VN Kanade (Gilles Villeneuve) 10. - 12. lipnja 2016.
- mika
- Formula 4
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Renault, Hass
Slažem se, za sada Kimi ima dobre rezultate a da nema više onakvog žara kao kada je vozio za McLaren stoji.Ciki-F1 je napisao/la:Evo ja sam Kimi fan, pa nisam ni jednom ga (ili rijetko kada je stvarno bilo potrebe) branio ili smišljao nepotrebna opravdanja u zadnje 2 sezone. Više nije na onoj pobjedničkoj razini, nema žara, što je je, i slažem se da bi trebao u penziju jer ja bi radije pamtio pobjedničkog Kimia.pero iz bukurešta je napisao/la:Slavenowsky je napisao/la:Al ne mogu ovih pesimista, koji su popili svu pamet svijeta preko tastature
Tako je, Kimi vozi staru specifikaciju, Kimi je super, Kimi je jebeni BOG
Stabilizirajte se više vi Kimije fanovi! ALi stvarno! Jebeno se stabilizirajte i neštujte ga kao Boga i pravdajte svaku grešku sa nečim desetim!!
Užasni ste, gnjusni!!!
Ali da budem iskren, stvarno ga serete previše, svaku utrku bar dvije stranice bude vaših kom. kako je Kimi loš, shvaćam da je Ferraristima teško jer Ferr. nikako do te toliko željene pobjede i rezultata, ali malo se previše ispušete na Kimiu, ima vas dosta, ali ti ga posebno sereš.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel
Pa Rosberg je to jednom pokušao. Opet se vraćam na onaj kontakt iz 2014. Tada je Rosberg izjavio da namjerno nije popustio. Da da do znanja Hamiltonu da mu ta agresivnost neće proći. Ali to se nije svidjelo Mercedesu, i znamo šta je poslije toga bilo. U svakom duelu Rosberg popušta, a Hamilton ide još agresivnije... Sad opet počinje sa popuštanjem, vjerovatno zbog ugovora. Znači Mercedesov je stav: Ti Rosberg moraš biti timski igrač, a Hamilton može raditi šta hoće...Vettel-Ferrari je napisao/la:Evo pogledah utrku ponovo. Što se tiče te naredbe i ja je sinoć nisam skontao, odnosno nije ni bila naredba da pusti Riccija već mu je rečeno da ga ne usporava. Ali Ricci se nije ni jednom konkretno približio da ga napade, slično nešto kao što je Verstappen imao slučajeve sa Sainzom ili Hamilton sa Rosbergom.
Što se tiče Hamiltona i Rosberga na startu, jako bezobrazan potez Hamiltona, koji je prije zavoja ostavio ostavio lijevu stranu potpuno praznu, koncentrirajući se samo na to da Rosberga potpuno zatvori, koji je imao vidno bolji start. Ali dobro, ovo je već postala potpuno normalna situacija kod njih dvojice: Hamilton bude bezobrazan prema momčadskom kolegi do krajnjih granica, a ovaj jedino što uradi jest da se na kraju žali medijima na Hamiltonovu agresivnost. Rosberg uzaludno pokušava "mijenjati" druge, a nikako da skonta da samo za sebe može biti pozitivna promjena, pa makar ona išla u smjeru da svaki vikend bude kao u Barceloni. Ako želi postati prvak, taj rizik mora na sebe uzeti, dok mu je još malo od one prednosti ostalo.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
dajte ljudi molim vas. nitko ne zna sta se desava u momcadima.mi vidimo par sati tjedno dogadjanja a oni radi 24/7 i potpuno je besmisleno pricati o tome sta je koja momcad rekla kojem vozacu. to su samo pusta nagadjanja i svaki ce rec ono sto bi volio da je...
rosverg je mlakonja i bok... pa cak i da ga momcad jebe opt je sam sebi kriv sto si je to dopustio. npr alonso se ne da jebat. niti seb.. niti ham.. niti gazda... a i ako ucjenjuju rosberga sam si je kriv.
iako cisto sumnjam da su takve uchene u igri. jednostavno bi covjek otisao. jebes najbrzi bolid ako ti je zabranjeno pobjedjivat...
ham je drzak i samouvjeren i spreman na rizik. rosberg to nije i zbog toga ce tesko ikada uzet naslov...
rosverg je mlakonja i bok... pa cak i da ga momcad jebe opt je sam sebi kriv sto si je to dopustio. npr alonso se ne da jebat. niti seb.. niti ham.. niti gazda... a i ako ucjenjuju rosberga sam si je kriv.
iako cisto sumnjam da su takve uchene u igri. jednostavno bi covjek otisao. jebes najbrzi bolid ako ti je zabranjeno pobjedjivat...
ham je drzak i samouvjeren i spreman na rizik. rosberg to nije i zbog toga ce tesko ikada uzet naslov...
-
zelot
- Formula 1
da. bas mi znamo sta oise u ugovorima
uostalom zasto je pristao na takav ugovor. jedan alonso bi odjebo takve ugovore sigurno. naprotiv.. nikome ne bi palo uopce na pamet ponuditi mu takav ugovor...
rosbergu apsolutno nitko za nista nije kriv.. ako netko je onda je on sam...

