VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sigurno postoji racionalno objasnjenje za to..
Ne mozes kaznit covjeka koji single handedly vodi rat protiv rasizma..
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sve osim dvostruke sutrašnje pobjede ( crnih ) Mercedesa..... biti će neočekivano.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Verstappen prošle sezone u Meksiku također nije vidio žute zastave pa to nije spriječilo suce da mu daju kaznu od 3 mjesta na gridu (sasvim opravdano). Stoga smatram da će i Lujo pobrati istu kaznu. E sad, ne sjećam se jesu li Verstappenu brisali to vrijeme koje je postigao pod žutim zastavama (Verstappen je ionako imao dva kruga koja su bila dovoljna za PP pa je bilo svejedno u toj situaciji). Ako su mu izbrisali to vrijeme, Lujo bi trebao startati kao 13. sutra budući da bi ostao bez vremena u Q3 jer je po meni i prvi krug za brisanje.
I hoćemo li cijele sezone čitati ove ''smiješne'' dosjetke o Luji i rasizmu?
I hoćemo li cijele sezone čitati ove ''smiješne'' dosjetke o Luji i rasizmu?

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Znaci McLaren bi mogao imati P2 ?
Cak neki spominju da je i Bottas bio izvan staze , iako to nisam vidio , pa McLaren P1 ?
Realno bi bilo da Lewis dobije kaznu. I koliko god P2 za McLaren izgleda fenomenalno , znam da ce mi bit bolno gledat kako ga obilaze RB i Mercedes
Cak neki spominju da je i Bottas bio izvan staze , iako to nisam vidio , pa McLaren P1 ?

Realno bi bilo da Lewis dobije kaznu. I koliko god P2 za McLaren izgleda fenomenalno , znam da ce mi bit bolno gledat kako ga obilaze RB i Mercedes

- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ne poznam te, i ne mogu reći je li ovo očaj, ....... ova tvoja izjava.PhillSF je napisao/la: 04.07.2020., 19:03 Ljudi jesam li ja očajan ako kažem da ove sezone navijam za Botasa i RP i Red Bull![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali,..... i ja bih razmislio o tome, kako bih mogao početi navijati za Bottasa,

......za RP ne -zgadili su mi se, sa svojom konstruktorskom sposobnošću..... za RB nisam navijao, do sada, ali nikad se ne zna......
Eh, da...... još i ovo.... ne navijam za Ferrari, ali ovo danas me ubilo u pojam.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- DaveGilmour
- Formula 2
Gdje su nestali Max i Bottas u tvojoj računici?AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:11 Znaci McLaren bi mogao imati P2 ?
Cak neki spominju da je i Bottas bio izvan staze , iako to nisam vidio , pa McLaren P1 ?![]()
![]()
Realno bi bilo da Lewis dobije kaznu. I koliko god P2 za McLaren izgleda fenomenalno , znam da ce mi bit bolno gledat kako ga obilaze RB i Mercedes![]()

-
PhillSF
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
Hahahah ukratko, strastven ali veoma realan fan Ferraria, ali ono došlo je do toga da podržavam sve osim Ham-a (naravno ne na rasističkoj osnovi) nego jednostavno ne želim da na ovakav način dođe do tih titula.pigmalion je napisao/la: 04.07.2020., 19:11Ne poznam te, i ne mogu reći je li ovo očaj, ....... ova tvoja izjava.PhillSF je napisao/la: 04.07.2020., 19:03 Ljudi jesam li ja očajan ako kažem da ove sezone navijam za Botasa i RP i Red Bull![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali,..... i ja bih razmislio o tome, kako bih mogao početi navijati za Bottasa,
......za RP ne -zgadili su mi se, sa svojom konstruktorskom sposobnošću..... za RB nisam navijao, do sada, ali nikad se ne zna......
Da razjasnim, želim da se namuči za tu titulu a ne lift and coast cijelo prvenstvo.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Treb se cijeniti i njihovu prošlost. Ekipa koja je dolazila do podija sa mizernim budžetom.AlkY je napisao/la:Ljudi pocnite navijati za McLaren , a ne Racing Point.
McLaren barem ima autohtoni proizvod a ne kopirku. Valjda se vise cijeni kad se nesto sam napravis
Da im je identican bolid kao Ferrariju i McLarenu završili bi glatko ispred njih.

