VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Ovo mene podsjeća na Imolu 2005 kada je mladi Fernando skinuo sa trona velikoga Michaela.. danas je Max mogao pokazati naznaku da će možda skinuti velikoga Lewisa,ali... možda Max i nije tako poseban vozač ?
Čekamo ipak Leclerca kao idućeg velikog...
Čekamo ipak Leclerca kao idućeg velikog...
- Wehrlein94
- GP3
Lance je tata ove igre...stavite ga u pobjednički bolid,isporučit ćetomz je napisao/la: 28.03.2021., 18:42 Stroll prestigao Tsunodu u zadnjem krugu dok smo mi gledali vatromet? Režiser![]()
![]()
![]()
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pa ja sam mislio da su dobru stvar napravili jer sam očekivao da ga Max prođe ponovo....to je mogao pametnije napravitiSarma je napisao/la: 28.03.2021., 18:44 Koji vrag ga je pustio?
Idi do kraja i amen, jebeš kaznu ako je bude od 5-10 sec i tako si drugi svakako....
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Red Bull ako ne ulozi zalbu za limite staze, nisu normalni. Bar jos 4 puta u prijenosu nakon upozorenja je isak van staze skupa s pola utrke prije toga.
Tsunoda je za mene vozac dana. Te japance u F1 nemos ne voljet.
Ferrari bolji od ocekivanja. Mclaren sjajan. Bit ce ovo super sezona.
Tsunoda je za mene vozac dana. Te japance u F1 nemos ne voljet.
Ferrari bolji od ocekivanja. Mclaren sjajan. Bit ce ovo super sezona.
"What a little star." May 26, 2012.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Dakle, ovo će definitivno biti najzanimljivija sezona u dugo vremena... U kojoj će Hamilton opet uzeti titulu, zbog ovakvih stvari, sposobnosti da izvuče pobjedu i kada ne bi smio, protiv tog vikenda definitivno bržeg bolida.
Ipak sam glas za vozača utrke dao Landu, koji je od svih na stazi bio najbliže perfektnoj utrci.
A, nažalost, sumnje da dvojica vozača, Mazepin i Vettel, kvalitetom ne pripadaju na današnji F1 grid, sve su dublje.
Ipak sam glas za vozača utrke dao Landu, koji je od svih na stazi bio najbliže perfektnoj utrci.
A, nažalost, sumnje da dvojica vozača, Mazepin i Vettel, kvalitetom ne pripadaju na današnji F1 grid, sve su dublje.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Otkad mi srce nije ovako lupalo zadnjih 10 krugova 

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Slažem se sa svime, veliki naklon Dino.dmj je napisao/la: 28.03.2021., 18:50 Dakle, ovo će definitivno biti najzanimljivija sezona u dugo vremena... U kojoj će Hamilton opet uzeti titulu, zbog ovakvih stvari, sposobnosti da izvuče pobjedu i kada ne bi smio, protiv tog vikenda definitivno bržeg bolida.

- Wehrlein94
- GP3
Still he raises ..i danas ću napraviti nešto što nisam očekivao sam od sebe... ČESTITKE LEWIS.. hebeno si dobar ! Bravo !
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Lando fantastican tempo utrke , fantastican.
Ricci jos malo da se skocka s bolidom i bit ce tu njih dvojica.
Napokon borbe koje cekamo , McLaren i Ferrari.
Tsunoda me odusevio. Odlican debi. Nema respekta , straha , svaka cast
Ricci jos malo da se skocka s bolidom i bit ce tu njih dvojica.
Napokon borbe koje cekamo , McLaren i Ferrari.
Tsunoda me odusevio. Odlican debi. Nema respekta , straha , svaka cast

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
HAmilton Pola utrke izlazi siroko i onda naravno za ver druga pravila

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Di je kontroverza? Rekli su da će gledati granice u tom zavoju, prekršiš ih x puta dobiješ upozorenje, a poslije i kaznu. I tako je bilo.
Max je trebao vratiti poziciju, samo je nakon toga zasrao krug i nije uspio do kraja napasti Hamiltona.
Max je trebao vratiti poziciju, samo je nakon toga zasrao krug i nije uspio do kraja napasti Hamiltona.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Ma mislim , po meni , nema razgovora.
Definitnitivno je Max izasao van , stekao prednost i zbog te prednost presao Lewisa.
Red Bull , kao i svi mi , smo imali dojam da nece imati velikog problema ga prestici ako mu vrati poziciju. Pozicija vracena ali ga nije stigao.
Nije ista stvar izaci sa staze kada nema nikoga oko tebe , a drugo je izaci u direktnoj borbi i zbog tog izlaska zaobides suparnika.
Definitnitivno je Max izasao van , stekao prednost i zbog te prednost presao Lewisa.
Red Bull , kao i svi mi , smo imali dojam da nece imati velikog problema ga prestici ako mu vrati poziciju. Pozicija vracena ali ga nije stigao.
Nije ista stvar izaci sa staze kada nema nikoga oko tebe , a drugo je izaci u direktnoj borbi i zbog tog izlaska zaobides suparnika.