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hahaha Nije da bi imao nešto protiv kad bi Vettel pobijedio nakon što se Ham i Ros sudare, ali to bi bilo daleko od zaslužene pobjede, a vjerujem da će on i Ferrari u neredno vrijeme moći puno bolje od togadakako je napisao/la:Vidim ja da bi za pojedince Nico bio velik jedino kad bi svaki put brutalno skrsio sebe i Luju,pa da vas pulen odnese zasluzenu pobjedu.

A što se tiče Rosberga, meni nije normalno da vozač koji vozi 3 godine dominantan bolid spadne sa 43 na 9 bodova prednosti u samo dvije utrke i mislim da ga za to imamo pravo kritizirati, a ako se ti kao njegov fan možeš zadovoljiti njegovim potezima i vožnjama u prošle dvije utrke, super za tebe, ali mislim da će u tom slučaju kraj sezone dočekati u velikom zaostatku za Hamiltonom.
-
senja
- Baniran
I na pisao sam da ne znamo šta piše u ugovorima. Ali vrijednost samih ugovora govori ko je ko u ekipi. Ali nisam ni očekivao da to shvati jedan fanboj...zelot je napisao/la:da. bas mi znamo sta oise u ugovorimauostalom zasto je pristao na takav ugovor. jedan alonso bi odjebo takve ugovore sigurno. naprotiv.. nikome ne bi palo uopce na pamet ponuditi mu takav ugovor...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pogledao start opet...da Hamilton je mogao skrenuti tj. pratiti Seba, a sad...da li je trebao popustiti Hamilton? Ne znam...Rosberg nije imao puno prostora inače.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
senja
- Baniran
Nije trebao popustiti, ali je trebao ostaviti mjesta. Pa po pravilu se ostavlje mjesta ako ti je neko do pola bolida. Rosberg je ovdje bio poravnat sa njim. Trebali su jedan uz drugog proći tu krivinu. Obojica su imali dovoljno mjesta, da ga je Hamilton htio ostaviti. Ali bi onda Rosberg bio u prednosti...
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Da su uloge zamjenjene, ruku dajem da bi se Hamilton provukao onom putanjom kojom je isao Rosberg! Jednostavno nije vazna strana, vazna je odlucnost. Hamilton bi sigurno isao na sve ili nista, a Rosberg kao i obicno na nista. Pa zbog toga je Hamilton 3 x sampion, dok Rosberg njegov andjeo cuvar ili njegova savjest.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
zelot
- Formula 1
prvak i ne prvak nikako ne mogu imat jednak ugovor... to sto ti pricas su gluposti da cifra odredjuje tko je tko... sta je sa ricciem i sebom onda po tome?senja je napisao/la:I na pisao sam da ne znamo šta piše u ugovorima. Ali vrijednost samih ugovora govori ko je ko u ekipi. Ali nisam ni očekivao da to shvati jedan fanboj...zelot je napisao/la:da. bas mi znamo sta oise u ugovorimauostalom zasto je pristao na takav ugovor. jedan alonso bi odjebo takve ugovore sigurno. naprotiv.. nikome ne bi palo uopce na pamet ponuditi mu takav ugovor...
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:

Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
HahahaFelipe je napisao/la:
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Max Verstappen proglašen je vozačem dana
https://twitter.com/F1/status/742406218967220224
Williams i dalje po starom...

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Merc (6)
Onak u magli mi je da je negdje bilo već o tome, mislim da je riječ o matici koja drži kotač ili tako nešto.zelot je napisao/la:brijem da willi ima neku caku.. ok.. mala je to prednost.. skoro nikakva... al bas svaku utrku bit prvi....
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Merc (6)
Evo ga....
http://www.motorsport.com/f1/news/analy ... gs-692155/The dramatic transformation has not come from a new pitstop coach, a better fitness regime or a shuffling of staff: instead its down to a simple mechanical change on its car.
We had this problem with the sticking wheels, and actually we had to do a complete redesign of the hubs to get around it.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.