- AlkY
- Formula 1
Za njih je totalno legitimno navijati.DaveGilmour je napisao/la: 04.07.2020., 19:15Gdje su nestali Max i Bottas u tvojoj računici?AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:11 Znaci McLaren bi mogao imati P2 ?
Cak neki spominju da je i Bottas bio izvan staze , iako to nisam vidio , pa McLaren P1 ?![]()
![]()
Realno bi bilo da Lewis dobije kaznu. I koliko god P2 za McLaren izgleda fenomenalno , znam da ce mi bit bolno gledat kako ga obilaze RB i Mercedes![]()
![]()
Osobno , nista protiv toga nemam

Maxa postujem , ali bas ne obozavam.
A za Bottasa bi i ja htio da uzme naslov kad vec McLaren nemoze. Jer nekako su mi uvijek Finci bili dragi

@senna , cijeni se proslost to opce nema govora. Ali ova sezona ne bas toliko. To je moje misljenje , a vidim i velikog broja ostalih. Misljenja se tesko mjenjaju. A to sta bi bilo kad bi bilo , o tome bi se dalo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nema logike da se brise vrijeme zbog zutih zastava a nisu ga ni Maxu izbrisali, dobio je 3 place grid penalty..DaveGilmour je napisao/la: 04.07.2020., 18:58 Verstappen prošle sezone u Meksiku također nije vidio žute zastave pa to nije spriječilo suce da mu daju kaznu od 3 mjesta na gridu (sasvim opravdano). Stoga smatram da će i Lujo pobrati istu kaznu. E sad, ne sjećam se jesu li Verstappenu brisali to vrijeme koje je postigao pod žutim zastavama (Verstappen je ionako imao dva kruga koja su bila dovoljna za PP pa je bilo svejedno u toj situaciji). Ako su mu izbrisali to vrijeme, Lujo bi trebao startati kao 13. sutra budući da bi ostao bez vremena u Q3 jer je po meni i prvi krug za brisanje.
I hoćemo li cijele sezone čitati ove ''smiješne'' dosjetke o Luji i rasizmu?![]()
Brisanje vremena je propisano za ono sto je Lujo napravio u prvom pokusaju..
Fino Alla Fine
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Go get them LanceAlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:13 Ljudi pocnite navijati za McLaren , a ne Racing Point.
McLaren barem ima autohtoni proizvod a ne kopirku. Valjda se vise cijeni kad nesto sam napravis![]()

- DaveGilmour
- Formula 2
@AlkY
Ma mislio sam kako si došao do toga da je Lando na P2 sutra
Ma mislio sam kako si došao do toga da je Lando na P2 sutra

- DaveGilmour
- Formula 2
Aha, eto onda, to smo riješili. Lujo bi trebao startati s P5 sutra.CrashOverride je napisao/la: 04.07.2020., 19:19 Nema logike da se brise vrijeme zbog zutih zastava a nisu ga ni Maxu izbrisali, dobio je 3 place grid penalty..
Brisanje vremena je propisano za ono sto je Lujo napravio u prvom pokusaju..
- AlkY
- Formula 1
A to. Malko sam se preracunao. Ali da oba Merca dobiju kaznu onda bi bio Max P1 i Lando P2.DaveGilmour je napisao/la: 04.07.2020., 19:20 @AlkY
Ma mislio sam kako si došao do toga da je Lando na P2 sutra![]()
Nemojte ča zamerit , jezik brzi od mozga

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Opet kontroverse, naravno kad je počela F1. Da se razumemo, pravila imaju ogromne sive zone i razumevanja istih prozilazi različito iz trke u trku što je glavni problem F1. Sve dok ne dobijemo održiv sud i ljude koji će stalno biti u svom poslu ovo ćemo trpjeti. Moramo se navići na tu situaciju, ja nemam više šta da vam kažem. Dakle da dobijemo stabilnost suda kao u Olimpijskim Igrama, svaki prekršaj ima svoje kazne a na učesnicima je da paze. Nažalost to nikad neće zaživeti u F1, nikada.
Ionako koga briga ako kao i VER u MEX dobije 3 mjesta kazne, s P4 HAM će razbiti sve živo pa možda i kolegu.
Ionako koga briga ako kao i VER u MEX dobije 3 mjesta kazne, s P4 HAM će razbiti sve živo pa možda i kolegu.