličnosti možete biti sankcionirano ako moderator tako procijeni.
5. Službeno pismo foruma je hrvatska latinica, a službeni jezik hrvatski. Mole se svi članovi foruma da to poštuju, a ostali mogu biti sankcionirani ako primimo pritužbe određenog broja drugih članova.
6. Avatari, potpisi i korisničko ime vas prate svud na portalu i na forumu - molimo da ih birate pažljivo. Pravila o vrijeđanju i pristojnom izražavanja vrijede i za ovaj segment vašeg profila.
7. Nekoliko uzastopnih poruka nije zabranjeno, ali nije preporučeno. Sankcije su moguće po slobodnoj procjeni moderatora.
8. Oglašavanje na forumu je zabranjeno. Svaka indikacija na reklamu bit će izbrisana, a korisnik opomenut.
9. Postovi čiji je cilj izazvati negativne reakcije bit će izbrisani, a korisnik opomenut.
10. Moderatori imaju pravo na procjenu radi li se o kršenju pravila ili ne. Korisnik se ima pravo žaliti moderatoru i administratoru.
**
F1puls.com portal nije odgovoran za sadržaj napisan od njegovih posjetitelja.
Lomi te, al se nedaš
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Neće, nego će administrator i/ili moderator odlučiti što je provokacija, a što ne.Neka se napiše crno na bijelo kaj je provokacija a kaj nije.
- Majki2111
- Formula 2
Zašto?avetma je napisao/la: 30.09.2018., 15:39Neće, nego će administrator i/ili moderator odlučiti što je provokacija, a što ne.Neka se napiše crno na bijelo kaj je provokacija a kaj nije.
Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 30.09.2018., 15:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Lomi te, al se nedaš
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zato jer je bi mogli potrošiti jedno 280 sati pišući crno na bijelo listu rečenica koje bi mogle biti provokacija. Tražiš li pravila ponašanja kad dođeš kod nekoga u goste? Na ulazu pozdraviš vlasnika i pitaš ga da ti da kopiju stvari koje smiješ i ne smiješ raditi u njihovom domu? Naravno da ne tražiš, zato jer smo uglavnom razumna bića. Ako radiš nešto što ne trebaš, domaćin te opomene. Ako to nastaviš - domaćin te izbaci, tu priča završava.
- Majki2111
- Formula 2
OK, samo bitna je razlika što ovo nije ulazak u kuću kod frenda nego gostovanje na forumu sa 2000 korisnika.avetma je napisao/la: 30.09.2018., 15:41Zato jer je bi mogli potrošiti jedno 280 sati pišući crno na bijelo listu rečenica koje bi mogle biti provokacija. Tražiš li pravila ponašanja kad dođeš kod nekoga u goste? Na ulazu pozdraviš vlasnika i pitaš ga da ti da kopiju stvari koje smiješ i ne smiješ raditi u njihovom domu? Naravno da ne tražiš, zato jer smo uglavnom razumna bića. Ako radiš nešto što ne trebaš, domaćin te opomene. Ako to nastaviš - domaćin te izbaci, tu priča završava.
Ponovit ću se još jednom: Bilo je poruka kontra ostalih vozača i timova (pogotovo za Alonsa), pa sankcije nisu postojale.
Lomi te, al se nedaš
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ključna riječ gostovanje. Imao sam grandprix.com.hr gdje nas je bilo troje, imam sad F1puls gdje nas je 2300, pravila su identična bila tamo i tu. Ako se netko ne slaže - dobrodošao je (vjerujem) na bilo koji drugi portal.Majki2111 je napisao/la: 30.09.2018., 15:47 OK, samo bitna je razlika što ovo nije ulazak u kuću kod frenda nego gostovanje na forumu sa 2000 korisnika.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Usput, rasprava o tome ovdje završava, vratite se na teme o utrci, ovo je sad već zamorno i budući postovi o ovoj temi će biti izbrisani.